1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Bonnier – Monopolisten som styr narrativet

En aktivist ur Näste 7 delger i denna artikel sina tankar om den parasitära bonnierkoncernen.

I dagens Sverige äger ett företag, Bonnier, en överväldigande majoritet av landets nyhetsplattformar. Det innebär att detta företag har en exceptionell makt att påverka den allmänna opinionen, direkt genom åsiktsyttringar, men också genom hur nyheter presenteras för folket. Vad innebär då denna koncentration av mediemakt egentligen för det svenska samhället? Är det rimligt att ett enda företag kontrollerar så mycket av informationsflödet?

Narrativ om främlingsinvasionen som ”önskvärd”

Medierna, särskilt de som ägs av Bonnier, har under alla år framställt främlingsinvasionen som en nödvändig och till och med gynnsam utveckling för Sverige. De har hävdat att dessa främmande folk skulle ta hand om våra pensionärer och bidra som högutbildade raketforskare. Detta lögnaktiga narrativ har de hållit fast vid under flera år. Samtidigt får det svenska folket erfara massinvandringens verkliga kostnader, som bilbränder, gruppvåldtäkter och förnedrings- eller tortyrrån. Det mest uppenbara, även för dem som inte har insett att medierna ljuger, är att antalet rasfrämlingar ökar, medan det blir allt färre etniska svenskar på våra gator. Svenskarna är på väg att bli en minoritet i sitt eget land!

Mediernas roll i Sveriges Nato-medlemskap

När det gäller Sveriges utrikespolitik, och särskilt beslutet att ansluta till Nato, var mediernas inflytande avgörande. Även om både regeringen och riksdagen redan hade ambitionen att gå med i Nato, spelade mediernas intensiva kampanj mot Rysslands president Vladimir Putin en central roll i att forma den allmänna opinionen. Genom att systematiskt framställa Putin som ett stort hot och skapa en bild av ett akut behov av skydd, formades en berättelse där Nato framstod som den enda lösningen för Sveriges säkerhet. Resultatet blev att folket, genom mediernas skrämselpropaganda, accepterade ett beslut som annars hade kunnat mötas med mycket större motstånd än vad som skedde.

Två av många propagandistiska löpsedlar från Bonnierägda Expressen för att hjärntvätta det svenska folket.

Vad medierna inte talade om var de verkliga konsekvenserna av Natos ingripanden runt om i världen. I stället för att öppet diskutera Natos destruktiva insatser i länder som Irak, Libyen och Afghanistan, valde de att fokusera på den ”säkerhet” alliansen skulle ge Sverige. Under förevändningen att sprida demokrati har Nato terroriserat länder i Mellanöstern och Afrika, men också i Europa, bombat städer, störtat ledare och splittrat samhällen. Befolkningarna i dessa länder har fått betala ett högt pris för att tvingas in i ett system som bättre passade västvärldens intressen än deras egna.

Medierna har mörkat det faktum att genom att aktivt stödja Ukraina i denna konflikt och nu ansluta sig till Nato, har regeringen satt en måltavla på hela svenska folkets ryggar. Detta har de gjort enbart för att riksdagen ville visa sig ”moraliskt överlägsen” och undvika att bli stämplad som ”ryssvänlig” – trots att en mer fredlig väg kunde ha eftersträvats.

Samtidigt som politikerna hetsat till krig, har de också förhandlat fram DCA-avtalet med USA bakom kulisserna – ett avtal som i praktiken ger amerikanska trupper rätt att operera fritt på svensk mark utan någon form av repressalier och där dessa inte heller behöver lyda under svensk juridik utan istället under amerikansk lag. Hade svenska folket blivit informerade om vad detta avtal egentligen innebär, skulle de högst sannolikt ha gått ut på gatorna och demonstrerat kraftigt.

”Försvarsministern” Pål Jonsson när han har sålt ut Sverige till främmande makt.

Förföljelse av oliktänkande

Förutom att manipulera stora politiska beslut, använder Bonnier också sina medier som ett verktyg för att tysta och krossa dem som vågar tänka annorlunda. Genom uthängningar, ”avslöjanden” och kampanjer lobbar de för att oliktänkande ska förlora sina arbeten samt sin sociala status och tvingas till tystnad. I många fall ger dock dessa angrepp motsatt effekt, vilket visar både att motståndskraften hos gemene svensk fortfarande lever och även att det svenska folket faktiskt har börjat se igenom deras vidriga lögner.

Det är också en intressant fakta att familjen Bonnier tillhör det ”utvalda folket” – en självutnämnd elit som bara utgör 0,19 procent av Sveriges befolkning, men alltså styr över en oproportionerlig del av etablissemangets medier. Denna minoritets politiska förföljelse av oliktänkande går rakt emot det samhälle som det ledande skiktet påstår att vi lever i – en demokrati där alla ska ha rätt att tycka och tänka fritt.

Organisera dig mot detta parasitära medieimperium!

Det finns många fler exempel på hur Bonniers verkat subversivt, men dessa uppradade exempel borde vara tillräckliga för att du ska förstå att det är hög tid att resa sig upp och slå tillbaka mot mediemakten.

Vi måste riva deras lögnaktiga imperium i bitar, blotta varje lögn de har matat oss med och krossa deras grepp om vårt land en gång för alla. Det här är inte bara en liten konflikt – det är ett fullskaligt krig om Sveriges framtid, och vi tänker inte backa en millimeter. Vi vägrar stå tysta medan de systematiskt förstör allt vi håller kärt. Organisera dig i Nordiska motståndsrörelsen och hjälp oss innan de hinner förinta vårt folk fullständigt. Det är dags att ta tillbaka vårt land!

/ John Larsson

Titel:Bonnier – Monopolisten som styr narrativet Författad av:Naste 7 Publicerad:2024-09-26 Uppdaterad:2024-09-26

Läs också: