1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Utbildning och social aktivitet i Näste 2

På lördagen den 24 juli sammanstrålade medlemmar av kampgruppen i Näste 2 för utbildning och samkväm.

Kamraterna träffades i Bohuslän, närmare bestämt i närheten av Munkedal. Planen för dagen var att tillsammans fördjupa sina kunskaper i saker som exempelvis stress och dess olika påverkan, traumavård och mentala förberedelser.

Utbildningens samlade namn kallas taktiska operationer och hölls av Martin Engelin. Han genomförde utbildningen genom att varva kunskap med personliga erfarenheter och frågeställningar till gruppen.

Det diskuterades även runt olika situationer som kan uppstå under offentliga aktioner och hur man där med vissa hjälpmedel kan behålla lugnet i stressade situationer. De olika aktivisterna tog också upp olika historier där de berättade om situationer de har upplevt och kring hur alla dessa olika situationer med rätt anpassning löstes.

Efter ungefär tre timmar av teoretisk kunskap och diskussion rundade man av och det blev istället tid för att umgås och samtala under lättare former. Grillen tändes och maten lades fram.

Medan kamraterna åt kantades samtalen av goda skratt varvat med mer seriösa politiska samtal. Dagen avslutades senare in emot kvällen och alla lämnade med nya kunskaper och tankar.

Titel:Utbildning och social aktivitet i Näste 2 Författad av:Naste 2 Publicerad:2021-07-27 Uppdaterad:2021-07-27

Läs också: