1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 8 hedrade minnet av Dresden i manifestation med tal och banderoller

På 75-årsdagen av terrorbombningarna över Dresden manifesterade Nordiska motståndsrörelsens Näste 8 utanför Stadsmuseet i Norrköping för att hedra offren och för att protestera mot museets historieförfalskning.

Torsdagen den 13 februari var det 75 år sedan en av 1900-talets värsta krigsförbrytelser inleddes. Den dagen gav Storbritanniens premiärminister Winston Churchill och USA:s president Franklin Roosevelt order om den exempellösa terrorbombningen av den civila tyska kulturstaden Dresden.

Bombningarna fortsatte i flera dagar och inbegrep förutom konventionella bomber även fosforbomber som skapade eldstormar som brände allt i sin väg och förintade hundratusentals oskyldiga kvinnor, åldringar och barn långt bakom krigets fronter.

Detta enorma krigsbrott, tillsammans med en lång rad andra bestialiska förbrytelser som de allierade makterna gjorde sig skyldiga till, har förtigits eller bagatelliserats av hela västvärlden ända fram till våra dagar, för att inte stjäla fokus från skuldbeläggandet av de germanska folken genom myten om den så kallade ”förintelsen” av Europas judar.

För att hedra och minnas offren för terrorbombningarna av Dresden manifesterade Nordiska motståndsrörelsens Näste 8 på kvällen den 13 februari utanför Norrköpings Stadsmuseum, där medlemmar höll upp en banderoll och framförde ett känsloladdat tal.

Platsen för manifestationen var vald med omsorg. Norrköpings Stadsmuseum visar just nu en utställning som grovt smutskastar både forntida nationalsocialistiska kämpar och Motståndsrörelsen idag genom hetsande lögner om påstådda brott i det förflutna och om våldsbejakande verksamhet i vår tid.

Lika lite som vi kommer att glömma eller förlåta de sionistkontrollerade nationernas brott mot befolkningen i Dresden 1945, lika lite kommer vi att glömma eller förlåta den kulturmarxistiska smutskastningen av dem som idag lojalt och självuppoffrande kämpar för de nordiska folkens framtid.

Den värdiga aktiviteten avslutades med att Dresden-banderoller lystes upp av ljusfacklor på tre broar över trafikerade vägar i och omkring Norrköping.

Har du också genomskådat det degenererade liberala samhällets tomhet och lögner? Anslut dig då till Nordiska motståndsrörelsen och gör motstånd på riktigt!

Titel:Näste 8 hedrade minnet av Dresden i manifestation med tal och banderoller Författad av:Naste 8 Publicerad:2020-02-14 Uppdaterad:2020-03-27

Läs också: