1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Bli en deltagare i livet!

Jag har lyssnat på talet The Gift of Life av Dr William Pierce och uppmanar därför svenska folket att sluta vara åskådare och börja delta i livet.

Ursprungligen publicerad 2020-03-19.

Nyligen tittade jag på en video som verkligen fastnade i mitt huvud. Det var nämligen en video med ett tal av Dr William Pierce som handlade om hur de allra flesta människor inte lever ett eget liv utan endast är åskådare till andras liv.

Dr William Pierce som avled 2002 var länge en frontfigur för den nationella rörelsen i Amerika och var känd för sin förmåga att förutse samhällets allt mer antivita utveckling och för sin visdom kring hur kampen skulle föras. Han är bland annat författare till böckerna The Turner Diaries och Hunter som jag skulle vilja rekommendera samtliga nationalsocialister att läsa, de finns översatta till svenska på Greenpilled.com. Hans tal är också de naturligtvis värda att lyssna på för de som ännu inte har gjort det. Pierce säger:

This wonderful gift of life that we have, what does it mean? What is its real value? Is it simply a collection of sensations, of feelings that we get as spectators? Im sure that for many people thats what
life is. […] The more enjoyable the things they see as spectators, the better their lives is.

Redan då, för 20 år sedan och säkerligen även långt innan dess fanns många människor som liksom idag satt fastklistrade vid tv-skärmarna, fotbollsläktaren eller bioduken och istället för att leva sina egna liv med allt vad det kan innebära satt åskådare till andras liv, i många fall usla fiktiva tv-karaktärers liv. Denna livsstil har inte förbättrats, snarare det motsatta. Idag är fler vita människor än någonsin åskådare till andras liv. De har inte bara blivit fler, utan kvalitén på det dessa åskådare tittar på har blivit sämre och sämre.

Idag kan man möta människor som sitter flera timmar om dagen och konsumerar antivita tv-serier på Netflix, idiotiska videor från YouTube eller andras matbilder på Instagram. För många unga svenskar är detta säkerligen inte bara en tillfällig sysselsättning för att få tiden att gå snabbare, nej det är detta många lever för. De går till jobbet och tjänar pengar bara för att i lugn och ro få komma hem och konsumera vad alla andra har gjort och vill göra utan någon tanke på vad de själva ska åstadkomma i livet.

Men är detta konstigt? I dagens samhälle är svenskar och vita människor i stort inte önskvärda enligt massmedia, skola och storföretag som dagligen propagerar för folkutbyte och dekadens.

Det är inte konstigt att man som vit kille eller tjej, hellre väljer att följa någon annans liv för att slippa leva sitt eget som i många fall, enligt de själva, saknar mening. Det är kanske enklare att vara en karaktär i ett tv-spel och drömma sig bort till en mer naturlig värld fylld av folkgemenskap och glädje, där man kan vara en hjälte istället för att vara förövaren.

Vi i Nordiska motståndsrörelsen kan se oss som lyckligt lottade som vaknat upp ur indoktrineringen, insett sanningen, funnit meningen med livet och börjat kämpa. Liksom Dr Pierce har vi som uppgift att föra kampen framåt och det gör vi genom att fortsätta väcka den vita rasen och få vårt folk att inse att de även kan bli hjältar i det verkliga livet och inte bara i spelen.

Motståndsrörelsens aktivister är inga åskådare, utan istället är vi i allra högsta grad deltagare i livet.

Att vara deltagare innebär inte bara att man deltar i olika saker som är roliga för en själv, utan att man deltar i aktiviteter som är meningsfulla, aktiviteter som har en inverkan på framtiden för den vita civilisationen i stort.

Det är dags att resten av svenskarna överger läktaren och börjar delta i matchen för folkets överlevnad och frihet.

Som Dr Pierce sa:

For those of us today who do want to participate in life, who want to live significant lives. There is no more significant activity in which to participate than working to assure a healthy future for our people, for our European race. […] Dont try to be a ”smart guy” by continuing to cheer from the sidelines but refusing to join the team and get out on the field. Stand Up and become a participant in life! Make up youre life a model that people will remember and talk about long after youre gone.

Ett första steg till att börja delta i livet är att sluta upp i Nordiska motståndsrörelsens medlemskader!

Titel:Bli en deltagare i livet! Författad av:Redaktionen Publicerad:2023-08-25 Uppdaterad:2023-08-25

Läs också: