1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Fyshelg i Näste 1

En riktigt tuff fysisk helg genomfördes i Stockholm.

Under helgen 27-28:e mars samlades medlemmar och aktivister från flera nästen i Stockholm, för att gemensamt genomföra en helg fylld av fysiska aktiviteter och kamratskap.

Helgen startade tidigt lördag morgon med att alla deltagare hälsades välkomna och helgens upplägg presenterades.

Sedan drogs det i gång med aktivisttest, där flera klarade alla delmomenten och alla gjorde sitt yttersta för att förbättra sina tidigare resultat.

När hela aktivisttestet var avklarat intogs en lunch bestående av hemmagjord potatissallad och grillad korv.

Mätta och belåtna åkte alla vidare till ett naturreservat, där resten av helgen skulle komma att tillbringas. Där drog man genast igång med dagens andra moment-repellering, vilket var uppskattat av både erfarna och nybörjare.

Efter flera timmar avslutades övningarna och ett boxningspass tog vid.
Där lärdes grundläggande slag och tekniker ut och allt eftersom övningarna började sitta så fick alla som ville prova på att sparras.

Som avslut på boxningsträningen genomfördes en turnering, där varje match avslutades när en av de tävlande gav upp. Då alla ville vinna sina matcher var det många hårda träffar som utdelades och flera som stupade i backen innan någon gav sig. Vinnaren i varje match gick vidare ända tills det återstod två kämpar som gjorde upp om den ärofulla segern.

Under kvällen samlades alla runt lägerelden där det, förutom samtal om allt möjligt, sjöngs och spelades mungiga långt efter att mörkret omfamnat skogen och endast månens och eldens sken gav ljus åt kamraterna.

Söndag morgon startade med ett pass Calisthenics, en träning där man använder sin egen kropp som redskap och vikt för att bli starkare.

Därefter intogs en gemensam frukost innan man bröt lägret, sade hej då och begav sig hemåt nöjda med helgens aktiviteter och stärkt kamratskap.

Titel:Fyshelg i Näste 1 Författad av:Näste 1 Publicerad:2021-04-05 Uppdaterad:2021-04-08

Läs också: