1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Nordiska motståndsrörelsen stödjer offensiven i Israel

Ett officiellt uttalande från organisationen om konflikten som eskalerat under dagen.

Den palestinska motståndsrörelsen har idag inlett en massiv militär offensiv mot Israel där man enligt uppgift intagit flera städer, tillfångatagit israeliska soldater och beslagtagit stridsfordon.

Angreppet är ett tillbakaslag efter decennier av judisk aggression mot palestinier med hundratusentals döda och ständig expansion av Israels gränser som följd.

Självförsvar är en självklarhet och Nordiska motståndsrörelsen står helhjärtat bakom den palestinska offensiven och för det palestinska folkets rätt till en suverän nation enligt de gränser som rådde innan segermakterna i andra världskriget bildade Israel 1948 i ockuperat land.

Liksom vi här hemma kämpar på, under de förutsättningar och premisser som råder här, för ett nytt och fritt Norden önskar vi det palestinska folket all lycka i kampen för ett nytt och fritt Palestina.

Leve Norden! Leve Palestina! Krossa sionismen!

   

Nordiska motståndsrörelsen ska, med alla tillgängliga medel, på lång sikt, verka för att återta makten från den globala sionistiska elit som ekonomiskt och rent militärt ockuperat större delen av vår värld.

Vår väg, punkt 2
Titel:Nordiska motståndsrörelsen stödjer offensiven i Israel Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-10-07 Uppdaterad:2023-10-10

Läs också: