1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Kamphelg i Sundsvall

Helgen den 23-24 juli har Näste 4 bedrivit omfattande aktivism och socialiserande runt om Sundsvallstrakten.

Under en strålande solig lördag vid lunchtid inleddes kamphelgen med att kamrater samlades i den nationalsocialistiska zonen Sörbärge för att hålla en broaktion med budskapet ”Det här är vårt land!”. Responsen var god med mycket trafik på motorvägen, bilisterna hälsade motståndsmännen med både glada tutningar, tummar upp och en och annan utsträckt handflata. En bilist som körde över bron bakom kamraterna stack ut huvudet ur bilen och ropade ”Hell seger!” i långsamt rullande takt.

Efter 1 timme av att ha gjort det klart för ett rikligt antal bilister om vilka detta landet tillhör, beslutade man sig för att bege sig till en kamrat för en gemensam middag där grillat kött med passande tillbehör stod på menyn i det varma julivädret. Mätta och belåtna så var kamraterna igång igen! Man hittade ett lämpligt villaområde att dela ut flygblad i brevlådor i, och efter 2 timmar var runt 800 stycken flygblad utdelade med budskapet ”White Lives Matter!” som tema för hushållen.

Därefter åkte man till Birsta där några väl valda platser besmyckades med affischer som löd ”Nej till mångkulturen!” samt ”Ja till revolutionen!”.

Efter detta så avslutades dagens fullspäckade aktivism och man åkte till en annan kamrat för kraftsamling och övernattning.

Dagen efter, denna likvärdigt soliga söndag, bjöds kamraterna på uppfriskande kamsportsträning på Norra berget en bit ifrån Sundsvalls stad. Från bilparkeringen gick man en lång stig upp till den utvalda plana gräsytan nära bergets topp.

Inledningsvis började man med stillastående uppvärmning och stretching, sedan lätt sparring med öppen handflata och endast axlar som träffyta för tekniskt fotarbete och rörelsemönster för boxning. Sedan övades olika brottningstekniker in och stämningen var mycket positiv hos alla kamrater. Efter det tränade man in slag mot mittsar där utandningsteknik för slagets kraft poängterades av träningsledaren. Därpå gick man lös på varandras mittsar med olika armbågskombinationer, samt fria slag och sparkar mot sköldmitts för maximalt forcerande av motståndaren. Dagen avrundades efter detta, kamraterna tog farväl av varandra glödande av kamplust och med raka och stolta, men svettiga ryggar!

Vill du också vara med i vår gemenskap? Drömmer du också om ett enat Norden där våra budskap är totala självklarheter för vilken vit människa som helst? Gör då ETT REVOLUTIONÄRT VAL och ansök redan idag till den nationalsocialistiska kraft som kommer att rädda vårat folk från en säker död!

Titel:Kamphelg i Sundsvall Författad av:Naste 4 Publicerad:2022-07-26 Uppdaterad:2022-07-27

Läs också: