1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Månadsmöte och träning i Näste 1

9 mars träffades kamrater i kylan för gemensam träning och planering.

Tidigt på lördagen möttes man upp vid en idrottsplats i nästet. Då vintern ännu höll sig kvar runt huvudstaden satte man direkt igång med uppvärmning i form av löpning. När alla var tillräckligt varma och rörliga påbörjades gemensamt några rundor av en hinderbana som fanns tillgänglig i området.

Deltagarna fick hoppa, balansera, kräla, klättra, hänga och dra sig framåt längs med banan, flåsandes så att svetten lackade. Efter en kortare vila sprang man ytterligare några varv runt hinderbanan, varefter man bytte om för att träna boxning. Då det var många nybörjare med för första gången riktade man in sig på teknik, och här var det de mest grundläggande slagen och rörelserna som blev fokus.

Med träningen avklarad åkte man för att möta upp resterande medlemmar och tog sig till en lokal där månadsmötet skulle hållas. Under tiden som saker fixades iordning fick sällskapet tillfälle att fika och socialisera lite med varandra, och då många nya ansikten syntes till för dagen gav detta självklart upphov till många diskussioner.

När nästeschefen kände sig färdig inledde han mötet och förklarade kort vad som skulle avhandlas. Först på dagordningen stod att traditionsenligt låta alla nya medlemmar stiga fram för att välkomnas in i gemenskapen och lära sig vad som förväntas av de själva framöver. Därefter gicks tidigare månader igenom, samt planering inför kommande aktiviteter.

Då våren ligger väldigt nära i tiden, och den stundande värmen mer eller mindre är en förutsättning för viss aktivism, hade en massa klistermärken tagits med som nu skulle delas upp kamrater emellan. Först behövde dessa dock sorteras för enklare spridning, så sällskapet fick hjälpas åt att blanda till tusentals klistermärken i lämpligt stora högar.

Den strukturerade delen av månadsmötet var härmed avklarad, men den sociala biten fortsatte ett bra tag till med många intressanta samtal. När alla kände sig nöjda för dagen städade man undan allt i lokalen och begav sig hemåt för denna gång.

Titel:Månadsmöte och träning i Näste 1 Författad av:Näste 1 Publicerad:2024-03-11 Uppdaterad:2024-04-08

Läs också: