1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen bedrev EU-fientlig verksamhet i Leksand

Lördagen den 25 maj använde Näste 5 fanor, banderoll och flygblad för att propagera mot systemet.

Väl i Leksand delade dussintalet aktivister och medlemmar upp sig i två grupper. Ena gruppen ställde upp i centrum med en banderoll och flera flygbladsutdelare intill riksdagspartierna. Den andra gruppen begav sig bort mot Leksands då pågående medeltidsmarknad för att ställa upp sig med fanor och dela ut flygblad.

Befria Norden – Död åt unionen!

Båda platserna bjöd på fint väder, mycket folk och i princip inga rasfrämlingar alls. Förutom några enstaka, väldigt mjäkiga individer, var bemötandet mycket positivt. Flygbladen gick åt snabbt och flera flygbladsutdelare fastnade i hyfsat långa diskussioner där många av deltagarna var mycket trevliga.

I motsats till riksdagspartierna på plats bedrev organisationen ett strikt och absolut budskap kring Europeiska unionen. Det globalistiska och folkfientliga EU måste förgöras till förmån för Nordens befrielse. Ett budskap som förvånansvärt många förbipasserande höll med om, trots den liberala propaganda som nu sprids i vårt samhälle.

Innan aktiviteten avslutades helt lappades de bilar som stod på de mest centrala parkeringarna. När det var klart och folkflödet började minska avslutades aktiviteten. Efter en kort eftersamling tackade man för sig och hälsade varandra farväl för denna gång.

Titel:Motståndsrörelsen bedrev EU-fientlig verksamhet i Leksand Författad av:Naste 5 Publicerad:2024-05-28 Uppdaterad:2024-05-30

Läs också: