1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

EXTRA: Välkomna på torgmöten i Örkelljunga nu i helgen

Under fredag och lördag finns Motståndsrörelsen på plats under Örkelljungadagarna.

I helgen kommer Nordiska motståndsrörelsen att ha befinna sig i Örkelljunga för att mingla med ortsbor och hålla torgmöten med tal.På Örkelljungadagarna har du som svensk nu alltså möjlighet att lära dig mer om Motståndsrörelsens politik.

Motståndsrörelsen kommer att befinna sig vid Lilla Coop (Gamla Netto) på Bangatan 9 större delen av fredagen den 27 maj och på lördagen den 28 maj. Det kommer att finnas möjlighet till att köpa Motståndsrörelsens skrifter och motta propaganda från organisationen. Det utlovas även folkgemenskap och djupa eller mer lättsamma politiska diskussioner!

Daniel Gerdås håller tal på första maj i år i Örkelljunga.

torgmötet som börjar kl 13:00 på fredagen kan man höra riksrådsmedlemmen Fredrik Vejdeland, nästeschefen Daniel Gerdås, aktivisten Cedric Höglund och Motståndsrörelsens presstalesman Sebastian Elofsson tala. 

På lördagen börjar torgmötet kl 12:00.

Sebastian Elofsson håller tal under intern sammankomst.

Ta chansen att träffa livs levande nationalsocialister och informera dig inför valet i höst där Sebastian Elofsson och Marcus Hansson ställer upp till kommunfullmäktige. Det kommer även att finnas möjlighet till att etablera en längre kontakt med organisationen i form av medlemskap eller stödmedlemskap. Eftersom att bankerna stängt ner våra bankkonton tar vi också gärna emot kontantdonationer.

Varmt välkomna!

Kl 13:00 fredag, Bangatan 9

Kl 12:00 lördag, Bangatan 9

Titel:EXTRA: Välkomna på torgmöten i Örkelljunga nu i helgen Författad av:Naste 3 Publicerad:2022-05-24 Uppdaterad:2022-05-29

Läs också: