1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 7 upplyste Alvestaborna om EU

Lördagen 8 juni befann sig Motståndsrörelsen i Alvesta för att sprida information om globalistunionen.

Vid lunchtid samlades aktivister och medlemmar i staden för att upplysa folket om den union vars enda syfte är att göra vita människors liv till ett helvete och till slut utrota den vita rasen. Detta är något som gemene Svensson tyvärr inte förstått och därför gick kämparna i samlad trupp till Ica i centrum och spred ut sig därvid och började dela ut flygblad.

Alvestaborna var väldigt nyfikna och det uppstod en del samtal mellan motståndsmännen och förbipasserande, till och med en man med en Nato-tröja tog emot ett flygblad och gjorde en tumme upp mot nationalsocialisterna.

Efter fler samtal genomförda och många blad utdelade, började det glesna upp med folk och ansvarig på plats bestämde att det var dags att påbörja dagens andra segment.

Kämparna begav sig vidare till ett närliggande bostadsområde och började dela ut flygblad och sätta upp klistermärken. Ett gemytligt segment av aktiviteten där kamraterna även hade möjlighet att socialisera och njuta av det vackra sommarvädret.

När flygbladen hade tagit slut begav sig kämparna tillbaka till bilarna där de gick igenom dagens aktivitet och fortsatte sedan med samkväm innan de skiljdes åt för denna gång.

Titel:Näste 7 upplyste Alvestaborna om EU Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-06-12 Uppdaterad:2024-06-12

Läs också: