1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)
test

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan UPPDATERAD MED FILM: Motståndsrörelsen förintade fana vid Israels ambassad

UPPDATERAD MED FILM: Motståndsrörelsen förintade fana vid Israels ambassad

På grund av Israels nyligen utfärdade förbud mot den palestinska flaggan och terrorstämplandet av ett antal civila organisationer, så beslutade sig Motståndsrörelsen för att öppet visa sitt förakt mot detta och samtidigt tydligt meddela vad man tycker om Israel.

Kamrater tog sig till centrala Stockholm, där Israel har sin ambassad, men man hann inte ens korsa gatan framför ambassaden innan statens knektar dök upp och ivrigt ville veta vad det var som skulle hända. Dessa höll sig dock sedan bara i närheten och iakttog.

Samtidigt dök en förbipasserande troligtvis judisk man upp. Han var först väldigt nyfiken på varför kamraterna stannat just där och sedan uttalade han sitt stora missnöje över det som skedde – med mobilen i högsta hugg.

Den förmodade juden inbjuds att också komma och torka av sina skor.

Man ställde upp utanför ambassaden med Motståndsrörelsens fana i vinden. Dagen till ära hade man också fått tag på en israelisk flagga som fick agera dörrmatta.

En aktivist tog till orda med hjälp av en megafon och proklamerade för alla förbipasserande följande:

Vi som står här idag representerar Nordiska motståndsrörelsen, som dagligen arbetar med att bekämpa folkfientliga krafter som gör allt de kan för att förinta vårt folk.

Dessa folkfientliga krafter agerar inte enbart mot det nordiska folket. Att vi idag står utanför Israels ambassad beror på att de även eftersträvar utrotandet av det palestinska folket.

En annan dag hade vi kunnat stå utanför någon av de andra globalistiska staternas ambassad likt USA eller Storbritannien, då dess ledare går i sionismens ledband och bombar civila i bland annat Afghanistan, Syrien och Irak. De mördade Irans högt uppskattade general Qasem Soleimani, då han verkade som en motkraft till dessa globalister och därför skulle tagas av daga i ett riktat terrordåd. De utför Israels smutsiga arbete som de själva inte vill ta i.

Hösten 2021 terrorstämplade Israel bland annat kvinnoorganisationen UPWC, barnrättsorganisationen DCIP, lantbruksorganisationen UAWC och Bisan Center som alla verkar för att främja det palestinska civilsamhället. De gjorde detta enbart för att straffa det palestinska motståndet.

För några veckor sedan proklamerade Israels nationella säkerhetsminister att de infört ett förbud mot den palestinska flaggan. Anledningen ska vara att han menar att flaggan ”uppmuntrar till terrorism”.

Och nu för bara någon dag sedan så bombade återigen Israel Palestina och mördade oskyldiga civila och palestinska frihetskämpar från bland annat Hamas. Israel genomför även regelbundet flygattacker mot mål i Syrien.

Israel är högst ansvarigt för den eskalerade konflikten i Mellanöstern, medan frihetskämpar tappert försvarar sitt folk och dess territorium.

På grund av allt detta deklarerar vi i Nordiska motståndsrörelsen Israels flagga som terrorsymbol, hela staten Israel som terrorstat och stödjandet av Israel och sionismen som stödjande av terrorister.

Som en symbolisk handling och för att visa vårt stöd till alla frihetskämpar som världen över bekämpar denna terrorstat och dess lakejer, bränner vi idag deras terroristsymbol till fana.

Leve det fria Norden!

Leve Palestina!

Krossa sionismen!

När talet var avslutat togs terrorfanan från marken, dränktes i bensin och tändes på. På ett ögonblick förvandlades fanan till en eldboll, varefter den föll till marken där den låg och pyrde ett tag.

Fanan var nu bara en glödande hög på marken som fick ta emot flertalet spottloskor från kamraterna medan man avrundade aktiviteten. Alla närvarande kände sig väldigt nöjda med denna lilla symboliska, men ändå kraftfulla aktivitet mot Israel och den världsomspännande globalismen vi styrs av idag.

Titel:UPPDATERAD MED FILM: Motståndsrörelsen förintade fana vid Israels ambassad Ämne:IsraelNäste 1Stockholm Publicerad:2023-01-28 Uppdaterad:2023-02-02

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan UPPDATERAD MED FILM: Motståndsrörelsen förintade fana vid Israels ambassad

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Ledarperspektiv #92: Världens rikaste, vinster i välfärden och nazistiska lekfarbröder

Ledarperspektiv #92: Världens rikaste, vinster i välfärden och nazistiska lekfarbröder

Här kommer det nittioandra avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Gemenskapsbyggande träffar i hela landet
  • Lindbergs betraktelse: Vinterbetraktelser
  • Påståendet: ”Skattesänkningar för rika lyfter inte alla skepp – endast superyachter”
  • Skatt, resursfördelning och välfärd

Diskussionsunderlag:

1% har roffat mer än hälften av alla nya rikedomar

Vår väg Punkt 7: Folkgemenskap

Titel:Ledarperspektiv #92: Världens rikaste, vinster i välfärden och nazistiska lekfarbröder Ämne:Gemenskapskattvälförd Publicerad:2023-02-01 Uppdaterad:2023-02-01

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Ledarperspektiv #92: Världens rikaste, vinster i välfärden och nazistiska lekfarbröder

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Rekordsnabb rättegång i Växjö för ”hets” mot judar

Rekordsnabb rättegång i Växjö för ”hets” mot judar

Bakgrunden till åtalet var en flygbladsutdelning under den judiska högtiden Yom Kippur i Växjö i september 2020 då Näste 7 informerade allmänheten om judiska traditioner som till exempel den om omskärelse och där rabbiner suger upp blodet från nyfödda pojkar när omskärelsen skett.

Motståndsmännen såg fram emot att få slå hål på åklagarens missuppfattningar, men det hann dock inte bli mycket av det, för innan rättegången ens hade börjat tog en av motståndsmännens advokater upp att eftersom att fallet berörde tryckta flygblad var det ett tryckfrihetsmål och därmed kan åtal endast väckas av justitiekanslern och inte av en vanlig åklagare.

Åklagaren fick då möjlighet att förklara varför man valt att väcka åtal, varpå han bad om en paus för att kunna överlägga med sina åklagarkollegor på telefon. Efter en halvtimmes paus samlades man i rättssalen igen och åklagaren påstod då att grunden för beslutet att väcka åtal var ett yttrande från justitiekanslern, men att man dessvärre i nuläget inte hade tillgång till detta yttrandet. Rätten tog då ännu en paus för att diskutera saken. När man sedan samlades igen meddelade rätten att man beslutat att avvakta två veckor och låta åklagaren lägga fram yttrandet från justitiekanslern.

Det var med blandade känslor motståndsmännen tog emot detta besked. Å ena sidan var man givetvis nöjda med att en politisk rättegång såg ut att ha stoppats, men å andra sidan var man något besvikna för att man därmed inte fick möjlighet att vinna rättegången, vilket man var säkra på att man skulle ha gjort i vilket fall.

Nästeschef Hampus Maijala uttalar sig som följande angående rättegången:

Varför åklagaren väljer att väcka åtal om en händelse som inträffat för över två år sedan där förundersökningsarbetet är kantat av slarv och brister från start kan man enbart spekulera kring. Jag kan mycket väl tänka mig att systemet i detta fallet är så pass pressat att det inte kan tillåta att obekväm information om ett visst folks religiösa seder och traditioner kommer till allmänhetens kännedom, att det helt enkelt väger tyngre att väcka åtal än vad det gör att slänga bort samhällets resurser bland alla våldtäkter, skjutningar och mord som har kommit att bli dagliga inslag i Sverige.

Vi hoppas på att åtalet avskrivs och preskriberas då detta är ett ärende för JK. Skulle det mot all förmodan gå till allmänt åtal och en fällande dom så kan man kraftigt ifrågasätta rättssäkerheten i Sverige och svensken ska fråga sig själv varför vissa religioner får kritiseras och andra inte. Eller för att använda det välkända citatet: ’För att ta reda på vilka som styr över dig behöver du bara ta reda på vilka du inte får kritisera.’

Titel:Rekordsnabb rättegång i Växjö för ”hets” mot judar Ämne:HMFNäste 7rättegångVäxjöYom Kippur Publicerad: Uppdaterad:2023-02-01

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Rekordsnabb rättegång i Växjö för ”hets” mot judar

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Broaktion mot förintelsen av vårt folk i Stockholm

Broaktion mot förintelsen av vårt folk i Stockholm

Dagens aktivitet var en fortsättning på banderolluppsättningarna med samma budskap som hade skett dagen innan, på självaste Förintelsens minnesdag.

På bron ovanför Riksväg 73 möttes man denna dag runt lunchtid för att ha en längre broaktion och även om det var lördag så var det packat med bilar redan innan man ens kom dit. Motståndsrörelsen har blivit ett så vanligt inslag i gatubilden i Stockholm så att kamraterna hann varken rulla ut banderollen eller veckla ut någon av fanorna innan bilisterna började tuta – då de visste precis vad som väntade!

En broaktion i Stockholm har en tendens att öka på köbildningen rejält på den överfulla bilvägen då var och varannan bilist saktar in för att kunna läsa budskapet, fotar eller filmar med mobilen, och i vissa fall ”parkerar” mitt i vägen för att kunna ta ett ordentligt kort.

Statens knektar låg denna dag inte på latsidan utan dök upp kort efter uppställning, men var idag bara två till antal. Dessa ville gärna prata om det gamla vanliga, men fick inget svar från någon, och försökte då läsa vad det stod på banderollen. Det kanske var något olagligt som var skrivet?!

Förhoppningsvis kan polismannen läsa bättre än han kan lagen.

När kameramannen återvände till bron med videokameran redo blev den ene polisen genast kränkt och tog tag i armen på kamraten och påstod att det minsann var olagligt att filma polismannens ansikte. Efter en kortare genomgång av lagen och hur det egentligen ligger till för mannen som har som arbetsuppgift att upprätthålla Sveriges lagar, så vek sig polismannen då han visste att han hade fel. Istället ville han nu ha svar på sina tröttsamma frågor, men fick istället som svar att det inte finns någon anledning att svara på någonting han vill ha reda på när han betett sig som han gjort från början.

Inte lite missnöjd undrade polismannen om han av detta borde ha lärt sig en läxa inför nästa gång om hur han uppför sig i sitt yrke. Tveksamt om det kommer hända, sa kamraten. En rapport skulle dock skrivas om något påstått lagbrott, men ingen på plats legitimerades innan de båda poliserna satte sig i bilen och sakta åkte därifrån.

Aktiviteten fortsatte som vanligt med både positiva och negativa gester och tillrop från bilisterna. En kvinnlig rasfrämling cyklade förbi bakom kamraterna i rasande fart bara för att kunna skrika något obscent, men fick genast svar på tal. Kamraterna konstaterade efter detta att det alltid bara är människor på cyklar som har något negativt att säga, antingen för att de inte vågar göra något om de inte snabbt kan avlägsna sig från platsen, eller för att cyklar på något sätt är sammanlänkat med vänsterblivenhet. Som kontrast passerade det även ett äldre par som var väldigt nyfikna på vad som hände och vilka det var som var där och såg positivt överraskade ut när de fick svar.

När man stått på bron så pass länge att man uppskattningsvis hade synts för över 7000 bilar, kände man att det var dags att avrunda ännu en lyckad aktivitet, då man även hade annat på agendan denna dag.

Titel:Broaktion mot förintelsen av vårt folk i Stockholm Ämne:BroaktionNäste 1Stockholm Publicerad:2023-01-31 Uppdaterad:2023-02-01

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Broaktion mot förintelsen av vårt folk i Stockholm

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Värmländsk lokalmedia avslöjar Motståndsrörelsen som banderolluppsättare?!

Värmländsk lokalmedia avslöjar Motståndsrörelsen som banderolluppsättare?!

Idag, tre dagar efter att Motståndsrörelsen.se släppt en artikel där organisationen officiellt tagit på sig aktivism i 35 olika nordiska kommuner på ”Förintelsens minnesdag”, skriver Nya Wermlands-Tidningen att de pratat med en så kallad expert som är ”hundra procent säker” på att det är Nordiska motståndsrörelsen som ligger bakom de banderoller som satts upp i Karlstad under dagen.

Skärmdump från NWT.se 20230130 som visar den närmast clairvoyante ”experten”.

Istället för att läsa på denna sida, eller kontakta organisationen för att fråga, har man alltså tagit hjälp utifrån för att konstatera det som varit helt öppet för allmänheten under hela helgen.

Skärmbild från Motståndsrörelsen.se 20230128, två dagar innan NWT:s ”avslöjande”.

Kampanjen under dagen har lett till uppmärksamhet också i fler medier, exempelvis har Svt skrivit om ”antisemitiska banderoller” som satts upp på flera platser i landet. Vad som är antisemitiskt med att ifrågasätta en historisk händelse framgår inte av artikeln. Svt undviker dock att briljera med att peka ut någon avsändare.

Titel:Värmländsk lokalmedia avslöjar Motståndsrörelsen som banderolluppsättare?! Ämne:Förintelsen är en bluff Publicerad:2023-01-30 Uppdaterad:2023-02-01

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Värmländsk lokalmedia avslöjar Motståndsrörelsen som banderolluppsättare?!

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Offentlig flygbladsutdelning i Vetlanda

Offentlig flygbladsutdelning i Vetlanda

Valet är sedan lång tid tillbaka över och Vetlandas kommunpolitiker har krupit tillbaka ned i stadens kloaker efter att de har fått sina platser tryggade ytterligare en mandatperiod. Under tiden fortsätter Nordiska motståndsrörelsens Näste 7 att vara ett synligt inslag i gatubilden genom att oförtröttligt sprida propaganda i kommunen. För att visa Vetlandas kommuninvånare att vi inte har försvunnit bara för att valet är över blev Vetlanda den första ort för Näste 7 att bedriva offentlig aktivism i för året 2023.

Den 21:a januari började man dagens offentliga aktivitet med en kort genomgång och när detta var klart delades aktivisterna in i grupper och begav sig till olika platser i staden där man bedömde att flest folk var i rörelse, såväl i stadens centrala delar som i dess utkanter.

En utav grupperna startade sin utdelning utanför en av de större matbutikerna i Vetlanda och en stadig ström av människor fick ta emot flygblad under tiden aktivisterna uppehöll sig på platsen. Medan detta var pågående hade en annan grupp anlänt till sin hållplats några hundra meter därifrån. Även där var det en ström av människor som uträttade sina bestyr för helgen och pilade in och ut ur affären. Aktivisterna ställde upp sig och började att dela blad till de förbipasserande. Merparten av de som gick förbi var nyfikna på vad det var för flygblad som delades ut och en del diskussioner uppstod med dessa.

En äldre vit kvinna stannade till och berättade för en av aktivisterna att hon var hemkommen från en längre vistelse utomlands och att hon knappt kände igen sig längre i staden då så mycket hade förändrats. Efter att kvinnan samtalat med aktivisten ett bra tag önskade hon en trevlig helg och skyndade vidare.

Alla uppskattade dock inte aktivisternas närvaro. En kvinna som kunde beskrivas som en stereotypisk nyckelskramlare sett till beteende och omfång, kände sig nödgad att demonstrativt stirra på en av aktivisterna medan hon rev sönder flygbladet hon hade fått i handen. Detta efter att hon nästan hade fått en hjärtinfarkt när hon såg att det kom från Motståndsrörelsen, sedan slank hon iväg pustandes av ansträngningen.

Aktiviteten fortlöpte vidare och aktivisterna i de olika grupperna förflyttade sig under aktivitetens gång mellan olika platser. Senare på dagen så sammanstrålade grupperna till Stora torget i Vetlanda där man ställde upp med en banderoll utanför kommunhuset innan man rundade av för dagen.

Titel:Offentlig flygbladsutdelning i Vetlanda Ämne:Näste 7Vetlanda Publicerad: Uppdaterad:2023-01-30

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Offentlig flygbladsutdelning i Vetlanda

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan MÄO#170: Förintelsen och profetior om Israel

MÄO#170: Förintelsen och profetior om Israel

MER ÄN ORD. Denna söndag så sände våra aktivister live.

Ikväll kommer vi givetvis prata lite om förintelsen, den största bluffen i västvärldens historia.

Om du vill donera till Fånghjälpen kan du just nu donera via Swish: 0736524349.

I den mån du dyker upp och är med i telegramchatten där alla hänger nuförtiden kommer du få ta del av avsnittet au naturel, de som missar livesändningen kommer få ta del av ett eventuellt aningen omklippt avsnitt som vi publicerar senare under kvällen.

Mer än ord är en aktivistpodcast som drivs av aktivister i Nordiska motståndsrörelsen. Det som sägs i podden är inte alltid exakt vad organisationen står för, utan medlemmars egna tankar.

Du kan prenumerera på programmet med RSS, och läsa mer om avsnittet på Nordisk Radio.

Titel:MÄO#170: Förintelsen och profetior om Israel Ämne:Övrigt Publicerad:2023-01-29 Uppdaterad:2023-01-29

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan MÄO#170: Förintelsen och profetior om Israel

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan ”Förintelsen är en bluff” – massiv kampanj i hela Norden

”Förintelsen är en bluff” – massiv kampanj i hela Norden

Artikeln uppdateras utifall fler rapporter skulle inkomma.

Uppdatering 2023-01-28, 11:15: Ett par senare rapporter har trillat in under natten och morgonen och vi kan därför lägga till banderoller i Tanum och Karlstad till listan av kommuner där det bedrivits aktivism, liksom lägga till ytterligare en ny bild också från Bergen, Norge, där det även där utöver den övriga aktivismen satts upp banderoller.

Uppdatering 22:40: Även i Gislaved och Munkedal har det satts upp banderoll med dagens tema. I Bergen, Oslo, har det skojats mer med tvål och även skruvats upp metallskyltar med det viktiga budskapet. Aktivismen och bilderna är tillagda under summering, men en kortfilm från Bergen bjuder vi dock på redan här:

Uppdatering 21:05: Banderoller rapporteras nu också ha satts upp i Gävle, Karlshamn, Karlskrona, Ronneby, Sandviken, Sölvesborg och Uddevalla. Affischering har utförts också i Norges huvudstad Oslo samtidigt som fler tvålar ska ha använts. Kommunerna är adderade till sammanställningen och nya bilder är tillagda.

Uppdatering 19:20: Fler rapporter om ytterligare banderoller uppsatta på olika platser i Stockholms och Jönköpings kommun har kommit in under dagen. Nytt är även att det satts upp i Sollentuna, Vetlanda och Akureyri på norra Island. Samtliga dessa orter är nu inkluderade i den nedanstående summeringen.

Summering

Hitintills har det inkommit rapporter om att det bedrivits aktivism framförallt genom uppsatta banderoller, men på vissa orter också med affischer, i 35 olika nordiska kommuner.

Sverige

Här följer utvalda bilder från en del av den aktivism som utförts i Boden, Borlänge, Gislaved, Gävle, Hässleholm, Jönköping, Karlshamn, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Ludvika, Luleå, Munkedal, Ronneby, Sandviken, Skellefteå, Sollentuna, Stockholm, Sölvesborg, Tanum, Uddevalla, Umeå, Vetlanda och Örkelljunga.

Danmark

Här följer bilder från aktivism som bedrivits i de danska kommunerna Aalborg, Aarhus, Birkeröd, Haderslev, Hedenstad, Hörning och Virum.

Island

I Reykjavik och i Akureyri har banderoller satts upp ovanför högtrafikerade vägar

Norge

I Norge har det bedrivits aktivism i Bergen och Oslo centrum. Det har även inkommit rapporter om annan aktivism bedriven i staden innefattande en tvål och ett förintelsemonument, men som med anledning av svensk förtryckarlag (HMF) med största sannolikhet vore åtalbart för oss att släppa en objektiv bild eller film ifrån.

En tvålbild från en offentlig toalett måste vi dock kunna bjuda på?!
Norges riksdag Stortinget syns i bakgrunden.

Vill du ta del av bevisen för att själv kunna bilda dig en egen uppfattning?

Nordfront.se har det publicerats väldigt många informationsrika artiklar under åren och för en enkel start rekommenderas du specifikt att ta del av artikeln Tio vanliga förintelsemyter. För en mer underhållande artikel om ämnet kan Till minne av Héidi Fried läsas.

I många europeiska länder är det förbjudet enligt lag att ifrågasätta förintelsen och ljusskygga lobbygrupper arbetar i detta nu för att så också ska ske i Sverige.

Titel:”Förintelsen är en bluff” – massiv kampanj i hela Norden Ämne:Förintelsen är en bluff Publicerad:2023-01-27 Uppdaterad:2023-01-28

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan ”Förintelsen är en bluff” – massiv kampanj i hela Norden

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Till minne av Hédi Fried

Till minne av Hédi Fried

Ursprungligen publicerad på Nordfront.se.

Förra veckan (vilket det var när denna artikel ursprungligen publicerades 2022-11-27. Reds.Anm.) kom det tragiska beskedet att Hèdi Fried hade gått bort. Hédi Fried var en av otaliga personer som överlevt förintelsen och har som judinna haft en stor påverkan på svensk politik. För att minnet av henne och alla andra överlevare ska leva vidare publiceras här några av alla de fantastiska överlevarhistorier som överlevare har vittnat om. Det är extra viktigt att dessa vittnesmål lever vidare då de utgör hela bevisunderlaget för att förintelsen verkligen har skett, eftersom att tyskarna så effektivt kunde genomföra världshistoriens största folkmord utan att lämna ett enda fysiskt bevis efter sig.

Abraham Fischer växte upp i den polska byn Auschwitz och fick som 16-åring vara med och bygga upp det nya lägret utanför byn. De kommande åren tillbringade han sedan på samma läger. Om tiden på lägret berättar han bland annat:

En grupp fångar, men de såg inte ur som människor utan tulpaner, med huvuden stora som blommor, kropparna tunna som stjälkar.

— De stod där och vajade. I pannan hade de fångnumret. Det var doktor Mengele som utförde experiment på dem. Jag tänkte ”var har vi hamnat?”

Göteborgs-Posten

Abraham fick även tjänstgöra som rörmokare och tvingades rensa ut avlopp som satts igen av ben och likdelar då tyskarna envisades med att spola ner judar i avloppen.

Abraham blev slutligen förflyttad till Bergen-Belsen där han placerades i en stor likhög. Tiden i likhögen överlevde han genom att dricka blodet från andra döda judar. När engelsmännen befriade lägret grävde de fram Abraham som då endast vägde 28 kg. Han skickades till Sverige där han matades med nappflaska tills han återhämtat sig.

En kvinna som blivit känd genom filmen Schindlers list är Rebecca Tennenbaum som då tog efternamnet Bau. Rebecka gifte sig när hon åkte på läger vilket har förevigats genom filmen. Rebecka lyckades senare överleva förintelsen tre gånger. Vid ena tillfället bytte hon helt enkelt kö och fick då leva istället. Vid ett annat tillfälle berättade hon att hon hade mens när hon stod i kön till gaskammaren och slapp då att gasas.

Mietek Grocher överlevde inte mindre än nio koncentrationsläger. När ghettot i Warszawa utrymdes och Mietek fick åka tåg till lägret Majdanek överlevde han sex dagar utan vare sig mat eller vatten. Vid ankomsten till lägret blev han anvisad till gaskammaren men Mietek som inte ville bli förintad gick istället baklänges och lurade så vakterna. Vakterna upptäckte dock hans bedrägeri efter ett tag och sköt efter honom men missade. Mietek steg då in till frisören där han fick en ny frisyr och således inte längre gick att känna igen. Mietek har väldigt starkt vittnat om SS-vakternas grymhet:

— Jag såg med mina egna ögon hur han ryckte ifrån henne den lilla bebisen och hur han slet isär bebisen i sina ben, och det är lika sant som att jag sitter här och att jag heter Mietek Grocher.

Mietek, som inte ville vara sämre än Abraham, vägde så lite som 24 kg när engelsmännen räddade honom.

Stephan Ross lyckades dock slå Mieteks rekord genom att överleva inte mindre än tio koncentrationsläger! Inte nog med det utan han klarade detta trots att en lägervakt brutit ryggen på honom efter att Stephan stulit potatis, att han blivit hängd för att ha ätit potatis, fått kroppen förstörd efter ett tuberkulosutbrott och tvingats gömma sig i en toalett med avföring upp till nacken för att inte bli skjuten. För att överleva ska Ross också ha ägnat sig åt kannibalism. Stephan Ross grundade senare New England Holocaust Memorial.

Fotografi från befrielsen av Dachau. Stephan Ross påstås vara personen längst till vänster i bild.

Rivka Yosselevska har vittnat om sitt fruktansvärda levnadsöde i rättegången mot Adolf Eichmann. Rivka blev tillsammans med sin familj och hela byn ihopsamlade av tyskarna och förda till en stor massgrav där de alla sköts och slängdes ned i graven. Rivka som blev skjuten rakt i huvudet överlevde mirakulöst men konstant fylldes det på med nya lik över henne. Rivka började kravla sig upp i högen men alla döda judar runt henne började då bita henne i benen samtidigt som de försökte dra ned henne i högen igen. Trots detta lyckades hon ta sig ut ur graven tillsammans med ett flertal andra, främst barn, som överlevt. Rivka försökte rädda en annan kvinna men de döda judarna bet sig så hårt fast i kvinnan att hon fick ge upp. Tyskarna täckte nu graven med jord och sköt alla som rymt från graven men av någon anledning struntade de i Rivka som blev ensam kvar vid graven när tyskarna lämnade. I tre dagar satt hon där och blev vittne till hur gejsrar av blod sköt upp från graven innan en lokal bonde förbarmade sig över henne och tog hand om henne.

Pola Litvack tillhörde några av de smartare överlevarna då hon lurade döden två gånger helt enkelt genom att klättra ut genom fönstret i gaskammaren.

Minst lika smart var Arnold Friedman som lyckades överleva genom att andas genom nyckelhålet till gaskammaren. Arnold Friedman vittnade också i rättegången mot Ernst Zündel och berättade där att han kunde avgöra utifrån färgen på röken från krematoriet vilken nationalitet juden som brändes hade.

Yanina Cywinska blir den judinna artikeln avslutas med. Yanina tjänstgjorde som barn på koncentrationslägret i Auschwitz där hennes jobb var att släpa ut liken från gaskammaren. Hon fick även under fem dagar, utan vare sig mat eller vatten, hjälpa till att gräva en stor massgrav. När graven var färdig radades hon, tillsammans med en mängd andra judar, upp på kanten för att skjutas. Yanina kunde dock använda en kvinna och ett spädbarn som sköld och lyckades överleva. Vid nästa tillfälle skulle hon istället gasas men då det var kolmonoxid och inte Zyklon B som strömmade ut överlevde hon ensam gasningen. Yanina blev också ett ögonvittne till hur lägervakterna bar väskor av judeskinn, hade lampskärmar gjorda av judeskinn samt tvättade sig med tvål tillverkad av material från döda judar. Efter att lägret hon vistades i blev befriat av japaner tillhörandes 522nd Field Artillery Battalion författade hon boken ”Sugar plum nut” där hon vittnar om all grymhet hon beskådat.

Metapedia har gjort en sammanställning över ett flertal förintade judar som överlevt där den som vill ta del av fler vittnesmål kan läsa vidare.

Titel:Till minne av Hédi Fried Ämne:FörintelsenHeidi Fried Publicerad: Uppdaterad:2023-01-29

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Till minne av Hédi Fried

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Den forne skinnskallens uppmaning till gamla vänner

Den forne skinnskallens uppmaning till gamla vänner

Under många år stod jag ganska långt bort från Motståndsrörelsen även om jag var nationell. Varför skulle jag stödja dem när de anser sig vara bättre än mig och i vilket fall är de ändå bara en sekt?!

Med argument som dessa tog jag avstånd från något jag i hemlighet fortfarande såg upp till, men som jag hade en känsla av att vara för folk som var mer inom ”normen” än vad jag själv ville och kände att jag kunde vara. Likvärdiga argument har jag även efter mitt medlemskap i Motståndsrörelsen fått höra från gamla kamrater som hellre övervägt organisationer som är mer inriktade på festande än på faktisk revolution och kamp, då saker som tatueringar och festande i överdriven grad inte är uppskattat inom Motståndsrörelsen. Att förneka att deras argument har sina poänger vore visserligen felaktigt, men då är ju frågan snarare om fylla och synliga tatueringar är viktigare än vårt folks överlevnad?

Att kämpa för vårt folks frihet kan givetvis innebära att man ibland får göra avkall på vissa av sina egna friheter. Finns det saker inom Motståndsrörelsen som jag själv inte stod bakom till 100% från dag ett? Ja givetvis, jag är i grunden en skinhead och därmed någon som mer än gärna sticker ut ur den stora massan och inte gärna anpassar mig och därför var det ett stort steg för mig att ta att ansluta mig till något som i mångt och mycket gick mot den jag en gång varit. Frågan jag själv varit tvungen att ställa mig är i vilken grad detta bör stå över vårt folks framtid och hur jag i största möjliga grad kan påverka detta samhälle i en mer positiv riktning.

”Att ställa kängorna på hyllan” är nog något de flesta i mina gamla kretsar ser på med ett visst förakt, till stor del då det ses som att ett förräderi mot det man står för, men om man ställer kängorna på hyllan, för att i högre grad kunna kämpa för de delar av det man står för och som verkligen är viktiga – på ett mer effektivt sätt, är det då verkligen ett förräderi?

Är det ett tecken på svaghet att låta bli att gå ut på stan och skapa kaos iklädd klorblekta jeans, pikétröja och bomberjacka? Jag har till viss del fortfarande mina gamla skinhead-attributs på mig, särskilt till vardags, mitt hår förblir kort och mina tatueringar sitter där dem sitter. Men, detta är på inget sätt prioriterat över mitt folks eller min egen dotters framtid.

Jag har under perioder varit ganska respekterad inom skinhead-kretsar, delvis på grund av mitt våldskapital. Idag är jag dock betydligt lugnare och en bidragande orsak till det är givetvis min roll som förälder, men även det faktum att jag kommit till insikt med att en slumpmässig misshandel på stan i det stora hela gör mer skada än nytta. Detta innebär dock givetvis inte att jag skyr att använda nävarna i de situationer som kräver detta, eller att jag inte är redo att försvara en kamrat.

Under lång tid kände jag att jag ändå aldrig skulle accepteras inom Motståndsrörelsen och undvek därför att ens ansöka även om jag insåg att deras kamp bidrar mycket mer än att supa mig dyngrak och bege mig ut och söka bråk främst för mitt eget nöjes skull.

Blir jag fortfarande onykter ibland? Givetvis kan jag ibland ta några öl och vid enstaka tillfällen även någon för mycket. Detta har dock blivit mer sällsynt sedan jag valde att engagera mig i Motståndsrörelsen, inte på grund av tvång utan för att jag själv finner suget mindre när jag är en del av kampen för en bättre framtid och har vettigare saker att engagera mig i. Jag föredrar numera att hålla alkoholen till en lägre nivå och istället fokusera på att utvecklas både fysiskt och psykiskt.

Är alla medlemmar inom Motståndsrörelsen ”stela jävlar” som jag inte har något gemensamt med?

Vid första mötet med organisationen får jag medge att det kändes på tok för strikt för mig, men efter viss tvivel valde jag till sist ändå att fortsätta framåt och gemenskapen med både individer med snarlikt förflutet och individer som jag nog förr hade avfärdat som strikta tråkmånsar har växt tills att nu samhörigheten blivit total. Medlemmar som kommer från ett helt annat förflutet och alltid varit ordentliga har visat sig vara otroligt lätta att ha att göra med och inte alls vara så tråkiga som de först kan verka, utan tvärtom väldigt roliga och öppna, bara man kommit dem lite närmare och framförallt så har vi det viktigaste av allt gemensamt, kampen för vårt folks överlevnad!

Inte alltid bittra och stela.

Vad är viktigast- min stil eller vår framtid?

Jag är inte en individ som är känd för att bry mig om andras åsikt och min egen framtid är faktiskt rätt irrelevant, men däremot är min dotters och mitt folks framtid av yttersta vikt.

Ja, min dotter kommer kanske få mer skit för att hennes far är med i Motståndsrörelsen och de smutskastningar som därmed kan följa, men däremot ökar hennes chanser att slippa att bli ett mångkulturellt våldtäktsoffer och hennes möjligheter att stå mot kulturmarxistisk hjärntvätt jämfört med om jag enbart hade förblivit en försupen skinnskalle. Hon får även lära sig om moral och om att stå upp för vad som är rätt är högaktningsfullt. Hon kan lära sig detta genom exempel eftersom hennes far inte endast knyter näven i fickan och dömer henne till att i framtiden leva i ett än värre samhälle utan att ens ha försökt bygga något bättre.

Skinhead tills den dag jag dör?

På sätt och vis ja, men på många andra sett nej! När jag är hemma och ska försöka finna frid så dånar fortfarande Skrewdriver, Bound for Glory och Storm ur högtalarna.

Jag har fortfarande en Alpha-jacka till vardags och äger fortfarande ett par kängor, men när det kommer till uppförande så väljer jag numera att hellre framställa mina mer ordentliga sidor. Vill jag ta mig ett par öl så gör jag det i lugn och ro, helst bland goda vänner snarare än ute bland folk och beter mig som ett svin.

Idealet om att kämpa står jag fast vid och lever upp till i högre utsträckning än tidigare.

Den forne skinnskallens uppmaning till gamla vänner är därför; anslut er och gör skillnad ni också!

Avslutningsvis vill jag givetvis inte enbart uppmuntra de som rört sig i skinheadkretsar, utan även andra som kan tänkas dela en del av dessa förevändningar jag tidigare har haft att ansöka. Givetvis kommer det krävas uppoffringar av dig för att föra kampen framåt, men dessa uppoffringar är på inget sätt omöjliga eller orimliga. Organisationskamrater kommer inte att se ned på dig för att du inte levt ett perfekt nationalsocialistiskt liv tidigare. Inte heller innebär en ansökan att du inte kan ändra dig, utan egentligen endast att du blir erbjuden ett möte med representerar där du får förklara vad du eventuellt har för tvivel, men även förklara vem du är som person och vad du tror att du kan bidra med.

/ Erik Svensson

Titel:Den forne skinnskallens uppmaning till gamla vänner Ämne:Skinhead Publicerad:2023-01-26 Uppdaterad:2023-01-29

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Den forne skinnskallens uppmaning till gamla vänner

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan MÄO#169: Kannistos advokatfirma

MÄO#169: Kannistos advokatfirma

MER ÄN ORD. Denna söndag så sände våra aktivister live.

Vi får se vad vi pratar om ikväll. 🙂

Om du vill donera till Fånghjälpen kan du just nu donera via Swish: 0736524349.

I den mån du dyker upp och är med i telegramchatten där alla hänger nuförtiden kommer du få ta del av avsnittet au naturel, de som missar livesändningen kommer få ta del av ett eventuellt aningen omklippt avsnitt som vi publicerar senare under kvällen.

Mer än ord är en aktivistpodcast som drivs av aktivister i Nordiska motståndsrörelsen. Det som sägs i podden är inte alltid exakt vad organisationen står för, utan medlemmars egna tankar.

Du kan prenumerera på programmet med RSS, och läsa mer om avsnittet på Nordisk Radio.

Titel:MÄO#169: Kannistos advokatfirma Ämne:Övrigt Publicerad:2023-01-22 Uppdaterad:2023-01-22

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan MÄO#169: Kannistos advokatfirma

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Månadsmöte och organisatorisk omstrukturering i Näste 2

Månadsmöte och organisatorisk omstrukturering i Näste 2

Med knarrade snö under vinterdäcken rullade motståndsmän från hela nästet in på parkeringen under en gråmulen himmel.

Väl inne i stugvärmen så serverades det lunch bestående av hemgjord potatissallad, korv, bröd och mer tillbehör än vad som fick plats på tallriken.

Därefter samtalades det en kortare stund innan konferencieren hälsade alla välkomna och nästeschef Mattias Sigvardsson äntrade scenen och startade månadsmötet.

Efter avrapportering från gruppchefer, media och Fånghjälpen presenterades det flera större systematiska förändringar i nästet och på riksplan gällande verksamhetsplan och angående hur månadsmöten ska hållas. En av dessa grundläggande punkter var en serie regelskärpningar för aktivister och medlemmar som bättre harmoniserar med vårt nuvarande och framtida arbetssätt.

Med de interna angelägenheterna avklarade var det nu dags för barnens rundpingisturnering som genererade en sådan ljudmatta av skratt och snabba små fötter mot trägolv att enskilda samtal mellan aktivister bara kunde genomföras i lokalens biutrymmen eller utomhus.

Det var en hård kamp och till slut kunde en segrare koras och både stora och små frihetskämpar fick fira med saft, kaffe och nybakade kanelbullar.

När lugnet åter hade lagt sig i lokalen och barnen återhämtade sig med lugnare lekar välkomnade nu konferencieren riksrådsmedlemmen Fredrik Vejdeland upp på scen. Vejdeland förtydligade och utvecklade med olika exempel de direktiv som beskriver hur månadsmöten i Motståndsrörelsen ska genomföras och vad skillnaden blir gentemot hur vi tidigare har gjort.

Detta följdes av en gemensam middag vid ett dukat långbord. På dagens meny stod hemlagad gulaschsoppa med potatis och nybakat bröd.

När sedan både magen och hjärnans behov fyllts till bredden dukades bordet av och konferencieren valde nu att avsluta dagens möte.

I Nordiska motståndsrörelsen har vi en fantastisk gemenskap grundad i folkgemenskapstanken och ideologisk övertygelse vilket denna dag verkligen var ett bevis på och kan lätt konkurrera med många andra betydligt dyrare familjeaktiviteter.

Önskar du också omfamna sann folkgemenskap? Ansök idag!

Titel:Månadsmöte och organisatorisk omstrukturering i Näste 2 Ämne:Näste 2 Publicerad: Uppdaterad:2023-01-23

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Månadsmöte och organisatorisk omstrukturering i Näste 2

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Våld – den första byggstenen i varje civilisation

Våld – den första byggstenen i varje civilisation

Det är fel att använda sig av våld i det svenska samhället. Slogans som ”våld är aldrig ok” och ”våld är aldrig acceptabelt” präntas in i befolkningen redan från dagisåldern. Det är ännu värre om du är nationalsocialist och använder dig av våld. Konstant får nationalsocialisten höra att all våldsanvändning denne skulle utföra är dålig – av samhället, av den nuvarande makten, men kanske även av vänner och familj. De sistnämnda påverkas av den nuvarande makten genom fientlig propaganda från regimtrogna medier såsom public service och från judiska tidningsägare som familjen Bonnier.

Många anser att utövarna av våld är ociviliserade, men det är enligt mig felaktigt då våld är den första byggstenen i att kunna skapa ett civiliserat samhälle där makten använder våld för att ta hand om de som bryter mot maktens regelverk. Detta gör att en mer beständig struktur på sikt kan byggas upp, ofta genom taxering. Den som inte betalar sin skatt till makten har fått på käften i alla tider, på ett eller annat sätt.

En våldskamp om rätten till demonstrationsfrihet.

Våld är också något som används av föräldrarna mot barn. Om det uppstår en intressekonflikt mellan barn och förälder så använder föräldern våld eller hot om det för att få sin vilja igenom. Nu kanske ni läsare inte känner att ni begår våld mot barn när ni höjer rösten eller tar dem i armen och leder dem till rummet för att de ätit kakor innan middagen eller vad det nu kan vara. Men, det är faktiskt det, våld är alltså inte alltid något negativt utan det kan även vara positivt och framförallt absolut nödvändigt i vissa fall.

Accepterar dagens stat våld?

Trots allt prat om att våld är dåligt, bryr sig makten om att en civil person utsatts för våld? Svaret på den frågan är både ja och nej. Ja, om maktens egen sympatisör fått en smäll av en nationalsocialist, men samtidigt är ett nej lika sant med tanke på att makten inte har några problem att koppla lös ett aldrig tidigare invandrarvåld mot vanliga människor i dagens samhälle. De invandrande våldsutövarna till och med förhärligas och försvaras i medierna.

Media skulle aldrig acceptera att Greta Thunberg poserar med en nationalsocialist medan de inte har några problem när hon gör det med en rappande förortsgangster. Från maktens sida blir det alltså viktigare att döma efter vem som utövar våldet istället för att våldet överhuvudtaget har skett.

Att makten väljer att försöka pacificera sina motståndare genom att bestraffa nationalsocialistisk våldsutövning är inget konstigt. Sympatisörer och kanske egna medlemmar känner spontant efter den propagandistiska anstormningen att förändring till ett minimum av våldsanvändning är nödvändigt. Ofta i hopp om att slippa bli bestraffad själva eller för att inte behöva stå till svars för sina politiska åsikter av människor som fördömer våldet.

En sådant beteende är att skjuta sig själv i foten för lyckas makten med att få sin vilja igenom kommer nationalsocialisterna eller andra motståndare till dagens makt aldrig att kunna leda något samhälle. Varje ledare i varje samhälle i hela världen styr slutligen genom att använda våld eller hot om att använda våld. Tittar man nyktert på det så är många av dagens ledare i väst några riktiga slaktare, som inte har några moraliska problem att se till att barn, kvinnor, män och äldre människor dödas i tusentals i de konflikter de medvetet startar för att få fler resurser.

Folket i stort har egentligen inte heller några problem med att välja sådana människor som sina ledare, de gör det gång på gång ofta genom att rättfärdiga mördandet (en nation behöver ”demokratiseras”) som något nödvändigt ont. Svenska ledare tar själva inte någon strid mot alla de oskyldiga som dödas, istället skakar man glatt hand med de ledare som gör det och det svenska folket accepterar det. Adolf Hitler och de andra nationalsocialistiska ledarna utgör inget undantagsfall i den här bemärkelsen och det kommer inte ni heller göra om det är så att ni någon gång i framtiden kommer vara i en högt uppsatt position i en nation.

Pacifismens inneboende problematik

Kan detta inte ändras då? Kan man inte skapa samhällen efter pacifistiska principer? Svaret på detta är nej. Pacifismen uppmuntrar till ett tänkande där man undviker våld som en konfliktlösande metod, men våld eller hot om det är alltid mer effektivt än debatt. Dagens social-liberaler övertygar inte människor genom deras ofta hjärndöda argument, utan med hot om att den som motsäger deras agenda kommer att förlora jobb eller utsättas för trakasserier av deras springpojkar. Tittar man på det från ett ännu större perspektiv så hotar sionistiska USA, Nato eller EU de länder som självständigt försöker hävda sin rätt att låta folket fritt få bestämma, även om de bestämmer med demokratiska metoder.

Pacifisten utlämnas alltid till våldsutövarens våld och för att överleva den våldsamma konflikten tvingas pacifisten acceptera våldsutövningens principer. För att ge ett historiskt exempel till min poäng kan man nämna en av de få mer pacifistiska samhällena. Den polynesiska hövdingen Nunuku-whenua hade pacifistiska tankar som senare blev till lag. Inte ens när en annan folkstam invaderade och förslavade dem ville de gamla hövdingarna göra motstånd. Det var viktigare att upprätthålla de gamla lagarna även vid risk för utplåning. Därmed försvann de också från historien eftersom våldsutövarna önskade det.

Forna tiders svenskar var knappast några pacifister.

Nya tider gör att den äldre generationens moral måste väck

Precis som de gamla hövdingarna inte klarade av att ändra sin moral efter de nya förutsättningarna, så har inte heller svenskarna gjort det. Deras svar på invandrarvåldet har varit att förkasta våldsutövning ännu mer genom att moralisera och håna invandrarvåldet på nätet eller bakom skål och vägg. De kan inte göra det i invandrargettona för då vet de om att de skulle få stryk av Ali och hans 40 rövarkusiner. Ett fenomen som de också beklagar sig över, att invandraren ringer efter släkten som kommer och hjälper till i misshandeln. Svensken påpekar att detta är svagt och sätter därmed sitt hopp till att försöka övertyga invandrarna att de bör sluta med sitt beteende. Vad de egentligen ber dem är att sluta upp med det som gör dem så framgångsrika i dagens Sverige. Invandrarna vore bra dumma om de överger deras vinnande koncept.

För i slutändan handlar allting om att ha en större förmåga att utöva våld än alla sina motståndare tillsammans, både lokalt och globalt. Svensken har därför med facit i hand gått fel väg, den borde för länge sedan förnyat sin moral och påbörja det arbete som gör att folket kan skydda sina egna intressen mer slagkraftigt. Här kan man ta lärdom av organisationen Hitlerjugend som började träna barnen från ung ålder i att kunna utöva fysiskt våld i syftet att försvara folket.

I Nordiska motståndsrörelsen får alla medlemmar lära sig att nyttja våld för att kunna försvara sig själva.

Det kommer bli en lång process för svensken att ändra sin inställning till våld, det kommer vara många misslyckanden och konflikter på vägen tillbaka till rätten att försvara sig. Dagens makthavare kommer i sin tur att göra allt för att förhindra en återgång till den historiska kultur där män tränas för att självständigt försvara sig. Oavsett om man är nationalsocialist eller inte så kommer varje barn boende i Sverige att behöva tränas i olika stridskonster av sina manliga släktingar för att kunna hävda sig i det allt mer fysiskt våldsamma samhället i Sverige. Endast de riktigt rika kommer att ha råd att isolera sig, men det är bara en tidsfaktor innan deras skapade samhälle kommer och biter även dem i röven.

De som vägrar anpassa sig till det nya samhället kommer att tvingas till underkastelse. Sådan är naturen och naturens lagar gäller, även för oss nordbor.

Titel:Våld – den första byggstenen i varje civilisation Ämne:Övrigt Publicerad:2023-01-20 Uppdaterad:2023-01-26

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Våld – den första byggstenen i varje civilisation

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Intervju med aktivist från Nordens mest aktiva näste

Intervju med aktivist från Nordens mest aktiva näste

Enligt den årliga rapporten från Nordiska motståndsrörelsen ledare Simon Lindberg, toppar Näste 1 med Stockholms kommun för tredje året i rad listan över de mest aktiva kommunerna 2022.

Vi har pratat med aktivisten Joakim Kannisto från Näste 1 som här agerar språkrör för nästet.

Först och främst vill jag bara rikta ett stort grattis till dig och ditt näste för att ni för tredje året i rad blivit Sveriges, och Nordens, mest aktiva näste!

Tack! Det var nog ingen som blev förvånad, vi är väldigt aktiva och siktar redan nu på att ta hem titeln för fjärde året i rad. Men helt ärligt så är även vi beroende av insatser från andra nästen när det gäller t.ex. att skapa filmer, göra propaganda och liknande saker. Det är på grund av hela organisationen som vi kan fortsätta att växa i Stockholm.

En glad aktivist.

För läsare som fortfarande inte känner till dig, kan du kort beskriva vem du är och vad du gör?

Knepig fråga egentligen. Jag är en ganska normal man, 34 år gammal, gift sedan 14 år tillbaka och vi har fyra barn. Jag gör inte så mycket mer än att förvärvsarbeta, ta hand om familjen och bedriva kamparbete.

Ett numera vanligt inslag i Stockholms gatubild.

Hur länge har du själva varit engagerad i Motståndsrörelsen, och har du haft något nationellt engagemang innan det?

Jag har väl egentligen inte varit medlem i Motståndsrörelsen så länge, jag började gå i tankarna om att ansluta mig runt 2015 kanske, men det var nog först på hösten 2019 som jag gick med. Jag var först lite orolig över det ena och det andra, men då jag fick fler barn och de blev större så kom insikten om att mitt eget välbefinnande inte kan få komma före deras och rasens framtid. Annars har jag tidigare varit aktiv i Förbundet Nationell Ungdom samt Nationaldemokraterna.

Banderollaktion på internationella kvinnodagen, för Nordisk kvinnofrid, mot rödingar och främlingar.

De som har koll på Nordfront har för ett tag sedan kunnat läsa om polisens långdragna trakasserier mot specifikt dig. Är detta något som påverkat ditt kamparbete under förra året och hur ser det ut framledes?

Det är klart att det påverkar, det är ju inget kul att bli stoppad och få frågor från en komplett idiot. Men det har även ibland varit fruktansvärt tillfredsställande när polisen själv inser att det är simpla trakasserier som de inte har fog för och står där med skakig blick, då brukar jag kunna bli lite extra utåtagerande bara för att jävlas med dem. Jag antar att polisen kommer att höja tempot och repressalierna i takt med att samhället försämras, och jag ser det enbart som ett tecken på att vi är på rätt väg!

Jag antar att polisen kommer att höja tempot och repressalierna i takt med att samhället försämras, och jag ser det enbart som ett tecken på att vi är på rätt väg!

Näste 1 visar sitt missnöje mot NATO:s närvaro i Stockholm.

Åter till artikelns huvudfokus, Stockholm, där du är aktiv, blev för tredje året i rad den mest aktiva kommunen i hela Norden. Detta måste vara något rekord inom organisationen. Hur kommer det sig att ni lyckats med detta tre år i rad?

Det har nog mest med planering att göra. Om vi bestämmer att samtliga kampgrupper ska utföra två aktiviteter i veckan så blir det en väldigt hög nivå. Att delta på sådana möten är vitalt för all seriös verksamhet, även om man inte ska bedriva direkt aktivism så kan man där eventuellt planera kommande vecka, gå igenom kalendarium och sätta datum för tillverkning av propaganda osv.

Skärmdump från aktiviteten som blev en av årets mest sedda filmer.

Vad är det som driver dig och dina kamrater till att vara så pass aktiva som ni är?

Det är jävligt enkelt; Vårt folk dör. Det dör med anledning av låga födelsetal och invandring från främlingar och kulturer som vår ras inte är kompatibel med på något plan. Om inte vi gör något så kommer allt gott och vackert att utplånas, och med den främsta välfärdsskapande och samhällsbyggande rasens fall så kommer hela planeten att bli ett helvete. Om man bryr sig om miljön eller klimatet eller vad fan som helst, så gör man rätt i att först bry sig om rasen!

Om man bryr sig om miljön eller klimatet eller vad fan som helst, så gör man rätt i att först bry sig om rasen!

Några av många aktiviteter som utförts vid skolor i staden.

Har ni några aktiviteter som ni lägger mer fokus på än andra?

Nja, vi är ganska varierande, men det som utmärker oss från andra nästen är nog den mängden banderoller vi tillverkar och sprider. Sedan är det tacksamt att hänga dessa på ställen där det på bara en timme kanske passerar tusen bilar. Det gör inte så mycket om kommunen plockar ner den efter halva dagen då den fått bra spridning.

Banderoller har det tillverkats många av under året som gått.

Hur ser kampen ut i övriga nästet?

Jag antar att det är som i övriga nästen, intern utbildning med studiecirklar och utomhusvistelser för att lära medlemmar att reda sig själva och att kunna hantera alla möjliga situationer, detta med fysisk träning tror jag är det bästa för vårt folk just nu, förutom att gå med i Motståndsrörelsen dvs.

Motståndsrörelsen hade flest besökare av alla partier när nästet närvarade vid valstugorna på Sergels torg.

Vilken var din personliga favoritaktivitet under 2022?

Detta måste ha varit när vi stod vid valstugorna på Sergels torg. All fokus låg verkligen på oss och vi hade massvis av intressanta samtal. Annars tycker jag ändå att den bästa aktiviteten inte var speciellt anmärkningsvärd när det kommer till att nå folk, eller för den delen ens skedde i Näste 1. Den allra bästa händelsen var när kamraterna i Näste 3 slog tillbaka mot rödingar som förstörde propaganda. Det var helt rätt av dem och det kanske kostade någon krona och lite tid för dem, men det är väl ändå ett schysst utbyte mot en trasig tand och en nerpissad trasdocka som aldrig mer kommer försöka sig på något liknande igen.

En av många träningar som hölls under året.

Hur ser det ut inför 2023, kan vi förvänta oss att se Stockholm i topp även detta året?

Det vet ni!

Den vackra naturen finns även nära huvudstaden, bara man letar lite.

Har du några avslutande ord till läsarna?

Till kamraterna som läser vill jag bara uppmuntra till fortsatt kamp och att på riktigt utmana oss under 2023. Till de som funderar på att ansöka och därför trillat in på sidan så vill jag bara säga att det inte finns något att vänta på, ansök nu!

Hedrande av Gustav II Adolf i huvudstaden.

Vi tackar så mycket för intervjun och önskar Näste 1 lycka till i kampen även detta år!

Om även du vill vara delaktig i frihetskampen för ditt folk, lära känna kamraterna i Näste 1, och uppleva folkgemenskap på riktigt, tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Titel:Intervju med aktivist från Nordens mest aktiva näste Ämne:Näste 1Stockholm Publicerad:2023-01-18 Uppdaterad:2023-01-18

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Intervju med aktivist från Nordens mest aktiva näste

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Månadsmöte i Småland

Månadsmöte i Småland

Mötet började med att Nästeschef Hampus Maijala gick igenom dagordningen för att sedan presentera information och nya direktiv från riksledningen.

Efter Maijalas presentation höll David Wåhlander en genomgång om IT-säkerhet. Han gick bland annat igenom vilka program nästet använder sig av för att kommunicera säkert och hur man använder dessa. Medlemmarna fick möjlighet att ställa frågor om IT-säkerhet och efter genomgången fick en del medlemmar hjälp med att komma igång med programmen.

Efter IT-genomgången var det dags för lunch. Dagens måltid var utsökt fläskfilé och potatis som kamraterna åtnjöt tillsammans samtidigt som man samtalade om vad man för tillfället hade på hjärtat.

Efter måltiden var det dags för mötet. Det första man gjorde var att gå igenom föregående månads aktiviteter, som till exempel den offentliga flygbladsutdelningen under Eksjös julmarknad. Sedan planerade man för aktiviteter de kommande månaderna.

Titel:Månadsmöte i Småland Ämne:MånadsmöteNäste 7 Publicerad:2023-01-17 Uppdaterad:2023-01-17

Klicka här för att återgå till den vanliga sidan Månadsmöte i Småland