1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen kraschade folkförrädarnas sionistkramarfest

10 oktober hölls en manifestation i Stockholm till stöd för terrorstaten Israel som Näste 1 motdemonstrerade.

I och med den Hamas-ledda al-Aqsastormen, som sedan i lördags pågått i Israel, anordnades det i Stockholm en manifestation. Bakom initiativet låg en svensk-judisk lobbyorganisation ledd av både judiska och icke-judiska sionister. Med sig hade de lyckats få partirepresentanter från 6 av 8 riksdagspartier, som alla försökte överträffa varandra i att kyssa Israels bakdel.

Israels ambassadör i Sverige.

Mängden lögner och floskler som strömmade ut ur munnarna på folkförrädarna var av såna proportioner att det med stor sannolikhet vore ”hets mot folkgrupp” att påtala vilka det påminde om. Samtliga tal kan sammanfattas med att ”Israel har rätt att försvara sig mot terrorister”, ”Israel verkar för fred”, och ”Israel har aldrig gjort något fel”.

Nämnas bör också att ett häfte delades ut av arrangören med information om Israel som alla folkförrädare ställde sig bakom. Hade man däremot bara bytt ut ordet Israel mot Sverige i texten, så skulle det helt plötsligt vara hat, rasism, främlingsfientlighet och fascism, och samtliga partier skulle kraftigt ta avstånd från uttalandet. Främmande makt står således högre på agendan än Sveriges egna suveränitet, för de så kallade folkvalda politikerna i Sverige.

En självklarhet i Israel, men snart ett hatbrott att påtala samma sak om Sverige?

Motståndsrörelsen kom till platsen med en banderoll för att visa sin avsky mot terrorstaten Israel, som alltsedan dess grundande ockuperat Palestina, fördrivit dess folk, och mördat tiotusentals. Genast möttes kamraterna av poliser som försökte sig på allsköns fula trick. Polisen menade på att man inte fick stå på platsen mittemot manifestationen utan skulle vara tvungna att förflytta sig 200 meter bort där ingen skulle kunna se eller höra budskapet.

Då aktivisterna under årens lopp lärt sig lagen bättre än polisen själv stod man kvar på platsen, precis som man visste att man hade laglig rätt till, och vecklade ut banderollen. Polisen försökte flera gånger fräckt att försöka hindra opinionsyttringen genom att hitta på att både det ena och det andra var olagligt att göra, samtidigt som de gjorde sitt bästa för att ställa sig i vägen för budskapet.

En sur jude blir avvisad av polisen.

Med budskapet ”Leve motståndet – Krossa sionismen!” skanderade kamraterna om och om igen mot manifestationen. ”Israel terrorstat”, ”Israel mördare” och ”Död åt Israel”, gick tydligt att höra av publiken på plats, tillsammans med högljudda bemötanden av politikernas vidriga lögner om hur oerhört synd det är om Israel som är oskyldiga som lamm till allt som händer.

Det var väldigt tydligt att en betydande del av besökarna var judar då många blev väldigt kränkta av Motståndsrörelsens närvaro. Flertalet judar gick rakt över gatan för att spy ut sitt hat mot de enda på plats som inte strök dem medhårs. Några svar fick kamraterna heller aldrig på det faktum att Israel mördar kvinnor och barn, endast tystnad eller burop. Sektmentaliteten bland publiken var stor och de klappade händerna och ropade i extas medan politikerna tävlade i att tycka synd om Israel och lova guld och gröna skogar från Sveriges sida.

Ännu en sur jude skriker ut sitt hat framför sitt barn.
Det rådde i alla fall inte polisbrist under kvällen.

Efter runt en timme hade den sista talaren smörat klart för judarna och manifestationen avslutades. Några extra högljudda sionister stod kvar och skrek sporadiskt, dock utan något vettigt att säga, bara fraser som att kamraterna var nazister, vilket inte direkt kom som en chock för organiserade nationalsocialister. När massan lugnat sig efter att cirkusen tagit slut vecklade man ihop banderollen och begav sig från platsen igen, nöjda över hur stor spridning budskapet fått på så kort tid och med så få resurser.

Israel Terrorstat! Israel Terrorstat! Israel Terrorstat!

Titel:Motståndsrörelsen kraschade folkförrädarnas sionistkramarfest Författad av:Näste 1 Publicerad:2023-10-12 Uppdaterad:2023-10-13

Läs också: