1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen patrullerade Kungsbacka efter mångkulturella våldsdåd

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Aktivister från Näste 2 patrullerade natten mot idag i Kungsbacka efter att staden drabbats av en serie våldsdåd kopplade till massinvandringen.

Tills nyligen var Kungsbacka en kommun som genom bostadsbrist skonats från mångkultur och horder av främlingar. Under mars månad skedde dock ett flertal tillsynes mångkulturrelaterade överfall, vilket föranlett att Nordiska motståndsrörelsen valt att patrullera Kungsbacka för att skydda de svenskar som befinner sig i staden nattetid. Nedan följer tre till folkutbytet tillhörande brott som skett under föregående månad:

  • Den sjunde mars överfölls och misshandlades en 16-årig flicka oprovocerat av tre män ”i 25-årsåldern med stora jackor och utländsk härkomst”. Efter att signalementet lämnats ut av Polisen fick det användare på exempelvis Flashback och Facebook att ilskna till och se fördelar med ett etniskt homogent samhälle, vilket i sin tur fick flickans mor att något överslätande försöka få folk att frånse förövarnas ursprung. Enligt vad flickan själv säger till judiska Expressen så ska en av förövarna sagt att ”gör du motstånd kommer du att få ångra det”, vartefter de misshandlade henne för att sedan lämna platsen i bil. Flickan, som spelar fotboll, hade inte återfått känseln i benen när Bonniertidningen intervjuar henne.
  • Dagen efter misshandeln överfölls en flicka i 15-årsåldern inte särskilt långt från den förra brottsplatsen. Hon knuffas omkull och förövarna försöker slita kläderna av henne. Hon lyckas dock bryta sig loss och lämna platsen med blotta förskräckelsen. Polisen söker ”tre män, 18-20 årsåldern, utländsk härkomst, bylsiga jackor”, enligt Fria Tider.
  • Den 18 mars hittades en man i 30-årsåldern med kraftiga skador på huvud och armar i Kungsbacka. Vittnen säger sig sett minst två män lämna platsen och polisen kan inte utesluta att det finns ett samband till tidigare överfall.

Dylika företeelser har tidigare inte förekommit i liknande utsträckning i Kungsbacka och framförallt inte med samma brutalitet. Befolkningen i Kungsbacka har i lokalmedia talat öppet om att man kanske borde beväpna sig för att kunna värja sig. Som något helt och hållet frånkopplat ovannämnda har Kungsbacka tills nyligen nätt och jämt tagit emot några så kallade ”flyktingar”, vilket nu ändrats på i och med tvingande lagändringar gällande ”flyktingmottagande”.

Natten mellan fredagen den första april och lördagen den andra valde därför delar av Näste 2 att patrullera Kungsbacka för att finnas på plats för att stötta våra folkkamrater och eventuellt råda bot på problemen. Tidigare samma dag hade man i SR P4 Halland talat om att allt fler i Kungsbacka och andra kranskommuner till Göteborg blivit alltmer positiva till diverse patrullerande grupperingar, oavsett politisk hållning. Detta skulle ses som mycket “oroande”.

Man började aftonen med att cirkulera i innerstaden. Till skillnad från tidigare patrulleringar i Göteborg så är Kungsbackas krogområde en aning mer begränsat, och därför rörde man sig under natten ut från innerstaden till närliggande bostadsområden. Natten var lugn och mångkulturella element lyste med sin frånvaro. Motståndsmännen var dock behjälpliga när man stötte på ensamma individer som milt uttryckt var druckna, vilket bemöttes med tacksamhet.

Efter att samtliga krogar stängt vid tre dog staden strax ut. Motståndsmännen dröjde kvar vid centralstationen där man pratade med folk som fortfarande var ute. Patrulleringen flöt på utan några störningsmoment och ses som lyckad.

Är du intresserad av att dra ditt strå till stacken? Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen redan idag!

Titel:Motståndsrörelsen patrullerade Kungsbacka efter mångkulturella våldsdåd Författad av:Redaktionen Publicerad:2016-04-03 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: