1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Marcus Hansson: ”Jag lockas inte till politiken för köttgrytornas skull”

Intervju med Nordiska motståndsrörelsens andranamn till Örkelljungas kommunval, skribenten och aktivisten Marcus Hansson

Vem är Marcus Hansson? Vem är du? 

Jag är en man som skall fylla 34 år. Trots alla min brister och imperfektioner så kämpar jag hela tiden för att nå högre nivåer av kunskap och färdigheter. Detta är en av nationalsocialismens essenser eftersom naturens lagar favoriserar de som vågar ta för sig och kämpa för det. Jag trivs att leva smått och därmed lockas jag inte till politiken för köttgrytornas skull utan för att jag genuint vill förändra det nuvarande samhället till det bättre för vårt folk. 

 När blev du medlem i Nordiska motståndsrörelsen? 

Jag blev medlem någon gång i början av januari 2017 om jag minns rätt.

Varför beslutade du dig att kämpa för den nordiska rasens överlevnad och frihet?

Det var primärt tre saker som gjorde att jag valde att engagera mig. Den första var att jag trivdes i högre utsträckning att umgås med nordiska, men även europeiska människor än utomeuropeiska personer. Därmed finns en önskan i mig om att bevara de nordiska folken.

Den andra saken var det sionistiska inflytandets destruktivitet. Dels genom att ledande företrädare för sionisterna skapar krig och konflikter i Mellanöstern. Sedan slussas dessa flyktingar och ekonomiska migranter av samma ledande företrädare in i Västvärlden för att försvaga de Västerländska samhällena.

Den tredje saken är att jag förstod att det finansiella systemet är riggat till bankelitens fördel. De parasiterar på varje människas arbete i hela världen. Krossar vi det nuvarande finansiella systemet så kommer alla världens arbetare gynnas av detta.

Kan du berätta om en specifik händelse som fick dig att klippa tv-sladden, kavla upp ärmarna och kämpa för folk och fosterland? 

Vissa ansluter sig kanske efter en känslomässig händelse eller upplevelse, inte jag. Efter att jag förstått att bankirerna kämpat i flera hundra år för att suga ut världens folk och vilken kontroll de har över politikerna så bestämde jag mig för att påbörja mitt motstånd. Eftersom jag fortfarande var väldigt präglad av demokratiska och liberala koncept så påbörjade jag en ensidig självradikalisering eftersom jag insåg att det var mig det var fel på. Liberalen i mig tvättades bort allt mer genom att jag lyssnade på William Pierce och satte på videos från Alerta Judiada med hög volym.  

William Pierce, en man som inspirerat många genom sina tal och sina texter. Han författade bland annat böckerna The Turner diaries och Hunter.

Varför ställer du upp i kommunvalet i Örkelljunga?

I korthet för att jag blev tillfrågad. Jag vill förändra det här samhället från grunden för att det behövs och om ledningen tycker att jag kan göra det genom att visa upp mig i valet, så gör jag det.

 Vad upplyser du kommuninvånarna om när du står på gatorna? 

Jag upplyser dem om vilka vi är och att vi vill bevara de nordiska folken. Att vi vill styra upp kommunen så att Örkelljunga inte blir som Rosengård i Malmö. För de som vill lyssna mer så frågar jag om de vet hur pengar skapas i dagens samhälle och om de vet om att ungefär en tredjedel av kommunens inkomster kommer från olika bidrag. 

Hansson under Örkelljungadagarna 2022 som dominerades av Motståndsrörelsen.

Vad tror du att du skulle kunna förändra i Örkelljunga kommun om du blev invald i kommunfullmäktige?

Skulle vi komma in så kommer det göra så att det kommer ske attitydförändringar i kommunhuset. Dels genom att jag och andra medlemmar inte räds att ta konflikter, speciellt när vi ser politik som är skadlig för vårt folk. Men också att vi gärna kliver över den dysfunktionella pajkastande partipolitiken och därmed stödjer andra partiers förslag utan för den delen känna att vi gjort en prestigeförlust så länge vi anser att förslagen gynnar vårt folk.

Medan du satt fängslad för att du stod upp för yttrandefriheten så skrev du många intressanta texter och fortsätter med att göra det. Hur får du inspiration till att skriva? 

I ärlighetens namn så är jag förvånad över att inte fler människor skriver. Inte bara i den nationella sfären, men även överlag i hela samhället. Det lider inte brist på åsikter eller tankar eftersom så mycket skrivs, fast i en mer kortfattad form som inlägg på sociala medier eller forum. Jag trivs med en viss ensamhet där olika intryck från vardagen inte stör. Lägg ihop det med en massa tid över för att läsa och efterforska och att jag faktiskt sätter mig ned och skriver. Där har du ett bra recept för en ökad produktivitet.  

Nyligen skrev du bland annat en intressant artikel där du belyste Alternativ för Sveriges lögner. Många som inte är så insatta i politiken kanske ser Sverigedemokraterna eller AfS som en räddning. Vad har du att säga till dessa människor? 

Vad bägge dessa organisationer har gemensamt är att de förlitar sig på demokratin. Demografiskt är den parlamentariska lösningen för sen. I bästa fall lever de själva i illusionen att det går att skapa en bättre tillvaro i en gemensam framtida stat med rasfrämlingar jämförelsevis mot vad vi tidigare har haft. Hade rasfrämlingarna kunnat skapa bra samhällen så hade de gjort det i sina egna hemländer. I värsta fall så har dessa bägge partier medvetet skapat en illusion för att lura andra.

Kan du nämna tre artiklar du skrivit som du är extra nöjd med? 

Judiskt inflytande- Är det bra för svenskarna?   Denna artikel tog extremt lång tid att producera eftersom det krävdes mycket läsning och redigering. Artikeln är som en bok. Väljer man att läsa den, då kommer man förstå grundligt varför den judiska eliten har som målsättning att ta in icke-européer i Europa.

Det gamla Sverige är för evigt borta — acceptera det och bygg ett nytt samhälle För att överleva som folk måste vi vara revolutionära i tanke och handling. Denna artikel handlar om att tända gnistan för ett revolutionärt tankesätt. 

Rikta ilskan mot makten och inte mot galjonsfigurerna  De som har makten försöker alltid att dölja att de har den. Trots att jag skrivit den här artikeln så måste jag fortfarande påminna mig själv om att se förbi galjonsfigurerna och hitta de riktiga maktspelarna i min analys av politiken.

Bild från artikelserien: Judiskt inflytande – Är det bra för svenskarna.

Tre snabba frågor

Vilken är din favorit Hollywood-film om du måste välja en?

Motsträvig som jag är så accepterar jag inte frågans premisser. Om ni läsare skall titta på film, se då den tyska versionen av Jud Süss. Scenen där rättvisa skippas i slutet är värd att se flera gånger.

Vilka böcker rekommenderar du?

Frågan är svår, det finns fler böcker att läsa än vad man har tid. Den första boken jag skulle rekommendera är The War That Had Many Fathers av Gerd Schultze-Rhonhof. En stor bok på hundratals sidor för den geopolitiskt intresserade som nyanserar varför andra världskriget startade. Vill man ha något mer lättläst så rekommenderar jag Ras – den avgörande frågan av Jürgen Rieger. 

Vilken/vilka folkförrädare avskyr du mest? 

Jag avskyr journalistkåren, de är redo att sälja ut sig till vem som helst samtidigt som de skriker om att de är oberoende och står för sanningen.

Och om du måste välja en specifik person- vem hade det i så fall varit?

Fredrik Reinfeldt, trots att han då inte är journalist. Jag vet om att jag inte är ensam om att innerligt avsky honom. Om hans huvud någonsin placeras mot huggkubben så tror jag det kommer bli ett dödligt upplopp om vem som skall få hålla i yxan.

Titel:Marcus Hansson: ”Jag lockas inte till politiken för köttgrytornas skull” Författad av:Naste 3 Publicerad:2022-07-27 Uppdaterad:2022-07-28

Läs också: