1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Till alla nationella som funderar på att involvera sig militärt i Ukraina

Motståndsrörelsens ledare skriver här några rader till de nordiska män som tänkt på att kanske åka ner och delta i kriget mot Ryssland.

Jag vill börja med att säga att jag förstår att det bultar i ett nordiskt hjärta vid tanken på att vita folkfränder dör i ett krig i vårt Europa. Altruism är en av de nordiska folkens främsta rasliga karaktärsdrag och ett annat är mod. Att då vilja ge vad man kan för att skydda andra är såklart något vackert, något som visar att du ännu är i åtminstone någorlunda kontakt med ditt inre och inte förslavats helt av materialismen.

Jag förstår med andra ord känslorna och instinkterna som ligger bakom tankarna att vilja åka ned till Ukraina för att delta i kriget. Jag har däremot betydligt svårare att förstå de som verkligen väljer att göra slag i saken och göra tankarna till verklighet, för hur mycket dina känslor och instinkter än säger det så borde det efterföljande logiska resonemanget sedan sätta stopp och få dig att inte åka.

På samma sätt förstår jag till fullo de som någon gång tänker tanken att vilja ta till vapen och skjuta ned folkförrädare eller rasfrämmande våldtäktsmän här i Sverige, men jag förstår också att de inte går vidare med det eftersom det logiska resonemanget sedan stoppar deras känslor och instinkter.

Jag önskar att alla nationellt sinnade män i Sverige, Danmark, Norge, Finland och på Island engagerar sig för Norden och de nordiska folken istället för att åka till Ukraina. För vår egen nation.

Om ni lägger så mycket tid, pengar och offervilja som det faktiskt krävs för att delta i Ukraina, på kampen här hemma istället, kampen som på sikt verkligen kan göra skillnad, så skulle vi ta oss enormt många nödvändiga kliv framåt.

Jag tänkte bemöta några av de motiv som jag vet att ni kanske har i era tankar.

”Jag vill skydda den suveräna nationen Ukraina mot den antinazistiska stormakten.”

Även om det vore fint, är det tyvärr inte möjligt att göra detta val i denna konflikt. Ukraina var redan innan kriget i händerna på den antinazistiska stormakten i form av USA och EU och kommer knappast bli mer självständiga av detta krig vem som än vinner det. Om vita nationella krafter verkligen hade något avgörande inflytande i Ukraina skulle NATO redan, och långt innan Ryssland, ha bombat landet sönder och samman. Detta krig utspelar sig inte mellan de goda och de onda där du kan välja sida – det handlar om de onda mot de onda och där du kommer kämpa och blöda för olika enorma globalistiska maktsfärer vilken sida du än tar.

”Jag vill skydda ukrainarna från tjetjenska rasfrämlingar / muslimer.”

Ett mycket ädelt motiv, men problemet är bara återigen att denna konflikten inte är så svartvit. Om du krigar på Ukrainas sida kommer du stå sida vid sida med rasfrämlingar och muslimer. Du kommer skjuta på etniska vita ryssar. Du kommer kanske rentav tvingas se dina judiska ”bröder” i det ukrainska förbandet skjuta på ryska nationalsocialister och sedan själv göra detsamma.

Vidare vill jag förmedla en annan tanke som gör det hela än mer komplicerat. Om så Ukraina vinner kriget kommer det med största sannolikhet leda till att Ukraina blir ett västland med allt vad det innebär av massinvandring och homolobbyism. Kanske kommer sorgligt och ironiskt nog din insats hjälpa till och göra så ukrainska kvinnor kommer våldtas av invandrade somalier i framtiden.

”Jag tror att jag gör rätt sak för den nationella rörelsen och att detta uppskattas inom den samma om jag deltar.”

Givetvis vill man göra det bästa man kan, men här är det det väldigt många stora nationella namn runt om i världen som tagit Rysslands sida i konflikten och långt många fler som, liksom vi i Nordiska motståndsrörelsen, gått ut med att man inte vill ta någons sida då de är dåliga bägge två. Det är alltså väldigt många nationella som tvärtom kommer tycka att du, i klarspråk, är något av en idiot om du åker ned.

Däremot finns det många andra människor som kommer uppskatta ifall du gör det. Personer som Magdalena Andersson, Joe Biden och George Soros har alla tagit tydlig ställning för Ukraina och mot Ryssland. Expressen och all annan folkfientlig media har gjort det. Antifa och andra extrema vänstergrupper har gjort det. Staten Israel och övriga länder som tydligt står under sionistisk kontroll har gjort det.

”Jag bryr mig egentligen inte så mycket om konflikten i sig utan vill mest få militär erfarenhet.”

Kunskap och erfarenhet gällande saker är väl sällan något dåligt i sig, men i detta fallet bör det verkligen ifrågasättas till vilken kostnad. Är det värt att riskera att dö för George Soros vilja bara för att få denna erfarenhet? Är det då inte bättre att välja en konflikt där det faktiskt finns en god sida att stå på?

Vidare, om det är så att du sedan tidigare inte har någon militär erfarenhet så finns det träningsläger och utbildningar man kan betala för att få i andra länder där man även är välkommen som nationell, som kommer ge dig betydligt mer kunskap än du kommer få i Ukraina och där du inte riskerar att dö för att få den.

Ukrainas judiske president är inte bättre att som nordman dö för än Vladimir Putin.

Slutsats

Nordiska motståndsrörelsen kommer inte hålla det emot dig som ännu inte är medlem på ett framtida rekryteringsmöte om du deltagit i kriget som volontär, men vi uppmuntrar alla nationella att ansluta sig till oss och ta kampen på gatorna redan nu istället.

Nordiska motståndsrörelsen förbjuder vidare ingen av våra medlemmar att åka ned, men vi råder verkligen alla som går i dessa tankar att istället stanna hemma och föra den viktiga kampen för vårt eget folk och för nationalsocialismen istället.

Avslutningsvis vill jag förtydliga att Nordiska motståndsrörelsen med denna artikel inte tar ställning för Ryssland. En liknande artikel skulle kunna skrivits riktad även åt andra hållet, men i nuläget är det just detta perspektiv som är aktuellt då Ukraina, men inte Ryssland, önskar att civilpersoner från Norden ansluter sig till kriget.

Titel:Till alla nationella som funderar på att involvera sig militärt i Ukraina Författad av:Simon Lindberg Publicerad:2022-03-06 Uppdaterad:2022-03-08

Läs också: