1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Banbrytande aktioner i centrala Kristianstad

Den 11 september höll Motståndsrörelsen ett torgmöte och en vågad repellerings-aktion i den mångkulturella staden Kristianstad.

Kristianstad har under den senaste tiden drabbats hårt av den ökande mångkulturella brottsligheten som breder ut sig över Sverige och övriga Norden på grund av politikernas folkförräderi. Svenskar boende i Kristianstad vågar inte längre gå ut efter allt som skett. Dödsskjutningar, ett bibliotek som tvingades stänga ned efter vandalisering, en psyksjuk syrier som kidnappade och torterade ett tidningsbud, bomber som har briserat  och en 60-årig kvinna som sköts ned när hon skulle lämna posten är endast några av de saker som skett den senaste tiden.

Medan partierna i riksdagen kommer med floskler om integration och höjda eller sänkta skatter så tar Motståndsrörelsen till gatorna för att påminna svenskarna om att ”Det här är vårt land!”. 

Med uppbackning från Näste 7 ställde man ståtligt upp sig på ett av de större torgen i Kristianstad centrum för att dela flygblad och hålla tal. På plats fanns även Sverigedemokraterna och Medborgerlig samling som delade ut ett par patetiska små papperskassar. 

Aktivisten Cedric Höglund gjorde sin talardebut när han manade svenskar till kamp.

Utdrag från talet som hölls under torgmötet:

Våra så kallade folkvalda arbetar inte för svenskarna utan emot oss. När är nog faktiskt nog? Hur länge tänker ni acceptera vansinnet? Hur länge tänker ni sitta tysta?

Det var svenskar som byggde det här landet. Det var svenskar som kämpade och dog för det här landet och det är bara svenskar som kan ta tillbaka det här landet!

Efter ett litet tag kom en ordningsvakt som fått för sig att aktivisterna misshandlat en soptunna med sparkar, fastän man egentligen bara rivit ned en folkfientlig affisch. Efter att ha försökt förhöra nästintill samtliga aktivister och även försökt hindra torgmötet, uppmanades vakten att kalla dit den riktiga polisen istället för att leka polis själv, något han blev mycket kränkt över. 

Kränkt vakt som leker arga leken med aktivisterna

Sverigedemokraterna som var på platsen beklagade sig i tysthet över några muslimer som satt upp ett mindre tält längre bort samtidigt som de verkade uppskatta den utomeuropeiska vaktens närvaro. Han var ju välintegrerad i den politiskt korrekta svenskheten och i högsta hugg med att trakassera den sanna oppositionen. Ett nog så talande exempel på Sverigedemokraternas lömska politik. 

Förutom detta var det ingen som protesterade mot Motståndsrörelsens närvaro, i många fall tvärtom. 

Efter drygt en timme avslutade man aktiviteten för att förbereda sig inför nästkommande aktivitet.

Motståndsmännen planerar inför nästkommande aktion

Två aktivister satte på sig selar och annat medan de andra gjorde sig redo för sina respektive uppgifter som bestod av att filma och dokumentera, fästa repen och bistå rent säkerhetsmässigt.

Flera stycken stannade till nedanför gallerian när de såg de två aktivisterna som repellerade ned för den 20 meter höga väggen. På Galleria Boulevardens vägg satte man sedan fast en ståtlig banderoll med budskapet ”Det här är vårt land!”. 

Banderollen fick helt säkert sitta kvar i över en timme, men antagligen också bra mycket längre.

Boulevarden köpcentrum pryddes av ett sant och radikalt budskap.

Motståndsrörelsens Näste 3 har tidigare utfört liknande aktioner, bland annat den på första maj i år då aktivister fäste en banderoll på ett av Kärnantornen i Helsingborg – något som många Helsingborgare fick bevittna.

Under hela dagen liverapporterades det, vilket gjorde att aktionen fick än mer spridning. 

Efter en mycket lyckad dag förklarades aktiviteterna sedan som avslutade och Näste 3 tackade Näste 7 för uppbackningen. 

Följ med oss nästa gång. Ansök till Nordiska motståndsrörelsen idag!

Titel:Banbrytande aktioner i centrala Kristianstad Författad av:Naste 3 Publicerad:2021-09-14 Uppdaterad:2021-09-15

Läs också: