1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

UPPDATERAD MED FILM: Motståndsrörelsen röjde upp i ”romskt” läger

14 april besökte aktivister en av många utposter som rasfrämlingarna som ockuperar detta land uppehåller sig på.

I Akalla i Stockholms kommun har så kallade resande folk under 10 års tid kunnat leva ostörda på kommunal mark i naturen, som till råga på allt är en plats med medeltida fornlämningar från våra förfäder.

Med olika verktyg tog kamrater sig fram genom skogspartiet där man kunde beskåda den mest groteska nedskräpningen någon kunnat föreställa sig. Stanken var ofattbar i området och framkallade kväljningar hos kamraterna. Av lastpallar, presenningar, nedsågade träd och diverse skräp hade det byggts upp en handfull ”bostäder” mitt i den svenska naturen.

Kulturberikning.
Bara en liten del av lägret.
Ready player one.

Dessa illegala bosättningar slogs sönder med tillhyggen bäst det gick medan ockupanterna skrek och sprang ifrån platsen, kallande på polis. Samma polis som för 10 år sedan borde varit på platsen och rivit ned rucklen, vilket omedelbart hade inträffat om det rört sig om svenska hemlösa. Lagar implementeras dock som alla vet olika beroende på hudfärg, då det ligger i EU-politikernas intresse att förinta alla homogena stater inom Europa med massinvandring.

När meddelandet förts fram tillräckligt tydligt till rasfrämlingarna begav man sig ifrån platsen då den svenska rättsstaten med allra största sannolikhet hellre skulle skydda de illegala invandrarna än de egna medborgarna, och säkerligen också skulle klassa avlägsnandet av bråte som ett brott bara på grund av ”ägarnas” rasliga tillhörighet.

Det pratas en massa av politiker och folk på internet, utan att någonting görs. I 10 års tid har just denna bosättning fått stå kvar orörd för att ingen vågar ta ansvar och bara besluta om att köra bort skräpet. Nordiska motståndsrörelsen går från ord till handling och gör det enda som är moraliskt riktigt och rätt genom att agera. Hur långt ska det gå innan DU gör detsamma!?

Ställ dig upp som en man och driv fienden ut ur landet. Ställ dig upp och ta tillbaka ditt land. Bara genom kamp kan segern nås. Aldrig nederlag – för alltid seger!

Titel:UPPDATERAD MED FILM: Motståndsrörelsen röjde upp i ”romskt” läger Författad av:Näste 1 Publicerad:2024-04-16 Uppdaterad:2024-04-16

Läs också: