1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Kampdag i Uddevalla

Aktivism och socialt umgänge i Uddevalla under påskhelgen.

Under påskafton, lördagen den 11 april, genomförde kampgruppen i Uddevallas kommun en kampdag. Dagen bestod bland annat av en banderollaktion samt socialt umgänge.

Dagen startade med en banderollaktion längs med E6:an. Gruppen ställde upp sig på var sida av bron med fanor och banderoller. Det tog sedan inte lång tid innan de första poliserna anlände till platsen.

”Resursbrist”.

Polisen valde dock bara att ställa sina standardfrågor och när de inte fick några svar de var nöjda med så valde de att avlägsna sig från platsen.

Förutom polisens fantastiska resursfördelning, så var aktiviteten mycket lyckad med många tummar upp och tutningar. Efter två timmar åkte man vidare hem till en närboende kamrat.

När man väl anlände hemma hos kamraten väntades det en skyttetävling med pil och båge. Tävlingen gick ut på att samtliga fick tre pilar var och den som sedan sköt bäst fick ta emot ett mycket fint pris.

Tommy Hvit från NR Bohuslän visar hur man skjuter!

Efter att skyttetävlingen avslutas, åt man en gemensam middag. Maten bestod av grillat nötkött med hemmagjord klyftpotatis och sallad.

Dagen fortsatte sedan in på småtimmarna med många trevliga samtal och diskussioner i sann folkgemenskap.

Bor du i Trestad med omnejd och vill vara med på liknande aktiviteter i framtiden? Tveka inte att kontakta den lokala gruppen i Uddevalla på NMRfyrbodal@protonmail.com.

Titel:Kampdag i Uddevalla Författad av:Naste 2 Publicerad:2020-04-14 Uppdaterad:2020-04-13

Läs också: