1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Uppmanande till självförsvar på Hedemoras gator

Under en solig höstdag valde Motståndsrörelsens femte Näste att sprida budskapet ”Självförsvar är en självklarhet” i samhället.

Lördagen den 23:e oktober begav sig en del av Näste 5:s kampavdelning till en matvarubutik i Hedemora för att sprida ett folkvänligt budskap. Platsen kryllade av folk som var på väg att införskaffa sig de livsmedel som behövdes inför helgens händelser. Förutom att motståndsmännen fick spendera en del av dagen i en vacker höstsol var det även trevligt att få träffa på så mycket folk. Allt ifrån barnfamiljer till ungdomar och pensionärer valde denna dag att socialisera sig med Motståndrörelsen och diskutera de problem som förpestar vårt land.

Just denna dag delade aktivisterna på plats ut ett flygblad med rubriken ”Självförsvar är en självklarhet”. Detta flygblad har sitt ursprung i en kortare kampanj som genomfördes i somras där samma flygblad användes för att uppmuntra svenskarna till kamp och enighet. Eftersom flygbladet och dess uppmanande är så relevant valde Näste 5 att göra ett litet tillägg till denna kampanj. Detta så att även Hedemoras befolkning fick höra det goda ordet.

Aktiviteten löpte på i ett bra tempo och flygbladen gick åt. Under själva utdelandet av flygbladen höll aktivisterna sporadiska och även längre diskussioner med både positivt och negativt inställda förbipasserande. Allt ifrån fega glåpord till löften om ansökningar nådde deltagarnas öron medan nästet uppvisade sin närvaro bland folket.

Det hände även en mindre incident där en man uppförde sig väldigt aggressivt mot en aktivist. På grund av detta fredade aktivisten sig mot denne man och informerade även honom att man inte beter sig på det sättet utan konsekvenser. Detta fick dock lokal fiendemedia att slå på stora trumman när de sedan spred nyheten om ”nazistbråket” i Hedemora.

Denna mindre incident påverkade dock inte aktivisterna på plats utan de fortsatte i vanlig ordning med sitt kamparbete. När solen sedan började krypa sig allt närmare väst och det samtidigt blev allt mörkare bestämde sig deltagarna för att avsluta aktiviteten och ta farväl av varandra.

Det är din förbannade plikt att slå tillbaka! Genom att göra det har du inte bara en chans att rädda dig själv utan också att statuera exempel och agera föredöme som kan hjälpa andra svenskar.

Försvara dig och Norden tillsammans med oss!

En del av texten på flygbladet ”Självförsvar är en självklarhet!”

Titel:Uppmanande till självförsvar på Hedemoras gator Författad av:Naste 5 Publicerad:2021-10-28 Uppdaterad:2021-10-31

Läs också: