1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Motståndsrörelsen fick Morgan att gömma sig

Och ingen har ännu sett till honom! Rapport från 1 maj i väst.

Under onsdagsförmiddagen begav sig aktivister ifrån Näste 2 till Uddevalla för att protestera mot och konfrontera riksdagsledamoten, före detta inrikesminister och ställföreträdande statsministern, Morgan Johansson.

Enligt schema skulle Socialdemokraterna och Morgan Johansson samlas på torget, för att sedan tåga till Folkets hus där Morgan Johansson skulle hålla ett tal till sina partikamrater, intet ont anande om att Nordiska motståndsrörelsen redan ställt upp på deras plats.

När tåget närmade sig tog aktivisten Samuel Johansson till orda och proklamerade bland annat att EU styrs av den internationella storfinansen och dess korrupta representanter inom Europakommissionen samt understöds av de medlöpare som vi kallar för politiker. Deras union handlar om att exploatera Europa och dess invånare, inte värna eller beskydda dem.

När talet var färdigt och tåget hade stannat upp så brände aktivisterna upp en EU-fana, till socialdemokraternas stora förskräckelse.

Efter att polisen anropat förstärkning kunde tåget fortsätta fram den lilla biten som var kvar till Folkets hus där Morgan Johansson nu förberedde sig på att elda upp massorna från trappan, men blockerades snabbt i ett inledande skede av två högresta kvinnor på dryga 170 cm.

Motståndsmännen ställde upp framför honom och började ställa några enkla geopolitiska frågor om Europa och hennes framtid, varpå Morgan Johansson istället valde att äntra byggnaden och hålla sitt tal inomhus.

Aktivisterna valde dock att stanna kvar ett slag då det var gott om åhörare som ännu inte insett att de blev snuvade på brandtalet från Morgan och lyckades med bedriften att ha flera sansade och intressanta samtal med de politiska motståndarna som var kvar på platsen.

Vid 13.30 tiden kände man att de flesta ämnena var avhandlade och klara och valde därefter att tacka för sig varpå några kvinnor ropade ”hoppas vi ses nästa år”, vilket motståndsmännen svarade att ”det gör vi säkert”.

Sammanfattat så var det en väldigt bra aktivitet där vi fick fram vårt budskap, lyckades skrämma bort en riktig politruk, samt kunnat ha sansade diskussioner med vad som i början verkade vara politiska motståndare, men som sedan kom fram till att vår politik var mer tilltalande än vad de hade räknat med.

Så vad väntar du på socialdemokrat? Ansök om medlemskap hos nationalsocialisterna!

Titel:Motståndsrörelsen fick Morgan att gömma sig Författad av:Naste 2 Publicerad:2024-05-03 Uppdaterad:2024-05-03

Läs också: