1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

 • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
 • Ja, det är ok
 • Nej, jag godkänner inte den
 • Jag vill läsa mer
 • Jag bryr mig inte (Ja)
test

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Kampdag och firande i Näste 2

Kampdag och firande i Näste 2

Lördagen den 17/4 samlades motståndsmän och kvinnor från hela södra Sverige för att ägna dagen åt fysisk träning, lyssna på inspirerande tal och firande av ariska martyrer och hjältar med en middag och tårta.

Klockan 10.00 var det avspark för de fysiska momenten och instruktören gick igenom de grundläggande slagen och teknikerna. Därefter började man att värma upp med slag på mitsar. Man körde sedan flera olika kombinationer av sparring, både en mot en, två mot en, tre mot tre och så vidare.

Ett moment bestod även av slagsmål med tillhyggen för att simulera en situation då angriparen har ett gatustridsvapen som exempelvis en batong eller en machete. Flera av deltagarna, om inte en majoritet kände blodsmak i munnen efter åtminstonde något av momenten.

Efter träningen hade Näste 2 ordnat upp en fin middag som uppskattades mycket efter det hårda kampsportspasset. Efter att buffetbordet nästintill tömts bjöds det på marängtårta fylld med bär och kaffe. Tillställningens första talare var Näste 2s egen aktivist Samuel Almroth som talade om Nordiska motståndsrörelsen som organisation och hur vår fanatiska och kompromisslösa inställning till kampen kommer att leda oss till seger.

Samuel Almroth
Sebastian Elofsson

Efter att tårtorna var uppätna var det aktivisten Sebastian Elofssons tur att tala. Han talade om varför vi samlats, om varför vi kämpar och varför vi ska fortsätta att kämpa för vårt folk till seger eller död. Han utnämnde firandet av den 20 april inte enbart till den dag då vi firar den stores födelsedag utan även till den dag vi firar, minns och hedrar alla de andra miljoner hjältar som givit allt för den Nationalsocialistiska saken. Alla de som under tusentals år följt pliktkänslan och fanatiskt, liksom motståndsrörelsens aktivister kämpat för sitt folk.

Ett utdrag ur talet som på grund av lagen om Hets mot folkgrupp är delvis (censurerat):

Det var (den stores) ambition att krossa denna främmande makt och på sikt genomföra en ny kulturell och politisk renässans i hela västerlandet.

Andra världskriget var höjdpunkten i det tusenåriga kriget mellan väst och öst och (han) har idag blivit symbolen för den ariska kampen.

Alla dessa män och kvinnor som under det förra seklet och genom årtusendena har gett sina liv i den rasliga kampen förtjänar alla en dag att vördas på. Och vilken dag skulle passa bättre att hylla alla dessa kämpar än dagen för den store Ledarens födelse?

Jag skulle därför vilja proklamera den 20 april som martyrerna och hjältarnas dag. För det skulle inte vara rätt att hylla endast (honom) när så många andra har kämpat och offrat sina liv för den nationalsocialistiska saken, för vårt folk och vår ras.

Alla de kämpar som kom före oss, som nu blickar ner från hjältarnas sal, deras enda önskan, deras förhoppning, är att du ska fortsätta på den väg som de själva en gång valde.

Gör dina förfäder och dina efterkommande stolta, ansök till Nordiska motståndsrörelsen och fortsätt på den väg vårt folks martyrer valde. Bli en del av motståndet!

Titel:Kampdag och firande i Näste 2 Ämne:20aprilHögtidsfirandeKampsport Publicerad:2021-04-19 Uppdaterad:2021-04-21

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Kampdag och firande i Näste 2

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Offentlig aktivitet på västkusten!

Offentlig aktivitet på västkusten!

Vid lunchtid på lördagen genomförde delar av Näste 2 en offentlig aktivitet i Strömstad. Man ställde upp sig vid ett torg där det rörde sig flest människor för dagen och drog sedan igång utdelningen.

Det skulle inte dröja lång tid innan Strömstads befolkning noterade Motståndsrörelsens närvaro och flera diskussioner var redan igång

Flera var mycket sympatiskt inställda till aktivisternas närvaro. Vissa andra, till exempel en ung man som spenderade 20 minuter med att peka finger och fotografera ifrån ett behörigt avstånd innan han till slut tog sig modet till att gå fram och prata med en av flygbladsutdelarna. Han hade dock inga argument för sitt omogna agerande.

Polisen dök efter en stund upp till torget och ovanligt nog skötte de sitt jobb som de ska. De valde efter två minuters dialog att återvända till vettigare sysslor och syntes därför inte till mer under dagen.

Efter ett par timmar avrundades aktiviteten och gruppen åkte till en närliggande restaurang där man åt en gemensam middag.

På återseende!

Titel:Offentlig aktivitet på västkusten! Ämne:Näste 2Strömstad Publicerad:2021-04-15 Uppdaterad:2021-04-16

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Offentlig aktivitet på västkusten!

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Ledarperspektiv #73: Organisationen i kris? NS-staten och seger för yttrandefriheten

Ledarperspektiv #73: Organisationen i kris? NS-staten och seger för yttrandefriheten

Här kommer det sjuttiotredje avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

 • Vinnare och förlorare
 • Lindbergs betraktelse: P3-lyssnande
 • Påståendet: ”Organisationen är i kris”
 • Ideologisk/taktisk fråga: NS-staten

Diskussionsunderlag:

Nordfront besegrade Svenska Akademien!

RN EXTRA: Om den självklara segern över Svenska Akademien

Vår väg, punkt 4

Ledarperspektiv #11: Varför vill systemet förbjuda Motståndsrörelsen? Demokrati och vad det ska ersättas med

Den nationalsocialistiska rättsstaten

Titel:Ledarperspektiv #73: Organisationen i kris? NS-staten och seger för yttrandefriheten Ämne:ExpoFredrik VejdelandLedarperspektivSimon LindbergSvenska Akademien Publicerad:2021-04-18 Uppdaterad:2021-04-21

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Ledarperspektiv #73: Organisationen i kris? NS-staten och seger för yttrandefriheten

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Motståndsrörelsen hedrade Gösta Hallberg-Cuula och de Finlandsfrivilliga

Motståndsrörelsen hedrade Gösta Hallberg-Cuula och de Finlandsfrivilliga

14 april högtidlighölls minnet av Gösta Hallberg-Cuula traditionsenligt av Nordiska motståndsrörelsens Näste 1.

På kvällen samlades aktivister och medlemmar på Norra begravingsplatsen i Solna för att gemensamt med krans- och fanbärare i täten gå till den stupade hjältens grav.

Där hölls ett tal om Hallberg-Cuulas liv och kamp för nationalsocialismen och Nordens frihet.

Från hans uppväxt och som gatukämpe i Stockholm, fram till den dag Cuula stupade på Svirfronten i Finland, dit han rest som frivillig för att gemensamt med fränder under parollen-Finlands sak är vår, bekämpa ryssen och kommunismen.

I slutet tog talaren upp varför det är viktigt att hylla våra hjältar och att vi alla måste vara krigare likt Gösta och de andra frivilliga.

Endast med en krigares offervilja och fanatism kan vi nå den slutliga segern.

Därpå följde en tyst minut för fallna hjältar.

Hell de stupade!
Hell er som offrat erat blod för vårt folk!

Gösta Hallberg-Cuula – Närvarande!

Titel:Motståndsrörelsen hedrade Gösta Hallberg-Cuula och de Finlandsfrivilliga Ämne:Gösta Hallberg-CuulaNäste 1Stockholm Publicerad:2021-04-17 Uppdaterad:2021-04-21

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Motståndsrörelsen hedrade Gösta Hallberg-Cuula och de Finlandsfrivilliga

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan MÄO#123: Champagnenationalister raus!

MÄO#123: Champagnenationalister raus!

MER ÄN ORD. Tyrrunan är krigarens runa, så varför i hela helvete försöker det försupna kryptofrimurarsällskapet “Svea Orden” hävda att det är deras runa när de är så långt ifrån riktiga kämpar som det bara går att bli? Denna fråga och många fler besvaras i denna veckas avsnitt av världens bästa nationalsocialistiska aktivistpodcast.

Vi finner som vanligt Markus Nordh på programledarposten, med sig har han David Nilsson och Joakim Kannisto.

Under veckans avsnitt avhandlas bland annat:

 • Avrapportering från den gångna veckan
 • Blötfeta borgare försöker kuppa tyrrunan från Nordiska motståndsrörelsen

Lyssna på avsnittet här:

Mer än ord är en podcast i radionätverket Nordisk Radio. Programmet leds av Markus Nordh och med sig har han ett roterande gäng med aktivister från Nordiska motståndsrörelsen. Ofta deltar exempelvis David Nilsson och Tobias Malvå.

Vi snackar för det mesta om ämnen som rör våra liv som aktivister i världens i särklass främsta nationalsocialistiska organisation. Vi har högt i tak, men försöker ändå hålla en hyfsat låg nivå.

Epost & PGP-hantering

 • [email protected]
  PGP Nyckel
  -----BEGIN PGP PUBLIC KEY BLOCK----- mQINBF1UCDcBEADi1t8BJ9D8OIpL4ygk6qC0bNlcXSm4xpguppJuKfCyRNEqcwxz jkVZ8H2KQ+r9EQCffgwoacXLWKSJdNt1fxD6/HejGF05YiF7b+m83wpZaxFPLC2y EPiy0RmfmiU6QH6O5uh5dW8Qa6Zu8Kl/9gIKxLbhlinArdcwbmPqKWo5zDHUa+Rh t/62qbbuw6Ok8rOrKHM84xGTlzs+aCfmQu7Nx96jQro7Xm39+QUWRu6dn4uZeZSe 1xoK07LQmG/9E1Y1T7rv3g37UDMw7cMlDReHM0vtQHvu4nXIHPUMB9zooDRQuXDc SsBA8+lYxrZBrvjCFNi5y8mZ0GQlS8Z7TAncn+ZA9WsiUbiGb7Ikg+v3W7p1QQlj kOyms5wQXUQhXNOvBDRKa3XkU0k+bsZx2KawHdATMcWd4PgRPJoLZ4CkDEczfdMl CH6upFr1nXgJ4J3MYXcjEb9uHi1tWjXNQJ1j0rWb1IbeX4EO+hRCwcrihvpcjlXp qWzanphSDVi37WD6dqB/6drhKrKuueVnozIxu/VLguOsnWq35e/8VGcO3BVoTrbB k5vL46AwDikNmtRHjuTQbNgYc+wlAiXLBbna7Q2I1k9e++rFgQvkPB8kt1AxDBk3 SJG1XLWp33JJCa+txnCWCmI3mQJdsUSSNFaL39kcLsHn0TM2Hc77qxK14QARAQAB tCZNZXIgw6RuIG9yZCA8bWVyYW5vcmRAbm9yZGlza3JhZGlvLnNlPokCVAQTAQgA PhYhBHO0OIsXrnoi6L0vSaEVegeHmGHbBQJdVAg3AhsjBQkJZgGABQsJCAcCBhUK CQgLAgQWAgMBAh4BAheAAAoJEKEVegeHmGHb3k0P/jWHVhbSp++xG2+cKrmt3aM2 P1o6t4A7UvuqMzeJIpVZdt2B+4AtZMc3Bk44KGGysSuRftpS38Iz/H68ZZt5pN09 aQGFxnqlk/pbLeFBPCJb8kGHyF7sbEdkITrl/N6WD7/hXsXhDKJNe+qysBw380ZW 11t0nRygIXGYTdtc+1gsU12ZBHCjExs7C/sM8Jt2bgcELJ429aEfBr7YeQqIvFEC 6PfFQ7Y4Jt316TMXIvlbn09Vi+XX5ktZ54FcW3j8h5DqiDuZ7BheP6Qv6MsKFZyM Tbho1XFImuFWpwLB9+T/YMz+RngyiUxP4ETR0SwkGVseLPfhxwYaVihZfADtlgnI blFqkPAjqNiwbRSqSn6PntZPn+S9O3sX3gm2dWT6PK6EQkM6jJKOd35Mze/bwYgH A09+1rglIjXuIJjNw8SuOG37yUxJM0aEoRXB+YVlroEuANVMwlEzaOqFE6Ou6yBd MZ+nPjvPykCnhT1IeV+fMCgDW1QAAndJJa0awNe8G2Bh8Zb2KFcedP1NQBcVQKC5 hPt4fnM2Vb97hxrLWbH+pA+znVqxXtD+ZbbNpbLt8e42tdFETxdw5jIp3un++uJM ysYTxpZIxSShy5AjzORrazZl79Pa6Cc3EGsOi3SkCuyiXKf0NdbVEIfdKEVIGGRm kAKfj0+7RM3Osh42X3ZmuQINBF1UCDcBEACY2tSCgjRVDmBz0/Nq7RP7buXO4uwM QQwJv+cPQup6+/Y0Gwuw0L/KIdznq6dt4o1/eHTxu2rOY7E47diLv3+oqZcAomMG 4ga4tYeGSbn3jtmelYjXyYZ4lLovUylQgzlLii77YDwH+k1lRwWql9rfMO8FHt6d gyh/OtcRIrGyVMmYS+PgVY+AD2HqTo3rmHFPXPxktC55eOeXmT+zShT3cqLdoxK4 GSjG2hlVsTzBNx9MM3efknYMrPDPShLQtBLYe4SBLmzVYm5XOveeH59Rsi7ekGYP Q+i1GwA+uyhwx2zWCsv47CRO/zt9C7rNBINav7cmvgIZFWh83+WaE6LCu3fBBk+U rBHRRaA3vTK8ZGHdDuni4uwjc3UhPNu2zGNAWJY/OiJMJSa/AV0IGQqeOf5LrLzp tAenyvET3Dm3Nrk96opwYiJDy7e9lGVAhZOeET0QtNkqcIAn7RgVHlZKQCnh2eKb 8p75n6TX20Zzr2ZzAxIGZgM5TeKQBM0qUbAz9DQ3q6ugIr//fbqLhbUJvzx2KRdY CUwpkieklDtqj90HrE60RPKJjG6/LHvwDPr6DEs78bN3J9NptVfpdvV1WbbwOczh LAMQ3UUoI5/WB4ZHPLHN+79LOARVNmTrgnqeQGbak0y2BbFOnX9pdjPvsC3ESznp mpZFKCbo5qGtbwARAQABiQI8BBgBCAAmFiEEc7Q4ixeueiLovS9JoRV6B4eYYdsF Al1UCDcCGwwFCQlmAYAACgkQoRV6B4eYYdsAQA/+Lr0Su0gBDr3eBtu/o5shU2vL P/vonMkiEyYd8kbVJ0FcN4FTjW4biaomNe4mFwSh7L/xqszQp85F9zsyaCddnVgK +Q97PybEETxrWW+jRKNxFXD74d4AQFDCq4HXDCE4ly+aT/fgEQo3thYutydkMMOh YuVkYyXrD8/nvKfjBY1sGX1TItMqQNjawlHuEBi2XHHgVaCMRk7Lu88kkNrEzMsy S6+gscq054NCOzLxY3bnd1GJ0XoAqOYnTaDb2RZKNhakkFW2tAvsrnHm/4S8K5a9 up19g+QZQ9kLcx1/AAye6bvWELKZAwv1Bm63mqegNye8Bx4M+1rorDTEoD4kOl6T dUAym1I+PF7thp+yin+lTXyQEfBQEOdvivns4aouYPDywrKcwq+zGuzOFeTbMWrI 2c8QAuxtLrg7if6oisfvgmW3H70t91o1LNIGfX3/0M+BJzFT1s9VKQWYsHr/JPjg GVtkC8qP3VrqgYbDj+XiRfSVypB141qh4mC0zRNh1syqhqvu6DICvoEzeF6Wehqk tq5bd+w2s3V3Cx1Ueb7hUYR/DFk2X91JWHGB/3FOosxl7Q7YUthtmE6LuSFb3P4D wnjBr33wPiUS/u2kdzyM0WYzee3qiqBbxLIOUd3Sp8MiKfFQILD3yFKDJbXOLzn4 Ptyfvw5RyM1eo27jPjk= =CUtG -----END PGP PUBLIC KEY BLOCK-----
  Fingeravtryck
  73B4 388B 17AE 7A22 E8BD 2F49 A115 7A07 8798 61DB
Titel:MÄO#123: Champagnenationalister raus! Ämne:David NilssonJoakim KannistoMarkus Nordh Publicerad:2021-04-15 Uppdaterad:2021-04-15

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan MÄO#123: Champagnenationalister raus!

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Påskfirande i Näste 3

Påskfirande i Näste 3

Under fullsatta förhållanden firade Näste 3 påsken. Dagen började med äggmålning för de som ville.

Efter äggmålningen serverades det traditionell påskmat. Rökt lax, potatis, köttbullar, prinskorvar, Janssons och mycket mer.

Efter maten fick de yngre personerna och barnen leta påskägg som gömts undan. När påskäggen var funna och ätande av godiset påbörjats var det de vuxnas tur att leka. De vuxna delades in i olika lag och fick tävla emot varandra i att kasta en stock, dragkamp och till sist den klassiska säcklöpningen.

Nordiska motståndsrörelsens ledare var på plats och höll ett kort anförande om varför även Motståndsrörelsen firar påsken trots den judiska bakgrunden. Främst för att organisationen tillåter religionsfrihet men även för att våra kristna förfäder satte påsken på våra hedniska förfäders högtider. Därmed har högtiden en traditionell betydelse för bägge grupperna och tradition är något som är viktigt att bevara.

Förutom besök från ledaren fick även Näste 3 besök av Hampus Maijala ledare för Näste 7 som också deltog på firandet. Efter talet blev det fika och kaffe, när den blivit uppäten blev det sång från en medlem när alla stod runtom en eld som tänts.

Efter sången stannade människor kvar och pratade med varandra under kvällen ända tills de kände sig tvingade att resa hemåt.

Titel:Påskfirande i Näste 3 Ämne:Näste 3 Publicerad:2021-04-14 Uppdaterad:2021-04-15

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Påskfirande i Näste 3

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Månadsmöte i Näste 7

Månadsmöte i Näste 7

Lördagen den 10 april samlades Näste 7 på den småländska landsbygden för att genomföra ett månadsmöte. Först hade man en studiecirkel som bjöd på många intressanta samtal. Sedan var det dags för dagens måltid.

Efter måltiden hölls en utbildning och därefter genomfördes månadsmötet. Till sist fick alla lyssna på lite högläsning ur boken bemästra livet.

Försäljningsbordet.

Titel:Månadsmöte i Näste 7 Ämne:Övrigt Publicerad: Uppdaterad:2021-04-14

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Månadsmöte i Näste 7

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Kampdag i Smedjebacken

Kampdag i Smedjebacken

Lördagen den 20 mars samlades delar av kampgruppen i Näste 5 tillsammans med delar av medlemsgrupp 1, som är verksam i Dalarna, i Smedjebacken.

Dagen inleddes med att man begav sig till ett område utanför staden, där fågelholkar sattes upp. Vissa fågelarter behöver hålrum att bosätta sig i, vilket det ofta råder brist på.

Givetvis passade man på att genomföra en utåtriktad aktivitet i form av en banderollaktion vid en bro strax utanför Smedjebacken.

Även om trafikflödet givetvis hade kunnat vara bättre fick deltagarna en hel del positiv respons i form av exempelvis vinkningar – mestadels lagliga sådana – och tummen upp.

En komisk situation uppstod då två personer i samma bil reagerade olika, en gjorde tummen upp medan den andre pekade finger.

Efter banderollaktionen hann man också genomföra ett träningspass, där löpning och de övriga grenarna från aktivisttestet, bland annat armhävningar och situps, genomfördes.

Titel:Kampdag i Smedjebacken Ämne:Övrigt Publicerad:2021-04-13 Uppdaterad:2021-04-13

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Kampdag i Smedjebacken

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan MÄO#122: “Bok(båls) avsnittet”

MÄO#122: “Bok(båls) avsnittet”

MER ÄN ORD. Specialavsnitt: Denna vecka har aktivisterna tagit långhelg, istället för det vanliga upplägget så ger sig Mer än ord ut på tunn is och konkurrerar med de mer intellektuella poddarna på nordisk radio.

Vi finner som vanligt Markus Nordh på programledarposten, med sig har han David Nilsson och Joakim Kannisto.

Lyssna på avsnittet här:

Mer än ord är en podcast i radionätverket Nordisk Radio. Programmet leds av Markus Nordh och med sig har han ett roterande gäng med aktivister från Nordiska motståndsrörelsen. Ofta deltar exempelvis David Nilsson och Tobias Malvå.

Vi snackar för det mesta om ämnen som rör våra liv som aktivister i världens i särklass främsta nationalsocialistiska organisation. Vi har högt i tak, men försöker ändå hålla en hyfsat låg nivå.

Epost & PGP-hantering

 • [email protected]
  PGP Nyckel
  -----BEGIN PGP PUBLIC KEY BLOCK----- mQINBF1UCDcBEADi1t8BJ9D8OIpL4ygk6qC0bNlcXSm4xpguppJuKfCyRNEqcwxz jkVZ8H2KQ+r9EQCffgwoacXLWKSJdNt1fxD6/HejGF05YiF7b+m83wpZaxFPLC2y EPiy0RmfmiU6QH6O5uh5dW8Qa6Zu8Kl/9gIKxLbhlinArdcwbmPqKWo5zDHUa+Rh t/62qbbuw6Ok8rOrKHM84xGTlzs+aCfmQu7Nx96jQro7Xm39+QUWRu6dn4uZeZSe 1xoK07LQmG/9E1Y1T7rv3g37UDMw7cMlDReHM0vtQHvu4nXIHPUMB9zooDRQuXDc SsBA8+lYxrZBrvjCFNi5y8mZ0GQlS8Z7TAncn+ZA9WsiUbiGb7Ikg+v3W7p1QQlj kOyms5wQXUQhXNOvBDRKa3XkU0k+bsZx2KawHdATMcWd4PgRPJoLZ4CkDEczfdMl CH6upFr1nXgJ4J3MYXcjEb9uHi1tWjXNQJ1j0rWb1IbeX4EO+hRCwcrihvpcjlXp qWzanphSDVi37WD6dqB/6drhKrKuueVnozIxu/VLguOsnWq35e/8VGcO3BVoTrbB k5vL46AwDikNmtRHjuTQbNgYc+wlAiXLBbna7Q2I1k9e++rFgQvkPB8kt1AxDBk3 SJG1XLWp33JJCa+txnCWCmI3mQJdsUSSNFaL39kcLsHn0TM2Hc77qxK14QARAQAB tCZNZXIgw6RuIG9yZCA8bWVyYW5vcmRAbm9yZGlza3JhZGlvLnNlPokCVAQTAQgA PhYhBHO0OIsXrnoi6L0vSaEVegeHmGHbBQJdVAg3AhsjBQkJZgGABQsJCAcCBhUK CQgLAgQWAgMBAh4BAheAAAoJEKEVegeHmGHb3k0P/jWHVhbSp++xG2+cKrmt3aM2 P1o6t4A7UvuqMzeJIpVZdt2B+4AtZMc3Bk44KGGysSuRftpS38Iz/H68ZZt5pN09 aQGFxnqlk/pbLeFBPCJb8kGHyF7sbEdkITrl/N6WD7/hXsXhDKJNe+qysBw380ZW 11t0nRygIXGYTdtc+1gsU12ZBHCjExs7C/sM8Jt2bgcELJ429aEfBr7YeQqIvFEC 6PfFQ7Y4Jt316TMXIvlbn09Vi+XX5ktZ54FcW3j8h5DqiDuZ7BheP6Qv6MsKFZyM Tbho1XFImuFWpwLB9+T/YMz+RngyiUxP4ETR0SwkGVseLPfhxwYaVihZfADtlgnI blFqkPAjqNiwbRSqSn6PntZPn+S9O3sX3gm2dWT6PK6EQkM6jJKOd35Mze/bwYgH A09+1rglIjXuIJjNw8SuOG37yUxJM0aEoRXB+YVlroEuANVMwlEzaOqFE6Ou6yBd MZ+nPjvPykCnhT1IeV+fMCgDW1QAAndJJa0awNe8G2Bh8Zb2KFcedP1NQBcVQKC5 hPt4fnM2Vb97hxrLWbH+pA+znVqxXtD+ZbbNpbLt8e42tdFETxdw5jIp3un++uJM ysYTxpZIxSShy5AjzORrazZl79Pa6Cc3EGsOi3SkCuyiXKf0NdbVEIfdKEVIGGRm kAKfj0+7RM3Osh42X3ZmuQINBF1UCDcBEACY2tSCgjRVDmBz0/Nq7RP7buXO4uwM QQwJv+cPQup6+/Y0Gwuw0L/KIdznq6dt4o1/eHTxu2rOY7E47diLv3+oqZcAomMG 4ga4tYeGSbn3jtmelYjXyYZ4lLovUylQgzlLii77YDwH+k1lRwWql9rfMO8FHt6d gyh/OtcRIrGyVMmYS+PgVY+AD2HqTo3rmHFPXPxktC55eOeXmT+zShT3cqLdoxK4 GSjG2hlVsTzBNx9MM3efknYMrPDPShLQtBLYe4SBLmzVYm5XOveeH59Rsi7ekGYP Q+i1GwA+uyhwx2zWCsv47CRO/zt9C7rNBINav7cmvgIZFWh83+WaE6LCu3fBBk+U rBHRRaA3vTK8ZGHdDuni4uwjc3UhPNu2zGNAWJY/OiJMJSa/AV0IGQqeOf5LrLzp tAenyvET3Dm3Nrk96opwYiJDy7e9lGVAhZOeET0QtNkqcIAn7RgVHlZKQCnh2eKb 8p75n6TX20Zzr2ZzAxIGZgM5TeKQBM0qUbAz9DQ3q6ugIr//fbqLhbUJvzx2KRdY CUwpkieklDtqj90HrE60RPKJjG6/LHvwDPr6DEs78bN3J9NptVfpdvV1WbbwOczh LAMQ3UUoI5/WB4ZHPLHN+79LOARVNmTrgnqeQGbak0y2BbFOnX9pdjPvsC3ESznp mpZFKCbo5qGtbwARAQABiQI8BBgBCAAmFiEEc7Q4ixeueiLovS9JoRV6B4eYYdsF Al1UCDcCGwwFCQlmAYAACgkQoRV6B4eYYdsAQA/+Lr0Su0gBDr3eBtu/o5shU2vL P/vonMkiEyYd8kbVJ0FcN4FTjW4biaomNe4mFwSh7L/xqszQp85F9zsyaCddnVgK +Q97PybEETxrWW+jRKNxFXD74d4AQFDCq4HXDCE4ly+aT/fgEQo3thYutydkMMOh YuVkYyXrD8/nvKfjBY1sGX1TItMqQNjawlHuEBi2XHHgVaCMRk7Lu88kkNrEzMsy S6+gscq054NCOzLxY3bnd1GJ0XoAqOYnTaDb2RZKNhakkFW2tAvsrnHm/4S8K5a9 up19g+QZQ9kLcx1/AAye6bvWELKZAwv1Bm63mqegNye8Bx4M+1rorDTEoD4kOl6T dUAym1I+PF7thp+yin+lTXyQEfBQEOdvivns4aouYPDywrKcwq+zGuzOFeTbMWrI 2c8QAuxtLrg7if6oisfvgmW3H70t91o1LNIGfX3/0M+BJzFT1s9VKQWYsHr/JPjg GVtkC8qP3VrqgYbDj+XiRfSVypB141qh4mC0zRNh1syqhqvu6DICvoEzeF6Wehqk tq5bd+w2s3V3Cx1Ueb7hUYR/DFk2X91JWHGB/3FOosxl7Q7YUthtmE6LuSFb3P4D wnjBr33wPiUS/u2kdzyM0WYzee3qiqBbxLIOUd3Sp8MiKfFQILD3yFKDJbXOLzn4 Ptyfvw5RyM1eo27jPjk= =CUtG -----END PGP PUBLIC KEY BLOCK-----
  Fingeravtryck
  73B4 388B 17AE 7A22 E8BD 2F49 A115 7A07 8798 61DB
Titel:MÄO#122: “Bok(båls) avsnittet” Ämne:David NilssonJoakim KannistoMarkus Nordh Publicerad:2021-04-09 Uppdaterad:2021-04-08

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan MÄO#122: “Bok(båls) avsnittet”