1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

UPPDATERAD MED FILM – Positiva och mesiga poliser – Broaktion i Stockholm

23 mars upplyste kamrater i Näste 1 återigen huvudstadens bilister om den faktiska verkligheten som media mörkar.

Aktiviteten började en solig lördag intill Skogskyrkogården där man tänkt ställa upp med banderoll och fanor. Banderollen hann inte ens rullas ut innan polisen kom körandes under bron, glatt vinkande till kamraterna. Media vill gärna få det att låta som att alla hatar Motståndsrörelsen, men uppenbarligen finns det även människor inom statliga myndigheter som uppskattar organisationens fortsatta aktivism.

Med banderollen och fanorna uppställda på bron tog det bara några minuter innan ytterligare två polisbilar dök upp på den motsatta bron, där de stod en längre stund och bara iakttog. Reaktionerna från bilisterna lät sig inte vänta på och var som alltid varierande, alltifrån resta högerarmar till flaxande armar med pekande långfingrar. Kanske var det tack vare att dagens budskap var Stoppa Folkutbytet som det var det ovanligt mycket reaktioner från publiken nedanför, och i säkert var femte bil åkte mobiltelefonen upp för att filma motståndsmännen, filmklipp som förhoppningsvis läggs upp på sociala medier för ännu mer spridning.

När polisen på bron tröttnat på att bara titta på så begav sig den ena bilen till bron kamraterna stod på, körandes på gångvägen. Ut kom två ganska ängsliga män, som ville veta vem som var ansvarig på plats. Då det inte fanns någon sådan för aktiviteten fick polisen istället bara tips på vad de kunde göra med sin tid istället för denna meningslösa gest. Den ene blev samtidigt väldigt upprörd över att bli filmad i sitt yrkesutövande, inte på ett ilsket vis, utan snarare på ett sätt som tydde på att mannen skämdes över vad han gjorde och inte ville synas på bild. De försökte även väldigt tamt få kontakt med kamraterna och bad om identifikation från samtliga, men gav upp direkt när de inte fick några svar.

Härnäst informerade Kling och Klang om att det skulle upprättas en anmälan om en icke tillståndsgiven demonstration, men fick då som svar av en aktivist att de borde gå tillbaka till bilen och läsa igenom kapitel 8 i polislagen. De gav dock inte upp här utan konstaterade väldigt oroligt att banderollen var på utsidan av bron, och det skulle vara väldigt farligt om den skulle åka ned på bilvägen. Flera gånger bad de kamraterna att vara snälla och flytta banderollen så att den skulle stå på insidan av broräcket istället, men ett sådant tilltag skulle göra banderollen svårare att läsa, så den fick kvarstå på utsidan. I och med att poliserna verkade väldigt angelägna i sina förfrågningar och meningslösa trakasserier, och det faktum att de hade förstärkning inom synhåll så misstänkte några kamrater att de med hjälp av sina kollegor skulle försöka legga alla samt avbryta aktiviteten, en brottningsmatch helt enkelt.

Kan ni inte bara lyda mig som alla andra duktiga vita människor?

Poliserna gick iväg och samtalade sinsemellan en stund, och återvände därefter till sin bil, för att sedan utan att ha lyckats med någonting de ämnade göra slutligen lämna platsen samma väg de kom. Tid och resurser slösade på absolut ingenting, inte direkt en uppvisning av statens kompetens och makt. Kanske kommer poliserna framöver att bry sig mer om lagboken istället för sina politiskt motiverade direktiv från överordnade, den som lever får se.

Vissa människor är så angelägna om att filma aktiviteten att trafiken stannar helt.

Den lagliga och grundlagsskyddade aktiviteten kunde därefter fortsätta som vanligt, till många människors glädje, och somligas sorg. En femtioårig man som körde ned för påfarten uppvisade tecken på sin mentalsjukdom genom att flaxa med armarna och göra direkt hotfulla gester med händerna. Då mannen körde ifrån platsen direkt efter försökte man få kontakt med honom via telefonnumret som var kopplat till bilen för att konfrontera honom och fråga vad han håller på med, tyvärr vågade dock inte mannen svara.

Ännu ett typexempel på att de som själva kallar sig toleranta alltid är de som blir högljudda när de möter andra åsikter, och vid ifrågasättande springer iväg med svansen mellan benen utan att ha yttrat ett enda argument. Ett tillstånd som tydligt visar på en hjärntvättad människa som aldrig tänkt själv angående något av betydelse, något som lögnmedia gärna vill framställa nationalsocialister som. Folket kan dock ändra sig, vilket är hela anledningen till Motståndsrörelsens existens, att med folkets hjälp, när de slagit sig fria från medias passiviserande lögner, bygga något mycket bättre på ruinerna av dagens system.

Två timmar in i aktiviteten packade man ihop alltsammans och begav sig från platsen, varefter man delade upp sig i mindre grupper för att bedriva annan aktivism på andra områden i kommunen. Folkutbytet fortsätter för varje dag som går, och förutsättningarna för dina barn och barnbarn blir desto sämre med tiden. Gör motstånd mot det liberala skitsamhället, anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen och hjälp oss att väcka folket!

Titel:UPPDATERAD MED FILM – Positiva och mesiga poliser – Broaktion i Stockholm Författad av:Näste 1 Publicerad:2024-03-24 Uppdaterad:2024-04-01

Läs också: