1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen motdemonstrerade sossarna i flera städer – slagsmål i Västerås

Idag är det den traditionsenliga nationalsocialistiska kampdagen 1 maj och organisationen har firat på flera platser med bland annat tal och bränning av EU-flaggan. Uppdaterad 15:50.

För att uppvisa för det arbetande folket att det bara finns ett enda politiskt alternativ som tillvaratar deras intressen idag bedriver Nordiska motståndsrörelsen aktivism runtom i landet idag.

Stöd kampen: Swish 0729237256 (Mottagare Victor Johansson) – uppge ”gåva” som meddelande.

Artikeln kan komma att uppdateras ifall fler aktiviteter rapporteras in.

UPPDATERAD kl 15:50:

Även i Västerås har Socialdemokraternas 1 maj-skådespel uppvaktats med nationalsocialistisk aktivism. Under sosse-pampen Anders Ygemans tal ställde sig ett par aktivister mitt framför scenen med banderollen ”Socialdemokrati är folkförräderi” – en banderoll som var så pass stötande för de rasfrämmande valboskapen på plats att de gick till attack mot aktivisterna, men slogs tillbaka. Aggressiv polis bröt in och konfiskerade banderollen.

Något senare anlände fler aktivister för att hålla tal och bränna en EU-flagga, men dessa blev då förvisade från platsen av polisen. Nationalsocialisterna kompromissade något genom att flytta sig en liten bit, men sedan stanna upp och hålla talet trots poliser med dragna elpistoler och hot om lagföring.

Joakim Kannisto håller tal i Västerås.

Det har även kommit in en bild från en banderollaktion i Nordmaling:

UPPDATERAD kl 14:30:

I småländska Gislaved dök aktivister upp vid Annika Strandhälls 1 maj-tal. David Wåhlander höll tal och en EU-flagga brändes. En troligtvis påtänd sossetant gick till anfall mot talaren, men motades med en lätt knuff.

Överförfriskad sossekärring tar sig en tupplur på gräsmattan efter att ha upptäckt att hon inte helt fritt fick lov att attackera Motståndsrörelsens talare som hon kände för.

URSPRUNGLIG PUBLICERING:

I både Uddevalla och Örnsköldsvik möttes sossarnas 1 maj-tåg av aktivister från Motståndsrörelsen som med anledning av det uppkommande EU-valet höll tal med udden riktad mot den globalistiska unionen och brände dess fientliga flagg.

I Uddevalla fick aktivisternas närvaro och Samuel Dellstrands tal, sosse-bossen Morgan Johansson att skaka av rädsla och välja att avhålla sitt planerade tal inomhus i Folkets hus istället för på trappen utanför som var tanken. Flera intressanta diskussioner hölls med både sossar och andra förbipasserande Uddevalla-bor innan aktiviteten avslutades.

I Örnsköldsvik hindrades Motståndsrörelsens aktivister av polis från att kunna ta sig hela vägen fram till de folkfientliga politikernas tåg. Andreas Holmvall höll likväl tal så nära man kunde samtidigt som gröna rökgranater drogs av.

Andreas Holmvall talar mot EU och sossarna.
Många nyfikna åhörare trots att inte aktivisterna kunde ta sig hela vägen fram till torget.
Polis förhör aktivister misstänkta för något slags ”brott”.

Det har också inkommit en rapport från Islands huvudstad Reykjavik där det affischerats och satts upp banderoller.

Även från Oslo, Norge och Aarhus, Danmark har rapporter om affischering kommit upp:

I den finska staden Tammerfors arrangerade Motståndsrörelsens vänner i Sinimusta Liike en demonstration idag som det hölls en direktsänd video-uppdatering ifrån som också går att titta på nu i efterhand.

Titel:Motståndsrörelsen motdemonstrerade sossarna i flera städer – slagsmål i Västerås Författad av:Redaktionen Publicerad:2024-05-01 Uppdaterad:2024-05-02

Läs också: