1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Revolutionen börjar med dig! – Se och läs Motståndsrörelsens nya flygblad här

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under aktivistdagarna presenterades en rad nyheter. En av de mindre, men nog så betydelsefulla, var ett nytt flygblad som kommer spridas till folket framöver. Läs texten och se bladet här.

Plikten kallar!

Det land som våra förfäder kämpat, svettats och dött för håller på att falla sönder totalt. Det folk som genom historien försvarats med enorm offervilja och klingor av stål står nu inför sin undergång och kan ha nått fullständig förintelse inom bara ett fåtal årtionden. Det är din passivitet som gör det möjligt. Varför gör du inget åt saken?

Era döttrar, mödrar och systrar våldtas och förnedras på löpande band. Era söner, fäder och bröder misshandlas och bespottas dagligen. Knarket sprids till våra barn. Främlingsgängen tar över våra stadskärnor. Det är du som låter det hända. Varför agerar du inte?

De korrupta politikerna är en av aktörerna i spelet. Media tystar ner verkligheten då de utgör en del av angreppet. Kändisar och företagsledare applåderar undergången för att maximera sin profit. Det är upp till dig att dra gränsen. Så varför gör du inte det?

Över hela världen skrattar man åt er. Den feminiserade svenska, så kallade, mannen som utan motstånd låter sig köras över och den hjärntvättade svenska, så kallade, kvinnan som öppnar famnen för sin egen utplåning. Du kan resa dig. När är nog faktiskt nog?

Detta kaotiska tillstånd kommer inte förändras av sig självt. Polisen och militären skyddar inte medborgarna då även de utgör en del av systemet. Röstsedeln kommer inte göra skillnad nog. Det behövs en revolution. Gör slag i saken!

Kom med i kampen och kämpa för vårt folks överlevnad och frihet tillsammans med oss.

Revolutionen börjar med dig!

Vill du som utomstående hjälpa till att sprida det nya bladet går det att beställa på nätbutiken Greenpilled.com.

Titel:Revolutionen börjar med dig! – Se och läs Motståndsrörelsens nya flygblad här Författad av:Redaktionen Publicerad:2019-01-31 Uppdaterad:2020-03-29

Läs också: