1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Flygbladsutdelning och banderoll-aktivitet i Vetlanda

Lördagen den 19:e februari genomförde Näste 7 två offentliga aktioner i staden.

Efter uppställning i de centrala delarna av Vetlanda hade nästets aktivister en del konversationer med förbipasserande. Både sympatisörer och nyfikna människor, och många andra tog emot flygblad.

Flygbladens budskap var självförsvar och uppmanade läsaren att försvara sig själv och andra svenskar från angrepp av främlingsgäng.

Polisen cirkulerade runt gathörnen redan från det att motståndsmännen ställt upp sig på platsen, men det dröjde ungefär en timme innan de kom fram till aktivisterna. Det innebar dock inga större problem denna gång och snart åkte de vidare.

När man hade stått i centrum ett bra tag kände man sig nöjda och avslutade aktiviteten. Efteråt begav man sig till Vetlandas utkanter och ställde upp med en banderoll på en bro utanför Vetlanda med budskapet ”Stoppa folkutbytet”.

Aktivisterna kunde bevittna många glada miner och hälsningar bakom vindrutorna när man stod med banderollen. De flesta svenskar verkar hålla med om att folkutbytet är någonting negativt som måste stoppas.

Titel:Flygbladsutdelning och banderoll-aktivitet i Vetlanda Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-02-24 Uppdaterad:2022-02-24

Läs också: