1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Hård träning under månadsmöte i Näste 7

14 juli var det dags för det småländska nästet att samlas för möte, samkväm och kampsportsträning.

I ett soligt Småland samlades aktivister och medlemmar och dagen började med att nästeschef Victor Johansson hälsade upp en av aktivisterna som blev skjuten av en elpistol under den absurda polisinsatsen på Summer meet i Västerås för att under applåder kröna denna aktivist till månadens kämpe.

Efter kröningen blev det direkt dags för kampsportsträning och kamraterna begav sig till en närliggande fotbollsplan där de började med lite enkel uppvärmning för att sedan gå över till brottning. De mer ovana kamraterna fick råd om hur man på bästa sättet försvarar sig själv mot en antagonist och blev därmed bättre ganska omgående efter det.

Efter ett hårt träningspass gick motståndsmännen igenom träningen teoretiskt och gav ytterligare råd på hur man kunde försvara sig själv.

Väl tillbaka i lokalen hade kökslaget fixat iordning dagens lunch som var fläskkotlett och potatissallad – något som blev väldigt uppskattat av de hungriga kamraterna.

Efter maten uppstod lite mingel där det även fanns möjlighet att köpa allt från kläder och böcker till tavlor på några av de mest framstående kämparna i den vita mannens historia.

Så småningom började samkvämet att lida mot sitt slut och det mer formella månatliga mötet ägde nu rum. Vill man ta del av vad som sägs på månadsmötena ska man självklart skicka in sin ansökan om medlemskap i den Nordiska motståndsrörelsen.

Titel:Hård träning under månadsmöte i Näste 7 Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-07-17 Uppdaterad:2024-07-22

Läs också: