1. Motståndsrörelsen - Sedan 1997

Nordiska motståndsrörelsen .se

  • Genom att besöka vår webbsida godkänner du delar av vår Datapolicy
  • Ja, det är ok
  • Nej, jag godkänner inte den
  • Jag vill läsa mer
  • Jag bryr mig inte (Ja)

Fortsatt valkamp i Vetlanda

Lördagen den 23 juli var Näste 7 i centrala Vetlanda för att dela ut flygblad och stå med en banderoll för bilister.

Man ställde upp sig med banderoll utanför kommunhuset i Vetlanda och började dela ut flygblad. Många förbipasserande tog emot flygblad. Valkandidaten Hampus Maijala fick möjlighet att prata med nyfikna Vetlandabor som ska rösta i valet i höst.

En man kommer plötsligt fram och filmar med mobilen och ställer provokativa frågor som ”vill ni döda mig för att jag är halvjude?”. Missnöjd med aktivisternas lugna svar försvinner han sedan snabbt från platsen.

”Aktiviteten var mycket trevlig med många givande samtal. Extra positivt var att vi fick möjlighet att prata med folket utan att bli störda av polisen för en gångs skull.” – kommenterar en aktivist aktiviteten.

Efter att man stått på platsen i nästan två timmar avrundades aktiviteten.

Titel:Fortsatt valkamp i Vetlanda Författad av:Naste 7 Publicerad:2022-07-28 Uppdaterad:2022-07-29

Läs också: