1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Solig kampdag med aktivisttest i Näste 8

Motståndsrörelsens åttonde näste genomförde en heldag med aktiviteter

Lördag den 25:e samlades aktivister och medlemmar centralt i Näste 8 för en kampdag. Solen sken över nyutslagen grönska men det blåste ganska kallt vid friluftsplatsen där dagens första aktivitet, aktivisttestet, skulle hållas.

Den inledande löpningen värmde dock garanterat snabbt upp deltagarna som alla gjorde bra ifrån sig. En av aktivisterna råkade visserligen springa lite vilse men kom ändå i mål med bra resultat räknat efter hur långt han sprang.

Nu begav sig alla till det intilliggande utegymmet. Den inledande armhävningen klarade samtliga aktivister godkänt med råge på, precis som situpsen och rygglyften.

Grenen jämfotahopp brukar ofta bjuda testdeltagare på en tuff utmaning och så också idag. Men dagens kämpar gjorde bra ifrån sig och de flesta kom mycket nära 2,2-metersgränsen. I grenen pullups blev resultaten spridda. En deltagare kunde inte genomföra sitt set i grenen då han fick känningar av en gammal skada.

Gemytligt nationalsocialiserande i vårsolens glans

Sammanfattningsvis kan man konstatera att motståndsmännen visade en härlig attityd och gjorde en fin insats. På väg mot bilarna kunde de närvarande bevittna hur inspirerade till självförbättring alla deltagare var och hur taggade de var att prestera ännu bättre nästa gång. Nästa planerade punkt på programmet, kampsport, fick skjutas upp till senare tillfälle då nödvändig utrustning visade sig saknas. Istället anslöt nu ytterligare medlemmar och familjemedlemmar, däribland flera barn, till den följande sociala aktiviteten. Några gjorde vissa inköp i en gårdsbutik i närheten och man tog sig därefter tillsammans till ett annat näraliggande friluftsområde där några började fiska vid en liten sjö medan andra letade upp ved eller satt och diskuterade medan barnen var engagerade i vilda lekar. Sedan gjorde man upp eld med tändstål och grillade vid en eldstad nära strandkanten.

Många tyckte det var gott att värma sig vid stora elden för det fläktade fortfarande ganska kallt. Stämningen runt eldstaden och maten på faten var så god att motståndsmännen inte märkte hur timmarna förflöt. Tidigt på kvällen säkrades dock eldstaden och det torra området däromkring med vatten och man bröt upp, nöjda med en givande dag och stärkta för kommande kamp.

Tack för idag kamrater! Vi ses snart igen!

Titel:Solig kampdag med aktivisttest i Näste 8 Författad av:Naste 8 Publicerad:2020-04-27 Uppdaterad:2020-04-27

Läs också: