1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Snörädda poliser – broaktion i Stockholm

21 januari stod medlemmar i Näste 1 återigen på sin bro för att sprida det nationalsocialistiska budskapet till folket.

På förmiddagen träffades kamrater som så många gånger tidigare på bron som går över Riksväg 73 i närheten av Globen. Denna dag låg snön synnerligen tjock på marken för att vara Stockholm, då flera decimeter samlats på hög i skogspartierna intill. Snön gjorde det även uppenbart att just denna bro inte används av några andra än motståndsmän, då inte ett spår i snön kunde synas intill räcket.

För dagen hade man valt banderollen Stoppa Folkutbytet, ett budskap som ingen kan ta miste på. Den starka blåsten bet tag ordentligt i banderoll och fanor, men detta gjorde bara att Tyrrunorna syntes än bättre. Många tummar upp kunde ses i bilarna, från både folkfränder och rasfrämlingar, samt andra reaktioner från en och annan bitter vänsterbliven som bara längtar efter att få bli minoritet i sitt eget land.

Knappt en kvart efter påbörjad aktivitet måste någon lättkränkt ha ringt 112 då en polisbil dök upp på bron utan det vanliga velandet på avstånd. Två systemlakejer dök upp för att fråga vem som var ansvarig för aktiviteten. Då inget svar mottogs fortsatte de med att gå fram till varje deltagare för att prata om hur farligt det var med snön.

Ursäkta, har du licens för den där snön?

Kamraterna kunde få utnyttja sin lagstadgade rättighet att sprida sitt politiska budskap för polisen, så länge ingen sparkade ned snö på bilarna. Något som såklart inte hade gjorts, men som var det enda konstaplarna var intresserade av. En kamrat påpekade att polisen inte kan ha mycket att göra om de lägger tid på att åka upp till en bro för att varna om snön, varpå mannen höll med om att de inte har mycket att göra.

Därefter ställde de två sig på varsin sida av kamraterna, och väntade med spänning på att någon skulle sparka ned snö på någon bil. Ena polisen tröttnade efter en kvart och gick och värmde sig i bilen men tvingade sin kollega att stå kvar och frysa i en halvtimme till.

Bekämpa brott och försvara folket var det ja…

När de äntligen insåg det meningslösa i sitt agerande och beslutade sig för att avlägsna sig från bron gick de återigen fram till kamraterna en och en för att påpeka hur rädda de var för snön. En kamrat skrattade bara åt hur patetisk hela situationen var, vilket gjorde polisen upprörd.

– Kan vi inte prata som vuxna människor. Ni får stå här så länge ni inte sparkar ner snö på bilarna.
– Du är för rolig du. Vi har inte sparkat ner någon snö hela tiden ni varit här, men ändå håller du på såhär om och om igen.

Med lakejerna äntligen borta ur synhåll fortsatte aktiviteten. Som vanligt fick man många reaktioner av de förbipasserande i bilarna. Vid ett tillfälle gick även en man förbi på gångvägen under bron och skrek ”Kämpa! Bra jobbat!” och gestikulerade med armarna. Självklart värmer det i hjärtat när någon vågar visa uppskattning, ännu bättre hade det dock varit om mannen bidragit på något sätt i kampen.

När man kände sig nöjda för dagen rullades banderoll och fanor ihop och kamraterna begav sig gemensamt därifrån. Aktiviteten var slut för denna gång, men inom en snar framtid står det åter nationalsocialister på bron för att försöka väcka folket ur sin dvala!

Titel:Snörädda poliser – broaktion i Stockholm Författad av:Näste 1 Publicerad:2024-01-22 Uppdaterad:2024-01-27

Läs också: