1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Protestaktion mot terrorstaten Israel

Näste 3 genomförde en protestaktion mot den judiska terrorstatens övergrepp på palestinierna.

Det palestinska folket har under flera decennier blivit mördade, förföljda och undantryckta i sitt eget land av judiska kolonisatörer.

I veckan har konflikten mellan Israel och Palestina återigen blossat upp efter att bland annat israelisk polis stormat al-Aqsamoskén i Jerusalem. Israeliskt flyg och artilleri har under hela veckan utsatt palestinierna i Gaza för en intensiv bombterror som har lett till hundratals civila offer.

Medan andra politiker i Sverige och övriga världen väljer att ge sitt stöd åt Israel så väljer Motståndsrörelsen att ställa sig bakom palestiniernas kamp för frihet mot den israeliska ockupationsstaten.

Under fredagen genomförde därför Nordiska motståndsrörelsen en protestaktion i Kristianstad med anledning av Israels terrorattacker mot palestinierna.

Aktivisterna från Näste 3 ställde upp sig i centrala Kristianstad med en israelisk flagga som lades ut på gatan. Sedan höll nästeschefen Daniel Gerdås ett brandtal där han belyste förtrycket som Israel utsätter det palestinska folket för:

”Det palestinska folket står hjälplösa inför den judiska imperialismen, övergivna av alla!

Vi tänker inte stå tysta när sionisterna mördar palestinierna och stjäl deras land! Vi tänker inte stå tysta när samma främmande makt mördar vårt eget folk!

Nordiska motståndsrörelsen erkänner inte den israeliska ockupationsstaten och vi ställer oss bakom palestiniernas kamp för frihet.

Länge leve Norden!

Länge leve Palestina!

Död åt Israel!”

Som avslut på aktionen valde aktivisterna att bränna upp den israeliska flaggan vilket mottogs med glada rop från åhörarna.

Palestinierna kämpar för sin rätt att leva i sitt eget land. Nordiska motståndsrörelsen kämpar för svenskarna och de övriga nordiska folkens rätt att leva i Norden.

Anslut dig till kampen mot globalism och sionism för det nordiska folkets frihet och överlevnad! Ansök om medlemskap i Nordiska motståndsrörelsen!

Titel:Protestaktion mot terrorstaten Israel Författad av:Naste 3 Publicerad:2021-05-15 Uppdaterad:2021-05-17

Läs också: