1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Kämpa och lev för evigt!

Kämpar du idag kan du genom din ras få evigt liv. Om för många av oss väljer att inte kämpa så är vi alla döda och bortglömda inom kort.

Ursprungligen publicerad 2014-03-18.

”Every man dies. Not every man really lives.”
— William Wallace (Braveheart)

Alla dör vi förr eller senare. Döden är ofrånkomlig; döden är naturlig och en del av livet. Döden är ett av evolutionens verktyg för att förbättra rasen.

Vi kan alltså inte påverka huruvida vi kommer att dö eller ej. Det enda vi som individer kan göra är att välja hur vi lever våra liv och hur vi möter döden. Vissa har som mål att hålla sig vid liv så länge som möjligt eller kanske att leva ett så bekvämt liv som möjligt. Andra vill använda sin korta tid på jorden till att göra skillnad på något meningsfullt sätt, trots att det kan innebära att de möter döden tidigare än annars.

Det är de personer som lever på det sistnämnda sättet som blir ihågkomna genom historien. Ingen minns de fega och bekväma personerna och än mindre hyllar någon dem. Våra förfäder förstod det här och uttryckte den förståelsen så här:

”Fä dör,
fränder dö,
även själv skiljes du hädan,
men ett vet jag,
som aldrig dör,
domen över död man.”
— Hávamál

Eller mer kort och koncist uttryckt:

”What we do in life, echoes in eternity.”
— Maximus (Gladiator)

Vi som på olika sätt har engagerat oss i Motståndsrörelsen har valt att försöka göra skillnad med våra liv. Vi inser att i detta för vår ras överlevnad kritiska ögonblick krävs det att vissa träder fram och tar ansvar, även om vår kamp kräver att vi offrar oss på olika sätt. Lyckas vi inte kommer tusentals år av evolutionär utveckling gå förlorade och vår ras på sikt att slutgiltigt försvinna från jorden.

Tyvärr väljer alltför många idag bekväma liv och trygghet framför kamp och detta är det största hotet mot segern. En ras som inte kämpar för sin överlevnad förtjänar heller inte att överleva och en världsåskådning som saknar anhängare är bara en tom och död idé.

Det folkliga stödet för vår sak behöver inte vara totalt. Det enda som krävs är att tillräckligt många svenskar sätter ner foten tillräckligt hårt mot de som arbetar för att svenskarna ska bli en minoritet i Sverige. Politik handlar om vilja och styrka. Finns det bara en tillräckligt stark vilja och en tillräckligt stark kraft bakom den så är inget omöjligt.

Våra politiska fiender har genom HMF-lagstiftningen kriminaliserat många av de bästa argumenten för vår sak, så vi har ingen moralisk skyldighet att spela efter deras regler. Tjuvarna som stjäl Sverige från svenskarna kan gott behandlas som de tjuvar de är!

Segern är alltså möjlig men det krävs att fler går från att tänka rätt till att göra rätt, att fler vågar kämpa och ta risker. Det gäller att fler använder livets gåva till att ta ansvar:

https://www.youtube.com/watch?v=lrKF6xfOJIU

”Don’t be a shirker. Don’t try to be a smart guy by continuing to cheer from the sidelines but refusing to join the team and get out on the field. Stand up and become a participant in life. Make of your life a model that people will remember and talk about long after you’re gone.”
— William Pierce

Alla som regelbundet läser här på sidan har all information som behövs för att man ska kunna förstå vad Motståndsrörelsen kämpar för och varför vi gör det. De flesta som läser på hemsidan delar förmodligen våra åsikter också. Men de allra flesta som läser här har ännu inte valt att organisera sig och kämpa. Därför avslutar jag den här artikeln med följande frågor:

Hur tänker DU leva ditt liv?

Tänker du kämpa och sträva efter att bli en av de odödliga personer som lever för evigt i vår ras minne?

Eller tänker du slösa bort ditt liv och se på när vår ras dör ut?

Titel:Kämpa och lev för evigt! Författad av:Martin Saxlind Publicerad:2022-02-06 Uppdaterad:2022-02-06

Läs också: