1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)
Nästen i Sverige

Läs också:

Nästen i Sverige

Näste 1

  • Stockholms län
  • Uppsala län
  • Gotland

Vi försöker inom nästet att arbeta för att skapa mycket uppmärksamhet kring organisationen och anser att kampen på gatorna är ett av våra viktigaste arbetsområden i dagsläget. Utöver den offentliga aktivismen vi bedriver i nästet finns det även en hel del andra områden vi prioriterar, dessa är:

Fysisk aktivitet

Vi genomför regelbundet olika typer av gemensamma träningar på såväl nästes- som gruppnivå. Vi försöker att vara mångsidiga i all vår träning och den kan t.ex. bestå av kampsport, kondition, styrketräning och lagsporter.

Utbildningar och föredrag

Vi anordnar såväl interna som offentliga utbildningar och föredrag i allt från filosofi till överlevnadskunskaper.

Basaktivism

Vi bedriver flera gånger i veckan olika typer av så kallad basaktivism som oftast består av propagandaspridning i form av klistermärkesuppsättningar, affischeringar, flygbladsutdelningar och uppsättning av banderoller.

Friluftsaktiviteter

Flera gånger om året anordnar nästet olika typer av friluftsaktiviteter som t.ex. klättring, överlevnadskunskaper, repellering och vandringar i skog och mark.

Sociala aktiviteter

Utöver de kamprelaterade aktiviteterna som genomförs ser vi även till att anordna olika typer av sociala tillställningar som middagar, trubadurspelningar, filmvisning och olika tävlingar.

Tycker du att allt detta låter intressant?

Tveka då inte att höra av dig, nivån på ditt engagemang väljer du själv i samråd med en rekryteringsansvarig. Har du inte möjlighet att synas på gatan och vara en aktiv medlem i organisationen finns det alltid mycket att tillföra till kampen på andra sätt i bakgrunden.

Motståndsrörelsens olika engagemangsformer kan du läsa mer om här.