1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Kommentar kring Nordiska motståndsrörelsens valkampsplan

Nordiska motståndsrörelsens ledare kommenterar partiets presenterade valplan där det meddelats att man förutom i Riksdagsvalet också kommer ställa upp i valet till Ludvikas, Munkedals, Vetlandas och Örkelljungas kommunfullmäktige.

Förra valet år 2018, var första gången någonsin som Nordiska motståndsrörelsen ställde upp i det politiska valet med allt vad det innebär. Även om vi inte tog oss in någonstans där vi ställde upp bjöd den intensiva valkampen oss på extremt mycket uppmärksamhet, nya medlemmar och sympatisörer, samt massvis av goda erfarenheter. Trots ett faktiskt abnormt motarbetande av etablissemanget, media och de övriga partierna var vi faktiskt väldigt nära att ta oss in i Ludvika kommunfullmäktige och även om Riksdagsvalet rent röstantalsmässigt inte gick något vidare så gjorde vi ändå ett bättre val än vad Sverigedemokraterna och många andra partier gjort under sina första valdeltaganden någonsin.

Det känns som en självklarhet för oss att vi nu 2022 ställer upp i valet till Ludvika kommunfullmäktige igen. Att listan där toppas av Pär Öberg känns lika givet. Förutom att Öberg är en skarp debattör och envis kämpe med över 30 år bakom sig i den nationella kampen har han ju faktiskt till och med erfarenhet av att sitta invald i Ludvika kommunfullmäktige då han representerade Nordiska motståndsrörelsen invald på ett SD-mandat där under fyra års tid.

Pär Sjögren håller tal vid Nordiska motståndsrörelsens valtält i Ludvika 2018.

Något som är lika roligt som att vi ställer upp i Ludvika igen är att vi i år ställer upp på fler platser än i förra valet och att kommunerna är väl utvalda utifrån var vi tror att vi kan bedriva en lyckad valkamp och med mycket starka representanter. I Munkedal, Vetlanda och Örkelljunga har vi spridit propaganda under många års tid och det är nog få i dessa orter som aldrig hört talas om Nordiska motståndsrörelsen. Speciellt i Vetlanda har vi de senaste åren varit otroligt aktiva och att då få ställa upp där med Vetlanda-sonen, tillika framgångsrike nästeschefen, Hampus Maijala, det känns fantastiskt!

Vad vi kan åstadkomma i Sverigedemokraternas starkaste ort i hela landet, Örkelljunga, ska också blir riktigt intressant att skåda. Några stycken tänker man ju sig borde vara trötta på deras tamhet och anpassning vid detta laget. Agitatorn Sebastian Elofsson kommer vara perfekt man för att röra om i grytan i den skånska kommunen.

I Bohuslän har Näste 2 profilerat sig under en längre tid och i Munkedal är jag övertygad om att vi kan nå ut väl med vårt budskap och finna goda sympatier och vem skulle kunna göra det bättre än riksrådsmedlemmen och drivne radiochefen Fredrik Vejdeland?

Vårt främsta mål med att ställa upp i valkampen på samtliga dessa orter är för att lokalt förankra organisationen där vi redan har ett visst stöd. Oavsett om vi röstas in eller inte är jag helt övertygad om att vi kommer att synas och höras rejält på dessa orter och att det helt klart kommer vara gynnsamt för kampen både i och utanför dessa områden såväl direkt som på sikt.

Bor du i Ludvika, Munkedal, Vetlanda eller Örkelljunga har du alltså i år äntligen ett sunt alternativ att rösta på. Ett nationalsocialistiskt parti som alltid sätter vårt eget folk i både första och andra rummet och som aldrig kommer låta sig korrumperas.

En bild som troligtvis inte kommer bli verklighet genom något politiskt val.

Vad det gäller riksdagsvalet så förstår vi självklart att vi, liksom övriga nationella partier som ställer upp i valet, inte kommer ta oss förbi 4%-spärren och komma in i maktens finrum. Vi förstår dessutom att vi under rådande omständigheter aldrig skulle tillåtas göra det än om vi så fick tillräckligt många röster. Trots detta ställer vi såklart upp med en lista också till riksdagsvalet.

Nordiska motståndsrörelsen finns där som alternativ för dig som förstår att vi inte kommer kunna rösta oss ur de enorma problem vi står inför som folk och land, utan att det istället krävs handling. Att det behövs handlingskraftiga män och kvinnor istället för politiker för att kunna skapa förändring.

Nordiska motståndsrörelsen utgör ett rakryggat val. Ett revolutionärt val. Med din röst stödjer du oss moraliskt och hjälper till att ge den nordiska revolutionen legitimitet!

Titel:Kommentar kring Nordiska motståndsrörelsens valkampsplan Författad av:Simon Lindberg Publicerad:2022-04-02 Uppdaterad:2022-04-04

Läs också: