1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Julbord i Näste 1

NÄSTE 1. Lördagen den 10 december anordnade Näste 1 julbord för alla anslutna.

NÄSTE 1. Lördagen den 10 december anordnade Näste 1 julbord för alla anslutna. Kvällen bjöd på trevlig stämning, mycket mat och nya bekantskaper.

Då Näste 1 den senaste tiden har växt och fortfarande växer i snabb takt så är det viktigt med sociala sammankomster så att gamla och nya medlemmar träffas. Under året har nästet haft flertalet sociala arrangemang där alla anslutna i nästet var välkomna att deltaga oavsett aktivitetsnivå. Så här i december passade man på att arrangera ett klassiskt julbord.

Kvällen började vid 18-tiden med ankomst till lokalen där varm glögg, pepparkakor och ädelost mötte deltagarna. Efter ett kortare mingel hälsades man välkommen till bords och hemmagjord klassisk tomtegröt serverades.

Efter gröten dukades julbordet fram och deltagarna fick låta sig smakas av den härliga maten. Köttbullar, rödkålssallad, Jansons frestelse, leverpastej och självklart julskinka är bara några delar av det härliga julbordet. Till maten serverades julmust och öl. Mycket av maten var dessutom tillagad från grunden av arrangörsgruppen vilket höjde upplevelsen.

img_0878

Kvällen förflöt under god kamratskap och härlig gemenskap med både gamla och nya ansikten på plats. Idéer utbytes och diskuterades. Diskussionerna och samtalen berörde allt ifrån den egna organisationen till situationen i världen.

img_0883

Näste 1 tackar de som närvarade för en lyckad kväll och låter hälsa att planerna för nästa sociala aktivitet i nästet redan håller på att planeras. Väl mött!

Titel:Julbord i Näste 1 Författad av:Redaktionen Publicerad:2016-12-15 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: