1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Del 2 av 2 av när Guldtands podcast intervjuar Martin Saxlind är nu släppt

En ocensurerad intervju där nationalsocialisten får komma till tals utan censur. Nu har sista delen kommit ut.

Förra måndagen kunde vi berätta om att den mångårige aktivisten intervjuats och helt ocensurerat fått komma till tals om sin bakgrund, Nordiska motståndsrörelsen, lagen hets mot folkgrupp och den nationella nyhetssidan Nordfront. I samband med det avsnittet genomförde vi också en kort intervju själva med Saxlind om varför han valt att ställa upp i Guldtands podcast.

Idag har alltså den andra delen publicerats och denna gång får Saxlind frågor om bland annat samhällsförfallet, Sverigedemokraterna, homofili och Pride, våld, demonstrationer, heilande och Kärrtorp. Givetvis talas det också ännu mer om Motståndsrörelsen.

Programledaren Alexander ”Guldtand” Sahlin konstaterar också i avsnittet att han imponeras av Saxlinds vältalighet och att han fått en helt annan bild av Nordiska motståndsrörelsen genom intervjun. På förhand trodde han mest att Saxlind skulle komma med ”en massa tomt dravel direkt om jävla svartskallar”.

På programledarens Instagram skriver han att han fått mycket bra respons från den första delen av intervjun och att det är många som lyssnat och hört av sig.

Martin Saxlind när han vann ett handgjort stålsvärd och den hedersvärda titeln Årets Nordman år 2020.

Avsnittet kan höras på flera platser där podcasts finns, inklusive Spotify.

Titel:Del 2 av 2 av när Guldtands podcast intervjuar Martin Saxlind är nu släppt Författad av:Redaktionen Publicerad:2024-02-12 Uppdaterad:2024-02-17

Läs också: