1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Vad har du fått av politikerna? – Offentlig aktivitet i Karlstad

I ett soligt Karlstad begav sig aktivister från Motståndsrörelsen ut på gatan för att sprida ett folkvänligt budskap.

Lördagen den 19:e februari valde ett stort antal aktivister från Näste 5 och Näste 2 att ha en offentlig flygbladsutdelning i centrala Karlstad. Platsen kryllade av folk som ville ta del av det fina vädret och det staden har att erbjuda. Förutom att aktivisterna på plats också fick ta del av den trevliga vintersolen fick de även träffa allt folk som rörde sig omkring. Alltifrån barnfamiljer till ungdomar och pensionärer valde denna dag att ta emot flygblad från Motståndsrörelsens representanter.

Just denna dag delade aktivisterna på plats ut ett flygblad med rubriken ”Vad har du fått av politikerna?”. Detta flygblad radar upp åtta stycken saker som politikerna och den moderna fiendestaten gett folket. Efter att läsaren hunnit reflektera över dessa följer en uppmaning om att sedan revoltera mot förbrytarna.

Aktiviteten löpte på i ett bra tempo och flygbladen gick åt. Under själva utdelandet av flygbladen höll aktivisterna sporadiska och även längre diskussioner med både positivt och negativt inställda förbipasserande. Alltifrån fega glåpord till lyckönskningar nådde deltagarnas öron medan nästena uppvisade sin närvaro bland folket.

Det tog inte alltför lång tid innan polisen befann sig på plats. Det onödiga besöket på ett 10-tal poliser minglade runt bland folket och ställde sina fordon vid torgets alla ingångar för att visa sin närvaro. Detta fick genast förbipasserande att reagera. Frågor så som ”vad gör alla poliser här?” och ”har de inget bättre för sig?” blev ställda flera gånger till aktivisterna på plats.

Efter att torget fått finbesök under ett par timmar och en stor mängd flygblad delats ut valde deltagarna att avrunda aktiviteten och hälsa varandra farväl för denna gång.

Titel:Vad har du fått av politikerna? – Offentlig aktivitet i Karlstad Författad av:Naste 5 Publicerad:2022-02-20 Uppdaterad:2022-03-22

Läs också: