1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

 • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
 • Ja, det är ok
 • Nej, jag godkänner inte den
 • Jag vill läsa mer
 • Jag bryr mig inte (Ja)

Kom med oss och gör revolt!

Nordiska motståndsrörelsens ledare berättar här om vad det innebär att vara en revolutionär rörelse och hur aktionen mot förintelsekonferensen i Malmö gestaltar det.

Då och då nås jag och andra representanter för Nordiska motståndsrörelsen av frågan vad vi menar med att vi är en revolutionär organisation och hur vi kan kalla oss revolutionärer samtidigt som vi inte är en våldsverkande organisation annat än i självförsvarssyfte. Frågan har också besvarats på många olika vis under åren, som exempelvis i denna rekommenderade artikel eller i detta ljudklipp.

Nu med dessa skrivna rader är det mitt syfte att besvara frågan ännu en gång eftersom det är en väldigt viktig en. Det är till och med en högst avgörande fråga för de nordiska folken att förstå, ty så länge de sätter sitt hopp till icke-revolutionära organisationer, föreningar och partier, så kastar de bort både sitt eget hopp och minskar dessutom chanserna för att våra kommande generationer ska ha något alls att längre kunna hoppas på.

För att svara på frågan denna gång, vad det egentligen innebär att vi är revolutionärer, tänkte jag rada upp vad som egentligen definierar en revolutionär rörelse. Det finns garanterat fler svar, men några av de saker som direkt kommer upp i mitt huvud är följande:

 • Rörelsens slutmål är en total omdaning av varenda politisk, ideologisk, moralisk och andlig aspekt i samhället. En revolution i hela folkets sinnesstämning och verklighetsuppfattning där ingenting lämnas åt slumpen eller kompromissen, utan precis allt ska förändras till det bättre.
 • Rörelsen slår uppåt – mot de allra högst härskande, de bakom kulisserna. Man slår uppåt, även om det vore betydligt enklare att nöja sig med att angripa mål längre ned i makt-hierarkin och således undvika de allra mest mäktiga och resursstarka fienderna och den värsta repressionen.
 • Rörelsen består av offervilliga idealister som utan att ifrågasätta gör sin plikt och till och med står redo att bli martyrer om det är vad som krävs för att revolutionen ska bli ett faktum. Man tar risker och förstår att bara den som vågar kan vinna.
 • Rörelsen består av omtänksamma altruister som med glädje arbetar hårt för att revolutionen ska kunna genomföras, även om de så aldrig själva får vara med och skörda frukterna av den. De gör vad de gör för det högre kallets skull – inte för sin egen.
 • Rörelsen bryr sig lite om hur den uppfattas av de som ännu inte förstått revolutionens nödvändighet. Den försöker inte anpassa sitt budskap för att få med sig de komplett vilseledda eller de konservativa, istället förstår den att man genom att vara kompromisslös och enträgen med tiden och per automatik kommer få hela samhällsklimatet och det politiska spektrat att anpassas ett steg i taget till tonerna som sätts av den revolutionära rörelsen.
 • Rörelsen är nykter i sin analys om hur revolutionen ska kunna genomföras och förstår bättre än att gå otåliga viljor tillmötes. Tålamod och lojalitet är dygder och förbränningshastigheten på kamplågan kommer intet på något vis att vara konstant, utan flamma upp och falna i olika perioder, men utan att rörelsen någonsin tappar fokus.

Rörelsens slutmål är en total omdaning av varenda politisk, ideologisk, moralisk och andlig aspekt i samhället. En revolution i hela folkets sinnesstämning och verklighetsuppfattning där ingenting lämnas åt slumpen eller kompromissen, utan precis allt ska förändras till det bättre.

Med dessa sex punkter uppradade skulle jag också vilja beskriva en revolutionär rörelse med en bild, då en bild påstås säga mer än 1000 ord:

”Förintelsen är en bluff” – projicerat på Malmö synagoga mitt under storslaget förintelse-jippo.

Denna fantastiska aktion är, tillsammans med flera andra vi genomfört under åren, på så många vis en symbol för precis allt vi i Nordiska motståndsrörelsen önskar vara och förknippas med. En sant revolutionär rörelse!

Aktionen genomfördes av organiserade nationalsocialister och således är det ett paradigmskifte som eftersträvas, en helt ny världsåskådning som ska slå sig fram utan någon som helst omtanke kring att bevara för bevarandets skull.

Nordiska motståndsrörelsen ska inte ta tillbaka det som en gång var vårt land, vi ska istället göra det så otroligt mycket starkare och bättre än det någonsin varit förut!

Aktionen slår tveklöst uppåt och det så långt man bara kan komma, mot de världshärskare som faktiskt sitter i så höga bärstolar att vanligt folk, fast det är de själva som sliter med bärandet, inte ens ser dem eller tror att de existerar på grund av de skymmande molnen.

Nordiska motståndsrörelsen kommer givetvis inte låta makthavarnas lakejer i form av politiker, journalister, lobbyister och giriga finansmän undkomma sitt ansvar, men kommer inte heller nöja sig förrän herren på den allra högsta hästen ligger ned och är förbi räkning.

Aktionen genomfördes av offervilliga aktivister som förstod att de med allra största sannolikhet skulle gripas av polis, kanske förnedras och misshandlas på plats eller i cellen, för att slutligen åtalas och dömas med anledning av vad de planerade att utföra, men som ändå såg nyttan av att aktionen genomfördes som så pass stor att det skulle vara värt detta personliga offer.

Nordiska motståndsrörelsen förstår att aktioner som denna kan komma att provocera, och därigenom skrämma systemet, så till den grad att de används mot oss för att genomdriva ny repression, trakasserier, lagar och kanske rentav förbud mot hela verksamheten, men ser ändå det som vår plikt att aldrig låta fienden få diktera vad som är sanktionerat och inte utan att hela tiden utmana dem.

Aktionen genomfördes av aktivister som med sin livsgärning tydligt gjort valet att ställa sig under den gängse materiella och ekonomiska nivån i samhället. De kämpar inte för sin egen skull utan för andras – till och med för sådana som kanske rentav ställer sig mot aktivisterna och bekämpar dem idag.

Nordiska motståndsrörelsen står klart och tydligt mot hela världen och är således långt före sin tid, kanske så pass långt att vi som är aktiva idag aldrig kommer få uppleva den ofrånkomliga tiden när världen faktiskt ska ge efter och erkänna att vi haft rätt hela tiden.

Aktionens budskap var så långt ifrån ett ögontjänande eller populistiskt budskap det bara går att komma, så långt bort att PR-konsulter kunde begått harakiri för något som bara var halvvägs så motsatt insmickrande floskler som detta. Det var dock sanningen som spreds och i viktiga frågor är den alltid viktigare och mer angelägen att få fram, än det folket kanske helst skulle vilja höra.

Nordiska motståndsrörelsen kommer alltid främst att vända sig mot den lilla procentandel av folket som faktiskt vill och kan bidra till vår organisation helhjärtat och oavsett vad som kastas i vår väg. Styrka styr massorna och att då vädja till massorna istället för de starka är som att be en av harpspelarna i symfoniorkestern att byta musikstycke istället för att gå till dirigenten. Våra budskap är radikala, raka och ärliga, för att vi vet att lika mycket som denna obekvämhet ogillas av massorna uppskattas det av de verkliga kämparna.

Aktionen var välplanerad och kanske rentav utomordentligt avvägd i förhållandena risk kontra vinst. Det finns givetvis många grader av tyngre artilleri som kunde använts, men inte utan att också risken förhöjts avsevärt och antagligen då blivit långt större än den potentiella vinsten kunde ha blivit. Givetvis skulle också en mer riskfri aktion kunnat genomföras, men då knappast med samma goda effekt som nu blev fallet.

Nordiska motståndsrörelsen är måna om att hela tiden utmana systemet och stå fram som föredömen mot strömmen, att ta de risker som är nödvändiga för att föra oss framåt på den planerade vägen, men samtidigt göra vårt bästa för att aldrig någonsin agera impulsivt, förhastat eller ansvarslöst. Vi kommer aldrig att försöka blidka de som med naiv (eller systemkontrollerad) tunga talar om att vi ska förflytta oss fler steg framåt än vad vi har fog för, utan istället med stor lojalitet och lika stort tålamod låta tiden ha sin gång för att säkerställa segern i den takt som är nödvändig.

Aktionen genomfördes av organiserade nationalsocialister och således är det ett paradigmskifte som eftersträvas, en helt ny världsåskådning ska slå sig fram utan någon som helst omtanke kring att bevara för bevarandets skull.

Laseraktionen mot förintelsekonferensen checkar alltså hela listan.

Med förintelselasern drog vi ned brallorna på hela etablissemanget. Samtidigt som högste chefen för det extremt inflytelserika World Jewish Congress klappar sin nickedocka på huvudet och lyfter fram Stefan Löfven som ett föredöme för andra världsledare i kampen mot ”antisemitism”, så bedrev västvärldens mest aktiva och uttalat antisionistiska organisation aktivism bak deras ryggar – bokstavligt talat.

Trots de fantasibelopp som troligtvis lagts på polisens insats, att halva Malmö spärrats av och att SÄPO gått ut offentligt med att de haft extra koll på oss ”extremister” inför jippot och att det fanns militära krypskyttar, helikoptrar och hundpatruller i tjänst, så kunde Nordiska motståndsrörelsens aktivister ta sig runt till olika platser i staden med en laserkanon och projicera budskap över deras huvuden – återigen, bokstavligt talat.

Det hela är galet mycket mer revolutionärt än att exempelvis posera med dödskalle-masker och automatkarbiner för att skapa frasradikala internet-memer.

Och även om det absolut inte är något fel på sakerna i sig, så måste det ändå också medges att husägande, infiltration av näringslivet, mandat i kyrkovalet och autonoma kompisgäng som pysslar med prepping eller träning, är väldigt töntigt och borgerligt i jämförelse?!

Den revolutionära karaktären måste ligga till grund också för allt annat arbete för att det ska kunna spela någon avgörande roll i det långa loppet.

Samhället av idag har trillat alltför långt i fritt fall för att någonsin kunna reformeras samtidigt som vi givetvis inte bara kan ge upp och förbereda inför vår undergång. Det finns som tur är en tredje väg och den är Nordiska motståndsrörelsen. Du som inte förstår detta kommer förstå det tids nog. Du som däremot är mottaglig för det redan nu, vad väntar du på? Kom med oss och gör revolt mot den moderna världen!

Titel:Kom med oss och gör revolt! Författad av:Simon Lindberg Publicerad:2021-10-17 Uppdaterad:2021-10-25

Läs också: