1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Gruppmöte med studiecirkel om judisk makt i Norrköping

Måndag den 1 mars sammanstrålade grupp 801 för veckans gruppmöte & studiecirkel i ett ”Peking” med vårkänslor. Mötet inleddes med lite skrönor om begången aktivism och aktuella händelser i 801:s orter.

Basaktivismen rullar på.

En förmögen ”tiggare” utanför ICA-affär i Nyköping trakasserar förbipasserande som inte skänker honom tillräckligt med pengar. Enligt lokalbefolkningen är mannen densamme rom som sitter utanför ICA i Oxelösund och som har snattat och misshandlat passerande, i sju år tackat nej till erbjudna arbeten och på sin fritid lever lyxliv i London. Petterssons blogg skriver om mannen.

Ny aktivism och träning inför sådan planerades. Nya och utmanande kampformer är på ingång. Aktivism-tävling inom nästet är utlyst, kombattanterna är taggade. Snart dags för nästets grupper för den månatliga träffen.

Grupp 801 har nu studiecirkel i den sex timmar långa filmen ”In the name of Zion”. Dagens läxa bestod i att titta på – och kontemplera över innehållet i – filmens första timme. Läxförhöret och de följande diskussionerna täckte bland annat första världskriget – dess bakgrund och efterspel, framväxten av det internationella banksystemet, den internationella judenheten, kommunismen och Holodomor (kommunisternas svält-folkmord i Ukraina), nationalsocialismens fantastiska utveckling under 1920 och 30-talen samt bakgrunden till andra världskriget.

”Judea förklarar krig mot Tyskland”.

 

 

Publicerad:2021-03-01

Från samma näste: