1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Aktion mot fake news-fabriken Dalarnas tidningar i Näste 5

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Den 17 oktober genomförde Näste 5  en aktion mot Dalarnas tidningar - den ökända fake news-fabriken som är del av mediekoncernen Mittmedia. Denna symboliska aktion genomfördes för att markera att Motståndsrörelsen kommer att göra allt för att minimera lögnmedias makt både här i Dalarna och runtom i landet.

Under onsdagsmorgonen samlades en grupp aktivister och medlemmar ur Näste 5 i Falun för att genomföra en aktion mot Dalarnas tidningars högkvarter i Falun. Denna gång med målet att symboliskt elda upp tidningar från lögntidningen samt hålla ett tal utanför deras dörrar. Aktivisterna tillsammans med nästeschefen Pär Sjögren anlände till plats ungefär vid tolvslaget och påbörjade aktionen.

I sitt tal berättade Peter Frostfors hur Dalarnas tidningar har hetsat, ljugit och stigmatiserat folk som är kritiska till det rådande systemet. Nordfront har tidigare rapporterat om hur förtroendet till lögnmedia är lägre än någonsin i Sverige.


Aktionen genomfördes utan problem, från varken polis eller arga lögnskribenter. Kameramannen från aktionen meddelade dock att polis ska ha cirkulerat i närområdet några minuter efter att aktionen genomfördes, troligtvis på jakt efter de som vågar ta bladet från munnen och konfrontera Dalarnas lögnmedia.

En fakenews skribent ringer ett samtal ifrån byggnaden.

Läs talet som hölls under aktionen i sin helhet nedanför:

Sedan flera år tillbaka har Dalarnas tidningar hetsat, ljugit och stigmatiserat folk som är kritiska till det rådande systemet. Dalarnas tidningar är givetvis inte ensamma om att göra detta i vare sig Dalarna eller i Sverige men de är en del av den trend som sköljer över landet där man med fake news och politisk aktivism vill få folket att anamma den globalistiska agenda som de förespråkar.

I princip hörs det inte ett enda kritiskt ord när det gäller bland annat massinvandringen och dess negativa konsekvenser. Artikel efter artikel publiceras där mångkulturen hyllas fast vanligt hederligt folk som lever i den knappast håller med.

Svenska journalister får gång på gång låga förtroendesiffror i undersökningar och det finns anledning till det.
Svensken börjar se igenom slaskmedias fake news-reportage och förfalskade bild av verkligheten. Dalarnas tidningar, Dalademokraten och Radio Dalarna är flera exempel på mediaaktörer som under valrörelsen medvetet ljugit för befolkningen i Dalarna.

Vi visar härmed idag, och med denna symboliska aktion, att vi ska göra allt vi kan för att minimera lögnmedias makt både här i Dalarna och i landet. Destruktiva krafter likt Dalarnas tidningar ska bekämpas med full kraft!

Ett filmreportage från aktionen kommer att sändas i nästa avsnitt av Studio Nordfront.

Titel:Aktion mot fake news-fabriken Dalarnas tidningar i Näste 5 Författad av:Redaktionen Publicerad:2018-10-17 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: