1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig aktivism på flera orter idag med anledning av ”Förintelsens” minnesdag

I minst fem olika städer runt om i landet har det delats ut flygblad och diskuterats med människor om systemets heliga ko. Olika sionistvänliga jippon har också besökts eller motdemonstrerats. UPPDATERAD.

I de centrala delarna av Stockholm, Jönköping och Karlstad har aktivister från Motståndsrörelsen idag bedrivit offentlig aktivism för att markera mot Israel och sionism, samt för att upplysa svenskarna om de många frågetecken som finns i den etablerade historien av förintelsen och varför bluffen upprätthålls – två till synes helt olika ämnen, men som ändå har väldigt mycket gemensamt.

På ett av flygbladen som delades ut länkades det till en artikel som tidigare publicerats på Nordfront som berör ämnet ”förintelsen”.

I Borås, Karlstad och Stockholm har också olika arrangemang som har som syfte att upprätthålla propagandalögnen besökts eller motdemonstrerats.

Stockholmsaktivisterna motade systemets manifestation genom att slagord skreks mot sionismen och flera av talarna blev så berörda att de nämnde Motståndsrörelsen i sina tal.

I Borås stod motståndsmän med en banderoll utanför kulturhuset där bland annat Judiska församlingen och RFSL hade en sekt-aktig ceremoni i förintelse-religionens anda.

Efter den offentliga aktionen i Karlstad deltog aktivister på en föreläsning om ”förintelsen” där man också fick möjlighet att diskutera med människor och framföra argument som visade på motsatsen till det föreläsaren påstod.

Det har också inkommit rapporter om att det genomförts en offentlig broaktion i Luleå, att det satts upp banderoller runt Stockholm, Solna och Botkyrka, samt att flygblad delats ut i Östersund.

Aftonbladet, Expressen och flera lokaltidningar har skrivit om dagens aktioner som nått ut till tusentals människor.

Uppdatering 28 jan kl 16:45:

Även i Sundsvall har det delats ut och satts upp specialframtagna flygblad och i Jönköping har det satts upp banderoller.

En bild från den broaktion i Luleå som det rapporterades om redan igår.
Titel:Offentlig aktivism på flera orter idag med anledning av ”Förintelsens” minnesdag Författad av:Redaktionen Publicerad:2024-01-27 Uppdaterad:2024-01-28

Läs också: