1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte med hård träning och talardebut i Näste 7

Under lördagen 11 november träffades de småländska kamraterna för en heldag tillsammans.

Man började med en simpel uppvärmning och delade sedan in sig i två grupper. Det började med slagkombinationer och gick sedan över till försvar mot en antagonist med kniv eller batong. När båda grupperna hade försvarat sig mot både kniv och batongslag fick de två grupperna bilda varsin människokedja där man som en kollektiv enhet skulle trycka sig igenom det andra laget.

När man var klar med den övningen var det dags att åka till en annan lokal där månadsmötet skulle avhandlas. Mötet började med att konferenciern David Wåhlander hälsade alla välkomna och berättade om dagen och efter detta fick Robert inta scenen och berätta om Fånghjälpen. När denna presentation var klar var det dags för individuella samtal och de som inte hade några individuella samtal minglade med andra kamrater och plockade på sig propaganda.

Nu var det dags för lunch. Lunchen som serverades var kycklingklubba och ris.

När alla var mätta och glada äntrade Max Fagerstedt scenen och höll ett kampmotiverande tal.

Alienation är någonting som slagit hårt mot vår befolkning. Vårt folk sitter just nu hemma och försöker glömma bort alla illdåd som sker mot dem på en daglig basis genom spel, pornografi, droger och andra antisociala aktiviteter. Vi ser hur folk går ut på krogarna och super sig fulla samtidigt som rasfrämlingar antingen våldtar våra döttrar eller skjuter varandra runt gatuhörnet. Vi ser hur man hellre sitter hemma, konsumerar chips, läsk och Netflix framför att gå ut på gatorna och bokstavligen ställa de som är ansvariga mot väggen.

Utdrag ur Fagerstedts tal

När Fagerstedt var klar med sitt tal som kamraterna uppskattade oerhört mycket, var det dags för nästeschef Hampus Maijala att inta scenen. Maijala började med att berömma kamraterna för deras slit och att Näste 7 dominerar kamprapporterna.

Vidare talade Maijala om den goda uppslutningen i Stockholm från Näste 7. Kamraterna fick även beröm för sitt agerande under dagen. Maijala gick sedan igenom planeringen för kommande månad och man kan konstatera att det återigen kommer att bli en väldigt händelserik månad.

Siste man att inta scenen var aktivisten Victor Johansson som talade om hur nästet har utvecklats den senaste tiden och talade gott om olika aktiviteter Näste 7 kan genomföra i framtiden.

Efter att Johansson var klar med sitt tal var månadsmötet över för denna gång och kamraterna tackade varandra för en mycket trevlig dag innan man begav sig hemåt för denna gång.

Titel:Månadsmöte med hård träning och talardebut i Näste 7 Författad av:Naste 7 Publicerad:2023-11-13 Uppdaterad:2023-11-14

Läs också: