1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Offentlig aktivitet under shoppinghysterin i Trollhättan

Näste 2 var under kvällen för Black Friday på Överby köpcentrum för att genomföra en offentlig aktivitet mitt under denna kapitalismens heliga dag.

Detta var den 26:e november och då ställde aktivister och medlemmar upp på olika platser vid köpcentrumet Överby i Trollhättan. Besökarna var som väntat väldigt många och det var kö in till köpcentrumets område redan ett par kilometer innan avfarterna.

Budskapet som delades ut i form av flygblad var en frågeställning kring vad som egentligen givits till det svenska folket av politikerna, samt med en uppmaning att revoltera mot dessa lögnaktiga förbrytare.

Även om en stor del av besökarna på plats var alldeles för stressade över att spendera pengar på överflödiga materialistiska saker, så var ändå en hel del intresserade av att också ta emot flygblad eller diskutera med aktivisterna på plats.

Tre stycken afrikanska ungdomar stod i över 30 minuter och försökte argumentera över sin rätt att få stanna kvar i Sverige. En av afrikanerna ansåg att eftersom en av hans förfäder hade svenskt påbrå, är han därmed lika ”svensk” som vem som helst.

Nästeschef Mattias Sigvardsson under den offentliga aktiviteten.

Aktiviteten avrundades när alla de medhavda flygbladen tagit slut och man åkte sedan gemensamt iväg för att äta tillsammans. Flera av kamraterna återsågs igen redan dagen efter då ett julbord skulle hållas inom nästet.

Titel:Offentlig aktivitet under shoppinghysterin i Trollhättan Författad av:Naste 2 Publicerad:2021-12-02 Uppdaterad:2021-12-03

Läs också: