1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Näste 2 på Cruising och vildmarksaktivet i Kungälv

Lördagen den 21 maj anordnade Motståndrörelsens aktivister flera aktiviteter i Kungälvs kommun.

När kamraterna anlänt till den angivna samlingsplatsen fördes en genomgång av dagens upplägg. Därefter delades aktivisterna upp i grupper, två av dessa delade flygblad till boende i Ytterby medan en annan satte upp banderoller längs E6.

Flygblad delas i Ytterby.
Flygblad delas i Ytterby.
Banderoller på E6:an.

Då uppdragen slutförts begav man sig till ett närliggande naturreservat för en kortare vandring. Vid startpunkten presenterades nya medlemmar till nästet. Väl vid slutdestinationen grillades korv och en utbildning hölls om diverse väsentliga förnödenheter att medta i sin överlevnadsutrustning.

Väsentliga förnödenheter.

När utbildningen avslutats, tackade aktivisterna av de nykomna medlemmarna för att sedan utföra en offentlig aktivitet i centrala Kungälv.

Väl i staden var den välkända KungälvsCruisingen i full gång. Bilförare med passagerare och övriga besökare till eventet var på gott humör och en livlig stämning rådde. Längs gatorna och utmed biltågen delades rikligt med flygblad som mottogs förnöjt av mången förbipasserande och närvarande deltagare till evenemanget.

Cruising.

Flygbladens budskap, i form av flera grundläggande frågor till medborgarna om vad de egentligen fått tillbaka av de etablerade och regerande politikerna under sina många år vid makten, uppskattades väl av merparten individer.

Många kom fram för att samtala.

Efter att en längre tid passerat och flygbladen börjat tryta mangrant, packade man ihop och tog sig tillbaka till samlingsplatsen. Kamraterna tackade sedermera av varandra för en väl utförd dag av aktivitet och begav sig hemåt.

På återseende, Kungälv.

Önskar du också delta nästa gång i vildmarken eller på gatorna i sann kamratanda? Ansök till Nordiska motståndsrörelsen!

Titel:Näste 2 på Cruising och vildmarksaktivet i Kungälv Författad av:Naste 2 Publicerad:2022-05-28 Uppdaterad:2022-05-30

Läs också: