1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Jönköpingsaktivist intervjuas om bojkottskampanj mot Israel

I Habo utanför Jönköping har klistermärken på pro-Israeliska varor lett till en polisanmälan vilket Sveriges Radio uppmärksammat. En aktivist intervjuas här.

Vad är det för klistermärken som satts upp och varför?

Det är klistermärken med QR-koder som leder till artikeln ”Varför ska du bojkotta Israel?” här på sidan. Märkena sätts upp på produkter från varumärken på bojkottslistan mot Israel.

Skulle du säga att distributionen av klistermärken med QR-koder förlöpt relativt smärtfritt?

Japp, vi har kunnat utföra aktivismen utan att ha blivit påkomna på plats, och det på ett stort antal butiker i hela staden och runt omkring.

Massdistribution av information blir propagandaexplosion när SR:s radioreportage om den når tusentals radiolyssnare. Har du någon kommentar?

Det visar hur viktigt det är med kreativa aktioner. Vi behöver hela tiden hitta på nya sätt att göra journalister upprörda så att de fortsätter skriva och prata om oss.

Vet du om någon aktivist som blivit konfronterad under distribution?

Nej. Däremot kunde jag en gång när vi gick ut från en butik höra några barn som tittade på oss och sedan sa till varandra ”det känns som att de har snattat”. Det ger en viss insikt om hur pass avslöjande ens kroppsspråk kan vara.

Vad tror du om polisanmälan från Willys i Habo utanför Jönköping?

Jag är inte det minsta bekymrad. Rättegångar är spännande och jag ser fram mot det om det nu ens kommer gå vidare till åtal.

Som du ser det, varför att det så viktigt att vi bojkottar produkter från israeliska företag?

Israel fungerar som ett centrum för judisk makt internationellt. Om Israel skulle falla och tas över av muslimska stater skulle det innebära att runt hälften av alla världens judar skulle förlora sin möjlighet att i totalt skydd agera subversivt mot omvärlden. De skulle inte längre kunna samverka med den sionistiska eliten i väst som parasiterar på vårt folk. De skulle inte längre kunna ta emot alla miljarder dollar de får som bistånd och ”skadestånd” från västerländska stater och använda dessa pengar för etnocentriska intressen. Sionisterna i väst skulle inte längre kunna få stöd från Israel, varken materiellt eller genom information och samordning. Organisationer såsom Mossad skulle inte längre kunna verka i skydd av en statsmakt, och sionisterna skulle förlora sin tillgång till kärnvapen, bara för att nämna några fördelar.

Det skulle också innebära ett katastrofalt moraliskt nederlag för sionisterna att det projekt som de drömt om i närmare 2000 år och arbetat med intensivt i 150 år går om intet.

Alltså är allting vi kan göra för att bidra till att krossa Israel av godo eftersom att det också försvagar sionisternas makt över vårt folk och för oss ett stort steg närmare segern.

Tror du att butikskunder även framöver kommer få motta budskap från Nordiska motståndsrörelsen?

Ja, absolut! Antingen kommer det ske i närtid genom liknande aktioner, eller så kommer det ske lite längre fram när vårt inflytande i samhället är såpass stort att de butiksanställda själva kommer sätta upp vår propaganda i sina butiker!

Titel:Jönköpingsaktivist intervjuas om bojkottskampanj mot Israel Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-11-11 Uppdaterad:2023-11-13

Läs också: