1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Fredrik Vejdeland – ny ledare för Nordiska motståndsrörelsen!

Nyheten presenterades på ett internt möte under gårdagen.

I helgen har det årliga evenemanget Organisationsdagarna gått av stapeln. Där fick samlade medlemmar och aktivister motta beskedet att Simon Lindberg avgår från ledarposten som han innehaft sedan 2015 och att Fredrik Vejdeland tar över.

Simon Lindberg träder tillbaka från posten på egen begäran och av personliga skäl. Det föreligger ingen som helst osämja mellan honom och organisationen med anledning av beslutet.

Vejdeland är en av de människor som har varit med längst i Motståndsrörelsen och han har även suttit i riksledningen i över 20 års tid. Han har varit den drivande kraften bakom Nordisk Radio och även en av de verkliga nyckelpersonerna vid tillkomsten av den nationella nyhetssidan Nordfront. Vidare är han en mycket omtyckt skribent och talare och har även utmärkt sig i de ideologiska podcasterna Ledarperspektiv och Mimers Brunn.

Under den kommande veckan kommer du här på sidan att kunna ta del av flera reportage från Organisationsdagarna och även en intervju med den nye ledaren.

Vi tackar Simon Lindberg för sin tjänstgöring och önskar Fredrik Vejdeland all lycka framåt!

Titel:Fredrik Vejdeland – ny ledare för Nordiska motståndsrörelsen! Författad av:Redaktionen Publicerad:2024-02-25 Uppdaterad:2024-02-26

Läs också: