1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Dra ditt strå till stacken!

Det är dags att även du hjälper till i kampen. Här kommer konkreta förslag på hur du kan gör detta.

En del personer hör av sig till oss och vill vara behjälpliga i kampen, men vill av olika anledningar inte ansluta sig till Motståndsrörelsen. Det kan röra sig om personer som inte vågar förknippas med oss med hänsyn till känsliga arbeten, män och kvinnor som inte känner sig redo att ta steget fullt ut riktigt ännu eller kanske de som är osäkra på om de passar in i organisationen p.g.a. hög eller låg ålder, fysiska handikapp, utomnordisk härkomst osv.

Känner du dig träffad? Först och främst vill jag då uppmana dig att läsa denna artikel som ger svar på tal vad gäller de vanligaste ursäkterna att inte engagera sig.

Det andra jag vill uppmuntra dig till är att skicka in en medlemsansökan i alla fall. Se det inte som ett livsavgörande beslut, hugget i sten, utan istället som en möjlighet att få kontakt med Motståndsrörelsen för att bilda dig en egen uppfattning om organisationen, reda ut alla frågetecken och få svar på saker du undrar om osv. Din ansökan leder nämligen till ett förutsättningslöst informations- och rekryteringsmöte med en lokal representant på din ort. Bara att få ett ansikte på organisationen kan ibland räcka för att låta sig övertygas. Gillar du inte vad du hör och ser eller fortfarande känner dig orolig efter detta möte så har du åtminstone gett oss en ärlig chans!

Medlemsansökan skickar du in här.

Men, om du nu absolut inte vill skicka in en ansökan, alternativt att du redan har varit på ett rekryteringsmöte och fortfarande inte känner att du vill ansluta dig, men ändå på något vis vill dra ditt strå till stacken – vad kan du göra då?

strå
Skänk pengar

Kampmaskineriet är inte gratis. Varje utdelat flygblad och varje uppsatt klistermärke finns det ett tryckeri som vill ha betalt för. Utöver detta finns massor med saker som kostar pengar som man kanske inte tänker på; kontorsutrustning, servrar, resekostnader, kamerautrustning, lokaler m.m. Totalsumman för att driva kampen framåt blir i slutändan ganska hög och betalas idag till största delen av aktivisterna själva som redan lägger ner tusentals timmar varje år på helt ideelt arbete.

Här kan du alltså hjälpa till även om du inte vill synas. Är du pensionär eller student kan du kanske bara skänka en liten slant, medans den rimligtvis borde kunna bli lite större om du har ett så pass känsligt, och därför troligen välbetalt, arbete som gör att du inte kan vara aktivist. Om 10000 sympatisörer var månad skulle skänka 100 kronor så hade det blvit 1 miljon kronor. Hade vi haft de summorna att förfoga över kan jag lova att ni fått se Motståndsrörelsen ta kampen till helt nya nivåer! Dessa siffror är verkligen inga fantasier heller sett till det betydligt större läsarantalet på Nordfront.

Följ dessa instruktioner för att donera till Motståndsrörelsen.

skänkpengar

Sprid propaganda
Hos vår samarbetsbpartner Greenpilled.com kan vem som helst beställa hem klistermärken, affischer och flygblad. Dessa kan du sedan på egen hand distrubera där du bor. Varför inte ta för vana att ha en bunt klistermärken i fickan alltid och sätta upp när du rör dig någonstans? Varför inte kombinera morgonpromenaden med en flygbladsutdelning i villaområdet? Vad gäller propagandaspridning måste regeln gälla att allt är bättre än inget. Sprider du en större mängd propaganda är du också välkommen att skicka in en kamprapport genom att klicka på denna länk.

Böcker och annat material hittar du hos Greenpilled.

flygblad

Delta i redaktionsarbetet

Denna sida liksom våra partners sidor Nordfront, Nordisk Radio växer hela tiden och kräver ständigt mer arbete. Desto fler som hjälper till med sidorna, desto mer värdig utmanare till den etablerade median kommer vi att bli.

Det bästa sättet att börja hjälpa till är genom att anmäla sig till tjänstgöring via kontaktformulären på de olika sidorna och fråga vad vi behöver hjälp med. Vi kan också ibland publicera insändare. Har du några tankar du går och bär på som du vill ha ut så fatta tangentbordet och skriv av dig. Är du duktig på att göra grafik är detta såklart också mer än välkommet.

Alla är vi dock olika och alla har inte förmågan att kunna uttrycka sig i skrift eller grafik. Detta är dock inget hinder från att kunna hjälpa oss att växa. Du kan hjälpa oss genom att hålla koll på nyheter, kanske i lokaltidningen där du bor eller i magasinet du prenumererar på. Vi tar alltid tacksamt emot nyhetstips. Det samma gäller om du skulle snubbla över en klockren bild någonstans eller ser en intressant dokumentär som du tycker att fler borde se.

skribent

Internetkriga
Att vara internetkrigare har fått en tveklöst negativ klang idag. Jag kan inte tala för alla, men i min värld är åtminstone en internetkrigare på vår sida ungefär 8000 gånger bättre än någon som är helt passiv och inte lyfter ett finger för Saken.

Dela gärna länkar och artiklar från Nordfront på sociala medior som Facebook. Gilla och återposta inlägg som någon av våra representanter skriver eller från våra officiella sidor. Trolla med klass inne på andra sidor – våga ifrågasätta och vara en nagel i ögat! Det är flera personer inom etablissemanget som uttryckt sin oro över att nationella mer eller mindre äger nätet. Låt oss tillsammans se till att de än så länge bara har sett början!

Bli stödmedlem
Det är inte så farligt som det låter att ansluta sig som stödmedlem. För bara 500kr om året blir du både ett moraliskt och ekonomiskt stöd för organisationen. Att bli stödmedlem kan dessutom vara ett bra första kliv att ta om du känner dig osäker. Genom ditt stödmedlemskap kommer du nämligen bli inbjuden på en del verksamhet som föredrag och sociala tillställningar, men utan att ha något krav på deltagande eller prestation hängande över dig.

Läs mer och ansök om stödmedlemskap här.

drasitt

Gör slag i saken!
Det är tid att sluta tänka och vara passiv – att gå från tanke till handling! Det bästa du kan göra är som sagt att skicka in en ansökan om medlemskap, men om det känns otänkbart, gör åtminstone något. Det finns massor av strån som behöver dras till stacken – det är bara att välja ett av dem och börja dra. Alla ursäkter för att inte göra något alls är riktigt usla ursäkter som kan komma att kosta din ras framtid.

Titel:Dra ditt strå till stacken! Författad av:Simon Lindberg Publicerad:2014-05-06 Uppdaterad:2020-03-27

Läs också: