1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Årsrapporter från Motståndsrörelsens samarbetspartners

I väntan på den omfattande årsrapporten från Nordiska motståndsrörelsens kampår vill redaktionen här tipsa om nyårsalster som publicerats på ett par andra sidor.

Även om Nordfront och Nordisk Radio är fristående verksamheter från Nordiska motståndsrörelsen så samverkar Organisationen en hel del med dessa bägge. Vissa artiklar och podcasts dubbelpostas, de är mycket närstående ideologiskt och vidare så utgörs flertalet medarbetare på de bägge sidorna av medlemmar och aktivister i Motståndsrörelsen. Med anledning av detta och att vi tror att det kan vara av intresse för våra läsare väljer vi också här på denna sida att tipsa om och länka till dessa bägge sidors årsrapporter som publicerats nu i veckan.

I Nordfronts årsrapport kan du läsa om vunna rättsprocesser och politiska trakasserier, men framförallt listas några av redaktionsmedlemmarnas favoritartiklar under året och då blir det allt ifrån kultur och kampmotivation till ideologi och nyheter. Totalt listas 18 läsvärda artiklar med motiveringar. Flera av artiklarna är fortfarande mycket läsvärda om du missat dem, och givetvis EFTER att du säkerställt att du redan tagit del av de mest lästa artiklarna från 2021 här på Motståndsrörelsen.se.

I årsgenomgången på Nordisk Radio går verksamhetschefen Fredrik Vejdeland igenom några av nyheterna från 2021, men framförallt listas de mest lästa artiklarna och de mest lyssnade radioavsnitten. Det finns mycket att läsa och framförallt att höra på, om man känner att man har mer tid över efter att man lyssnat färdigt på Ledarperspektiv och Mer än Ord som vi också huserar här på motståndsrörelsen.se.

Avslutningsvis vill Nordiska motståndsrörelsen tacka Nordfront och Nordisk Radio för samarbetet 2021 och önska all lycka nu under 2022!

Titel:Årsrapporter från Motståndsrörelsens samarbetspartners Författad av:Redaktionen Publicerad:2022-01-06 Uppdaterad:2022-01-07

Läs också: