1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Banderollaktion i Värnamo

Näste 7 har genomfört en broaktion i den småländska staden.

I ett soligt Värnamo träffades småländska kamrater för att ha en broaktion i staden. Man ställde sig på en bro över riksväg 27 med fanor och banderollen ”Ingen röstade för folkutbytet.” Aktiviteten var väldigt lugn i början, man fick diverse hälsningar, både positiva och negativa.

Det stannade en cyklist som inte kände igen Tyrrunefanan och började prata med en medlem. Man berättade för denna dam att man kämpar för den vita rasen här i Norden.

Efter ungefär 30 minuter dök Värnamopolisen upp och tog kontakt med motståndsmännen, polisen ställde sina vanliga frågorna, ”Vem är ansvarig”, ”Hur länge ska ni stå här…?

Efter att ha fått de klassiska svaren gick polisen ned till sin bil och observerade motståndsmännen från bilen. Aktiviteten rullade vidare som vanligt och medarbetare från podcasten NR Småland befann sig också på platsen och intervjuade en medlem om aktiviteten och polisens beteende.

Man bestämde sig så småningom för att packa ihop. Motståndsmännen tackade varandra för en lyckad aktion och åkte sedan hemåt för denna gång.

Om du vill sluta kasta bort ditt liv och istället börja kämpa för vårat folk så ska du skicka in en medlemsansökan.

Titel:Banderollaktion i Värnamo Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-09-15 Uppdaterad:2024-04-16

Läs också: