1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Vad har du fått av politikerna? – Offentlig aktivitet i Insjön

Aktivister från Näste 5 begav sig till Hjultorgets köpcentrum i Insjön för att dela ut folkvänlig samhällsinformation.

Lördagen den 19:e mars tog sig ett antal aktivister till Insjön för att hålla en offentlig flygbladsutdelning. Dagen bjöd på en hel del folk som ville ta del av det fina vädret och det handelsplatsen hade att erbjuda. Förutom att aktivisterna på plats också fick ta del av den värmande vårsolen så träffade de även allt folk som befann sig på plats. Alltifrån barnfamiljer till ungdomar och pensionärer valde denna dag att interagera med Nordiska motståndsrörelsen.

Nästet valde denna gång att fortsätta den kampanj som sist besökte Karlstad. Denna kampanj består av ett flygblad som heter ”Vad har du fått av politikerna?”. Flygbladet i fråga radar upp åtta stycken saker som politikerna och den moderna fiendestaten gett folket. Efter att läsaren hunnit reflektera över dessa följer en uppmaning om att sedan revoltera mot förbrytarna.

Aktiviteten löpte på i ett bra tempo och flygbladen gick åt. Under själva utdelandet av flygbladen höll aktivisterna sporadiska och även längre diskussioner med både positivt och negativt inställda butiksbesökare. Dagen bestod av alltifrån enstaka okvädningsord till ungdomar som ville låta sig fotograferas ihop med motståndsmännen.

Efter att den lilla handelsplatsen fått besök under de mest solfyllda timmarna valde deltagarna att avsluta aktiviteten och säga sina farväl för denna gång.

Titel:Vad har du fått av politikerna? – Offentlig aktivitet i Insjön Författad av:Naste 5 Publicerad:2022-03-21 Uppdaterad:2022-03-22

Läs också: