1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Noora vann mot Näthatsgranskaren i rätten

Onsdagen den 24 februari var Noora Isojärvi tillsammans med kamrater i Näste 7 på rättegång i Eksjö tingsrätt. Näthatsgranskaren Tomas […]

Onsdagen den 24 februari var Noora Isojärvi tillsammans med kamrater i Näste 7 på rättegång i Eksjö tingsrätt. Näthatsgranskaren Tomas Åberg, som har som vana att slösa svenska folkets pengar på att trakassera människor med åsikter han inte tycker om hade helt utan bevis anklagat Noora för att ha lagt upp ett bildkollage på VK som enligt honom utgjorde hets mot folkgrupp.

Under rättegången deltog en väldigt trött Åberg genom videolänk. Han svamlade på förvirrat och han hade helst av allt velat se ett fängelsestraff för Noora. Nämndemännen och domaren såg ut att tycka att det hela var aningen absurt.

Domen föll kl 14 under onsdagen och frikände Noora helt. Noora kommenterar:

– ”Jag tycker det är helt rätt och riktigt att inte fälla människor när det inte finns bevis. Känns väldigt bra att se att systemet fungerade denna gången.
Jag känner mig väldigt nöjd! Fast lite synd är det ju för nu fick jag ju ingen HMF-medalj.”

Titel:Noora vann mot Näthatsgranskaren i rätten Författad av:Naste 7 Publicerad:2021-03-04 Uppdaterad:2021-03-06

Läs också: